top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

13/12: protestrit Brussel-Brakel.


Doe mee! Samen tegen de virologenjunta ____


Viruswaanzin roept haar leden op tot actie door de participeren in het nationaal autoprotest van zondag 13 december 2020. Een initiatief van verschillende kappers, fitnesscoaches, nagelstylisten en anderen met een contactberoep. Sluit je aan bij een begrafenisstoet naar het huis van Alexander De Croo (Open VLD) in Brakel. Om te protesteren tegen de strenge coronamaatregelen. De sociaal-economische genocide moet onmiddellijk stoppen!


Details:

een veilige, coronaproof manifestatie op 13 december d.m.v. een protestrit van Brussel naar Brakel, de woonplaats van premier De Croo.


Vooraan de stoet zal de eerste wagen voorzien zijn van een doodskist. Aan de woning van onze premier zal een rouwkrans afgelegd worden, aangezien dit onze eigen uitvaart symboliseert..


GELIEVE ALLEMAAL:

- een WITTE roos mee te brengen (symbool van hoop) om bij het passeren aan premier De Croo zijn woning door het raam te gooien in de doos die zal voorzien worden,

- een ZWARTE vlag aan je wagen te hangen als symbool van rouw

- volledig uitgerust in veiligheidstenue deel te nemen! (Mondmasker, handschoenen, face shield, ...).


OPGELET: Het is de bedoeling dat iedereen achteraan de stoet aansluit en de corona maatregelen respecteert! Er wordt dus NIET uit de auto gestapt onderweg of bij aankomst in Brakel. Enkel het raam van je wagen openen om bij het passeren de roos naar buiten te gooien. Hierna rijdt iedereen terug naar huis. We willen volledig coronaproof te werk gaan zodat ze ons op niks kunnen berispen!


Verzamelplaats om 13u op parking C aan de Heizel te Brussel, om dan in stoet te vertrekken aan +- 70km/u naar Brakel, via de verschillende aansluitpunten.


PROGRAMMA:

(gelieve er rekening mee te houden dat de uren van de aansluitpunten indicatief zijn en dus licht kunnen variëren, naar gelang de opkomst)

13u: samenkomst op parking C van de Heizel

14u: vertrek in colonne naar Brakel, langs de verschillende aansluitpunten:

1) 14u20: Texaco, 1702 Dilbeek

2) 14u40: Affligem, carpoolparking, Molenstraat 123

3) 15u: Erpe-Mere, carpoolparking, Oudenaardsesteenweg 346

16u: aankomst in Brakel, woning van minister Alexander De Croo. Aflegging van de rouwkrans, waarna iedereen terug huiswaarts keert via de N415 (Gentsestraat).


Wij hopen op ieders steun en deelname!

Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, kappers, barbiers, tattoo artists, fitnesscentra, iedereen is welkom! Samen staan we sterker!


____

Event link: https://www.facebook.com/events/1066209700489089/
2,537 views23 comments

Recent Posts

See All
bottom of page