top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

"170 cases" volstaan om de wereld te vaccineren


Is het vaccin van Pfizer/BionTech werkelijk zo degelijk getest?


Met verbazing kijken we naar het persbericht van Pfizer over de succesratio van het virus en nog meer naar de daarna ontstane hype op de beurs en bij MSM-journalisten. Doet dan werkelijk niemand nog aan brononderzoek. Slikken we sinds 1 januari 2020 blindelings cijfertjes in? Er is in ieder geval sprake van een collectieve dwaling.


Voor de sceptici hebben we in bijlage het Pfizer persbericht toegevoegd. Wat ziet Viruswaanzin België wat anderen niet (willen) zien: 170 "cases" volstaan om de wereld te vaccineren.


De voorbije dagen kregen we in de pers berichten over het groot succes van de studie rond het vaccin van Pfizer.


Maar wat zegt deze studie precies? Wel. Er zijn 43.000 proefpersonen ingezet. Een onbekend deel van die proefpersonen had al Covid en is immuun. Hoeveel er dat zijn wordt niet vermeld.


Die 43.000 mensen zijn onderverdeeld in 2 groepen. Eén groep kreeg een vaccin, de andere groep een placebo. Na 7 dagen werd er nagegaan wie een "case" was van Covid - 19. Wat dat betekent wordt er niet bijgezegd. Wellicht wie een positieve PCR-test aflegde. De PCR-test met de fantastisch accurate resultaten. Dat waren er in totaal 170. Op 43.000 mensen.


Van die 170 zijn er 8 cases in de groep met het vaccin en 162 in de groep met het placebo. Vervolgens weerklonk een gejuich in de hele wereld, en werd het VRT-nieuws een reclamespot voor Phizer.


Het vaccin heeft 95 % effectiviteit. Wellicht is er hier en daar een journalist in zwijm gevallen en zal de minister van volksgezondheid een traan weggepinkt hebben van ontroering.


Als we het percentages overlijdens gaan berekenen op deze 170 mensen, aan een IFR van 0,23 %, dan gaat de inenting van 43.000 mensen zorgen voor een reductie van het aantal overlijdens met 0,74 %, blijkens deze studie. Natuurlijk gaat het over een periode van 7 dagen, maar we weten niet wat er daarna gebeurt en hoe lang het vaccin effectief is.


Zeg nu zelf, 170 besmettingen en 0,74 doden op 43.000 mensen dat is toch wel statistische zéééééér relevant. Dat is 0,4 % van het aantal proefpersonen die besmet raken. Zou het kunnen dat de foutmarge op deze studie zelfs een ietsiepietsie groter is?


Als we morgen 2 politieke partijen vergelijken op basis van de kiesintenties dan wordt het perspectief van deze studie duidelijk. De partij A haalt 0,4 % van de kiezers, de partij B 0,04 %. De juiste uitspraak is dan dat de partij A 95 % groter is dan de partij B.


Weet dit: Pfizer heeft ca 4,7 miljard USD schadevergoedingen opgelopen inzake inbreuken tegen de gezondheid. Blijkens de bron Violation Tracker (een Amerikaanse website zoals Graydon, die alle penalties bijhoudt sinds 2000); dit in combinatie met immuniteit tegen rechtzaken die klanten (lees landen) moeten onderschrijven lijkt de vraag naar verder kritisch onderzoek in deze legitiem.


But who gives a damn about that?


___

Bron Pfizer persbericht

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccine

1,653 views39 comments

Recent Posts

See All
bottom of page