top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

"170 cases" volstaan om de wereld te vaccineren


Is het vaccin van Pfizer/BionTech werkelijk zo degelijk getest?


Met verbazing kijken we naar het persbericht van Pfizer over de succesratio van het virus en nog meer naar de daarna ontstane hype op de beurs en bij MSM-journalisten. Doet dan werkelijk niemand nog aan brononderzoek. Slikken we sinds 1 januari 2020 blindelings cijfertjes in? Er is in ieder geval sprake van een collectieve dwaling.


Voor de sceptici hebben we in bijlage het Pfizer persbericht toegevoegd. Wat ziet Viruswaanzin België wat anderen niet (willen) zien: 170 "cases" volstaan om de wereld te vaccineren.


De voorbije dagen kregen we in de pers berichten over het groot succes van de studie rond het vaccin van Pfizer.


Maar wat zegt deze studie precies? Wel. Er zijn 43.000 proefpersonen ingezet. Een onbekend deel van die proefpersonen had al Covid en is immuun. Hoeveel er dat zijn wordt niet vermeld.


Die 43.000 mensen zijn onderverdeeld in 2 groepen. Eén groep kreeg een vaccin, de andere groep een placebo. Na 7 dagen werd er nagegaan wie een "case" was van Covid - 19. Wat dat betekent wordt er niet bijgezegd. Wellicht wie een positieve PCR-test aflegde. De PCR-test met de fantastisch accurate resultaten. Dat waren er in totaal 170. Op 43.000 mensen.


Van die 170 zijn er 8 cases in de groep met het vaccin en 162 in de groep met het placebo. Vervolgens weerklonk een gejuich in de hele wereld, en werd het VRT-nieuws een reclamespot voor Phizer.


Het vaccin heeft 95 % effectiviteit. Wellicht is er hier en daar een journalist in zwijm gevallen en zal de minister van volksgezondheid een traan weggepinkt hebben van ontroering.


Als we het percentages overlijdens gaan berekenen op deze 170 mensen, aan een IFR van 0,23 %, dan gaat de inenting van 43.000 mensen zorgen voor een reductie van het aantal overlijdens met 0,74 %, blijkens deze studie. Natuurlijk gaat het over een periode van 7 dagen, maar we weten niet wat er daarna gebeurt en hoe lang het vaccin effectief is.


Zeg nu zelf, 170 besmettingen en 0,74 doden op 43.000 mensen dat is toch wel statistische zéééééér relevant. Dat is 0,4 % van het aantal proefpersonen die besmet raken. Zou het kunnen dat de foutmarge op deze studie zelfs een ietsiepietsie groter is?


Als we morgen 2 politieke partijen vergelijken op basis van de kiesintenties dan wordt het perspectief van deze studie duidelijk. De partij A haalt 0,4 % van de kiezers, de partij B 0,04 %. De juiste uitspraak is dan dat de partij A 95 % groter is dan de partij B.


Weet dit: Pfizer heeft ca 4,7 miljard USD schadevergoedingen opgelopen inzake inbreuken tegen de gezondheid. Blijkens de bron Violation Tracker (een Amerikaanse website zoals Graydon, die alle penalties bijhoudt sinds 2000); dit in combinatie met immuniteit tegen rechtzaken die klanten (lees landen) moeten onderschrijven lijkt de vraag naar verder kritisch onderzoek in deze legitiem.


But who gives a damn about that?


___

Bron Pfizer persbericht

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccine

1,656 views39 comments

Recent Posts

See All

39 Comments


@Wolfconsultants

Ter info Ivermectine

https://zelfzorgcovid19.nl/ivermectine-erg-effectief-in-gerandomiseerd-klinisch-onderzoek/

Like

@Dirk Daniels

inderdaad, Quercetine is ook immonumodulerend en ionofoor, brengt dus zink in de cellen en kan gebruikt worden ter vervanging van HCQ. Dat weet men al sedert SARCOV-1. Een team canadezen rond prof. Chrétien heeft dat toen uitgewerkt en Chinese ziekenhuizen zijn er in maart mee aan de slag gegaan.


WHA definitie en protocol pandemie: Wat ik weet is dat vorig jaar in oktober een nieuwe definitie en protocol werd aangenomen. Wat waren de beweegredenen om dat te veranderen ? In iedere geval werd in het protocol de richtlijn opgenomen : "Lockdown: not recommended". De schade is veel groter dan de baten. Voor zover er baten zouden kunnen zijn want, ook aldus WHO reeds in oktober, eens het virus…


Like

@wolfconsultant

Hierbij de link naar de BE studie.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920303423

De vraag was dus of oa. u, weet heeft van de toelating in BE van de HCQ "cocktail".

btw. Ik meen dat het 2 x 200mg/dag hcq à 5 dagen is.

Bedankt in alle geval voor de bijkomende info ivm. cocktail-hulpstoffen. Ook Quercitine zou hcq kunnen vervangen ?

Jammer dat dit geen bandbreedte krijgt bij de msm bevolking.


Ik buig terug op Pierre Capel, wat betreft de versnelde procedure ivm vaccin ontwerp en opheffing van het veiligheidsprotocol(-len), door het op lijst A gevaarlijke ziekten te plaatsen.


Vandaar dat ik me afvraag of het WHO op eigen houtje kan beslissen om de definitie/voorwaarden ivm pandemie te wijzigen & daarmee dwingende verordeningen kan…


Like

@ Dirk Daniels.

HCQ : Er zijn heel wat studies die aantonen dat HCQ, in het bijzonder in combinatie met zink en Azithromicine of Doxicycline, efficiënt zijn en de mortaliteit drastisch verminderen. Gebeurt de toediening in een vroeg stadium van de symptomen (eerste 5 dagen) met toevoeging van vit D3, vit C en Broomhexine, dan is de kans op IC opname extreem klein. Een recent gerandomiseerde klinisch onderzoek toont aan dat Ivermectine ipv HCQ nog betere resultaten geeft. Maw, alles hangt af van: 1) diagnose door een echte arts en vooral onmiddellijk starten met vroegbehandeling met boevenstaande. HCQ is een ionofoor dat ervoor zorgt dat zink in de cellen komt en de virusreplicatie stopt. Broomhexine verhindert de koppeling van de…


Like

Elke de Klerk is 'n Vlaamse huisarts werkzaam in Nederland.

"Arts kreeg geheime boodschappen : vul Corona in als doodsoorzaak".

Arts Elke de Klerk heeft in een interview met Stop World Control een aantal onthullingen gedaan die zeer schokkend zijn. Zo kreeg ze naar eigen zeggen geheime boodschappen in de dossiers van bepaalde patiënten. Deze boodschappen waren verborgen voor het verplegend personeel. Alleen zij als arts kon ze zien. In de boodschappen werd haar nadrukkelijk verzocht om als doodsoorzaak voor deze patiënten Covid-19 op te geven.

“In het dossier was er dan een geheime boodschap – die ik alleen kon lezen en niet de verpleging – of ik Covid-19 als doodsoorzaak wilde aanmelden bij bepaalde patiënten,” zegt De Klerk, lid…

Like
bottom of page