top of page
Woman in Wheelchair in Greenhouse
Ons moe in de home

Ons moe zit in de home.  Kan ik haar knuffelen? Een kus geven?  Wat vindt viruswaanzin daarvan? 

 

Ons moe moet dat zelf weten. Zij mag kiezen Onze va is een man, en heeft wat meer risico’s.  Als ons moe geen andere ziekten heeft, dan valt het nog mee.  Best is met ons moe te gaan wandelen in de open lucht. Of samen buiten zitten. 

 

Wie corona heeft blijft best thuis.  Ook al is het niet zo erg. Ook als er andere mensen dicht bij u corona hebben, blijf dan beter fff thuis voor 2 weken tot het over is.  Skypen met ons moe is dan beter. 

 

Zeg vooral aan ons moe dat we haar graag zien, dat we haar missen en dat ze nog lang moet blijven leven!  En breng haar iets mee dat ze graag heeft.  Een onderbroek of zo. 

Da is wa wij ervan vinden.

Hip Hop Fashion
Hoeveel lieven mag ik hebben?

Volgens de virologen 10 per week, maar dat kan nogal eens veranderen. In Antwerpen moet ge die allemaal samen zien na 11 uur s’ avonds want ze mogen anders niet meer buiten.  In andere steden kan dat ook komen. 

 

Pas wel op: wie 10 lieven heeft gehad (of binnenkort meer of minder, we zijn te tel kwijt), mag in die week niet meer te dicht komen bij zijn andere vrienden. 

 

Wij vinden dat bullshit, maar dat is wat vandaag mag. 

Skaters
Skateboarden zonder masker = klop op ons bakkes

De link met een krantenartikel over Roeselare: 


SCHANDALIG!!!!! Skaten zonder masker mag gewoon. Flikken: get a life!

Football Match
Voetbal en wat anders

De koers, de voetbal, allemaal gedaan. Als we geluk hebben met de helft in het stadion, allemaal zitten, braaf zijn, muilvodden op en niet te luid zingen. 

 

Dat is geen voetbal!  De koers zonder volk, dat is ook geen koers. 

Dat ze ons eens gerust laten.  De griep is de griep.  Wie schrik heeft om ziek te worden blijft gewoon thuis.  En dan?  Is dat een probleem misschien?  Maar de rest moet zingen en schreeuwen tegen de scheidsrechter. 

 

Schouder aan schouder! 

creative-man-protective-mask-glasses-hat
Doodgaan van Corona


Gaan we nu allemaal dood van Corona? 

We gaan ooit dood, maar weinig kans dat dat van Corona is. Onder de 45 jaar zijn er in heel België nog geen 50 doden. En dat zijn bijna allemaal mensen met andere serieuze ziekten. 

Yoga Practice
Triookes

Triookes is perfect toegestaan, maar max 10 personen per week. In Antwerpen en sommige andere steden minder.  Maar ook daar geldt: Zoveel lieven per week, is niet meer dicht komen bij andere vrienden. Pfffff.  Wij vinden dat ook zever, maar dat is wat het nu is.

 

    •    Sexthing en Corona 

Sexthing mag maar altijd voorzichtig met wie je dat doet! 

cherif Van Ranst.png
Fuck Van Ranst

Pulleke Van Ranst komt alle dagen op TV waarzeggen nog erger dan die van het weer.  Het weer kom meestal nog uit ook. Maar Van Rans niet.

 

In Witrusland drinken ze wodka tegen corona en gingen er tienduizenden doden vallen: 500 in ’t echt.    De Zweden gingen massaal de put in, met 10-duizenden tegelijk: 5500 dood en in België 10.000 bijna.  In Amerika is corona een ramp, zegt hij: niet in de 8 staten zonder lockdown.   Over Ijsland zonder lockdown wordt gezwegen: 10 doden.  India is een “broeihaard”. Ja? 30.000 doden op 1,3 miljard (MILJARD) mensen. 

In België zouden 120.000 doden vallen zonder maatregelen.  Nergens in de wereld, ook niet in landen zonder lockdown, bestaat dat. 

Een dikke BUIS, Pulleke Van Ranst!  Fuck you! 

Beach Party
Dansen en Feesten

Molenberghs heeft in zijn glazen bol gekeken en zegt dat we nog een paar jaar gaan moeten “strijden” tegen corona. Tot niemand nog de griep krijgt.  En tot de ufo’s landen, waarschijnlijk. 

 

Zo lang niet dansen en niet feesten, dat gaat niet.  Dat is gewoon onmogelijk!  Ons leven wordt verkort. 

 

Dat ze zorgen voor ons moe en ons va dat die niet besmet geraken.  En dat ze de mensen in de hospitalen en de doktoors geld en grief geven.  Maar laat ons gerust. 

 

Dus Big Fuck aan Molenberghs too! 

Barefoot Couple
Pijpen

Pijpen mag, maar waterpijpen niet. 

Knoop daar maar een koord aan vast! 

bottom of page