top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

13/12: protestrit Brussel-Brakel.


Doe mee! Samen tegen de virologenjunta ____


Viruswaanzin roept haar leden op tot actie door de participeren in het nationaal autoprotest van zondag 13 december 2020. Een initiatief van verschillende kappers, fitnesscoaches, nagelstylisten en anderen met een contactberoep. Sluit je aan bij een begrafenisstoet naar het huis van Alexander De Croo (Open VLD) in Brakel. Om te protesteren tegen de strenge coronamaatregelen. De sociaal-economische genocide moet onmiddellijk stoppen!


Details:

een veilige, coronaproof manifestatie op 13 december d.m.v. een protestrit van Brussel naar Brakel, de woonplaats van premier De Croo.


Vooraan de stoet zal de eerste wagen voorzien zijn van een doodskist. Aan de woning van onze premier zal een rouwkrans afgelegd worden, aangezien dit onze eigen uitvaart symboliseert..


GELIEVE ALLEMAAL:

- een WITTE roos mee te brengen (symbool van hoop) om bij het passeren aan premier De Croo zijn woning door het raam te gooien in de doos die zal voorzien worden,

- een ZWARTE vlag aan je wagen te hangen als symbool van rouw

- volledig uitgerust in veiligheidstenue deel te nemen! (Mondmasker, handschoenen, face shield, ...).


OPGELET: Het is de bedoeling dat iedereen achteraan de stoet aansluit en de corona maatregelen respecteert! Er wordt dus NIET uit de auto gestapt onderweg of bij aankomst in Brakel. Enkel het raam van je wagen openen om bij het passeren de roos naar buiten te gooien. Hierna rijdt iedereen terug naar huis. We willen volledig coronaproof te werk gaan zodat ze ons op niks kunnen berispen!


Verzamelplaats om 13u op parking C aan de Heizel te Brussel, om dan in stoet te vertrekken aan +- 70km/u naar Brakel, via de verschillende aansluitpunten.


PROGRAMMA:

(gelieve er rekening mee te houden dat de uren van de aansluitpunten indicatief zijn en dus licht kunnen variëren, naar gelang de opkomst)

13u: samenkomst op parking C van de Heizel

14u: vertrek in colonne naar Brakel, langs de verschillende aansluitpunten:

1) 14u20: Texaco, 1702 Dilbeek

2) 14u40: Affligem, carpoolparking, Molenstraat 123

3) 15u: Erpe-Mere, carpoolparking, Oudenaardsesteenweg 346

16u: aankomst in Brakel, woning van minister Alexander De Croo. Aflegging van de rouwkrans, waarna iedereen terug huiswaarts keert via de N415 (Gentsestraat).


Wij hopen op ieders steun en deelname!

Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, kappers, barbiers, tattoo artists, fitnesscentra, iedereen is welkom! Samen staan we sterker!


____
2,541 views23 comments

Recent Posts

See All

23 Comments


leovandeneeden
leovandeneeden
Dec 14, 2020

Inderdaad weinig te zien van hoe het was. Noch van De stoet naar Brakel noch van de betoging in Brussel.

Like

Iemand enig idee hoe het is afgelopen gisteren ?

Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Dec 04, 2020

Leo Van den Eeden,

That's the spirit.


😁😊🤗

Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Dec 03, 2020

Ik denk dat ieder voor zich moet kunnen uitmaken of je met of zonder masker gaat, er bijzijn en je stem laten horen is hetgeen dat zal tellen. En als ze Brakel afsluiten dan moet er maar gereden worden tot tegen de barricades. En dat het niet op het nieuws komt ( wat waarschijnlijk zo zal zijn) is niet wat er telt, wat telt is dat al diegene die er zullen zijn het gevoel krijgen dat ze niet alleen staan en dat we het gevoel krijgen dat met elke actie de groep en het verzet groter wordt. Ik ga volgende woensdag om 20u op het kerkplein in mijn dorp Herent staan en hoop daar enkele gelijkgestemden tegen te komen. Het zou misschien…

Like

Ik zou zeggen ook de winkeliers die nu efkes weer open mogen, hou daarbij in gedachten dat we de derde golf al aangekondigd krijgen (die we met niet werkende maatregelen en straks met een vaccin waarvan nu al duidelijk is dat het de kans op infectie verhoogt), en dat de winkels weer zullen mogen sluiten om het gewenste shock effect bij de bevolking te creëren.


Ik zou zeggen, laten we met z'n allen die onder de maatregelen lijden, vanuit alle hoeken van belgie, Brakel aanrijden.


Houd alvast rekening met onvoorziene wegenwerken, onderweg en in Brakel, en mogelijke alcohol- en identiteits-controles


Eigenaardig ook dat we ten tijde van oorlog door onze leiders naar het georganiseerde slagveld gestuurd worden met als doel…

Like
bottom of page