top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

2 betogingen? Uiteraard!



Op 9 januari 2022 organiseren de vrijheidsstrijders 2 betogingen in ons land. In Brussel wordt er een betoging georganiseerd in het teken van de vrijheid die de voorbije bijna 2 jaar onverantwoord wordt beperkt. In Antwerpen is er een betoging die specifiek gericht is tegen de maatregelen ten aanzien van onze kinderen.


Viruswaanzin en Vrijheid staan achter deze 2 betogingen en ondersteunen ze allebei. De mensen kunnen kiezen waar ze liefst willen gaan betogen. Wie dichter bij Brussel woont, Brussel een leukere stad vindt, of er meer voor voelt om zich uit te spreken over het hele coronabeleid, kan in Brussel terecht. Wie het leuk vindt om in Antwerpen te gaan betogen, of zich eens duidelijk wil uitspreken tegen de maatregelen ten aanzien van kinderen, is in Antwerpen welkom. We hopen op die manier samen meer mensen op de been te brengen dan met één betoging in Brussel.


Wat nog belangrijker is: we ervaren dat er bij veel mensen echt een afkeer van de maatregelen ten aanzien van kinderen leeft. De indoctrinatie in het onderwijs drukt op de kinderen. Maskers bij kleine kinderen heeft hard ingehakt op veel families. Dat er nu weer maatschappelijke druk komt om te “overtuigen” kinderen te vaccineren, wordt echt niet geapprecieerd. Komt daar nog bij dat we de minister niet meer kunnen geloven als die zegt dat er geen verplichte vaccins komen voor kinderen. De algemene vaccinatieplicht ligt op tafel, en kinderen lijken niet uitgesloten te zijn. Politici keren trouwens om de paar weken hun kar tegenwoordig.


We vonden dat aan de mensen die willen opkomen voor het vrije leven van hun (klein)kinderen, een stem moest worden gegeven. De maatschappelijke ontwrichting die de maatregelen hebben veroorzaakt gaat ook voor onze kinderen belangrijke gevolgen hebben. In bijzonder voor hen trouwens. Daarom onze oproep voor een gerichte betoging in Antwerpen de dag voor de heropening van de scholen.

Met alle steun en sympathie voor de fantastische organisatie in Brussel!

Dus: doe waar u zich het best bij voelt. Welkom in Antwerpen en in Brussel op 9 januari.

3,492 views62 comments

Recent Posts

See All

62 Comments


frvandun
frvandun
Jan 07, 2022

Ik zou nu zondag naar Antwerpen rijden vanuit Destelbergen. Nog 3 plaatsen in de wagen. Iemand?

Vg,

Francis

Like


Kijk eens wie mij deze cartoon heeft doorgestuurd.

Onze eigenste Matt Em.


😃😊🤗

Like

Vaccins en macht :: Gatestone Institute

Een artikel dat aangeeft hoe politiekers in de USA en in Duitsland macht over hun tegenstrevers proberen te verkrijgen.

Like

Mass formation psyhosys . Goed geanalyseerd door Dr Malone & Prof. Matthias Desmet

https://youtu.be/INHpQL9fgto

Like
bottom of page