top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

2022. Het jaar van het neo-communisme? Of het jaar van de bevrijding?


In april 2020 waren we met 2 om tegen de maatregelen in te gaan. Nu zijn er honderduizenden Belgen, als niet miljoenen, die dit beleid grondig beu zijn.Mensen zijn gestresseerd. Hebben hun geloof in de overheid verloren. Zij voelen hoe de staat en de controle binnendringt in hun leven. Zotte maatregelen die gebaseerd zijn op drijfzand. Op feiten en gegevens waarover later dan wordt gezegd dat er “voortschrijdend inzicht” is. De hele politieke wereld is totaal de weg kwijt. Verdwaald in het coronabos.


Voor 2022 willen we eindelijk een ander beleid. Een beleid dat ons terugbrengt naar het echte normaal. Het normaal waarbij iedereen zich vrij en relaxed kon voelen. Het normaal waar de mensen geen schrik hebben om tegen elkaar te spreken. Het normaal waar er geen censuur is maar pluralisme. Het normaal waar voor een snotvalling met een beperkt aantal doden, de samenleving niet op slot gaat. Het normaal waar wie ziek is niet wordt bekeken als een potentiële moordenaar, maar als een mens die verzorging nodig heeft.


Laat ons beginnen met het vervangen van ALLE “staatsvirologen”. Van Ranst, Vlieghe, Van Gucht, Molenberghs e.a. de deur uit. Er is een nieuw team nodig. Specialisten vanuit diverse disciplines die GEEN belangen hebben met de farmaceutische industrie. Alleen echt onafhankelijke experts kunnen de overheid adviseren. In de eerste plaats artsen die weten hoe de gezondheidszorg kan worden gereorganiseerd en versterkt. Geen enkele golf is ooit zo hoog geweest dat we hem niet aankunnen met een stuk versterking van de zorg. Die mensen verdienen dat.


Een team dat in staat is breder te kijken dan de enge focus op het aantal besmettingen. Een beleid heeft immers een invloed op veel meer dan alleen maar het aantal positieve tests. U heeft het allemaal tot in de kleinste onderdelen van uw leven ondervonden het voorbije anderhalf jaar. Wel, ook daarvoor moet aandacht zijn. Hoeveel collaterale doden zijn er gevallen? Laat ons dat eindelijk eens durven te onderzoeken en onder ogen te kijken.


We moeten realistisch zijn. Het virus controleren is een illusie. De huisartsen de nodige ruimte geven om de mensen snel en accuraat te behandelen, in de plaats van te telefoneren, zinloze tests te doen en nutteloze formulieren in te vullen. Medicatie in een vroeg stadium. Kortom, gebruik de zorg waarvoor de zorg al eeuwen dient.


Doe een degelijk onderzoek naar de bijwerkingen van de vaccins. De mensen overtuigen zich te laten vaccineren gaat niet als er geen duidelijkheid is over de risico’s. Het constant onder de mat schuiven van de bijwerkingen werkt nefast. De mensen hebben het recht te weten wat er hen kan gebeuren als ze zich laten vaccineren.


Verplicht geen vaccinatie zolang vaccins als bijwerking hebben dat een aantal mensen daarvan doodgaat. Hoe klein dat aantal ook is. Je kan als overheid niet verplichten aan mensen om een vaccin te nemen waarvan de mensen kunnen sterven. Mensen hebben het recht te kiezen aan wat ze dood willen gaan. Dat afwegen van risico’s en de fundamentele keuze die wordt gemaakt, behoort tot elke goed geïnformeerde mens zelf. Al was het maar een paar honderd mensen die hiervan doodgaan in Europa: de overheid kan geen mensen verplicht doodspuiten.


Ga niet in paniekmodus voor een snotvalling met een beperkt aantal doden. Niet de relatief beperkte overbelasting van de zorg kan maatregelen verantwoorden die de vrijheden en de economie beperken. Daarvoor kan de zorgcapaciteit worden uitgebreid. Laat ons eens over zo’n maatregelen spreken als Ebola uitbreekt. Voor 200 bedden op intensieve zorg kan geen vaccinatieplicht worden ingevoerd. Maatregelen die de vrijheden en de economie beperken zijn pas zinvol als we willen vermijden dat te veel mensen sterven, en EN!!! Wanneer de maatregelen op zich geen doden veroorzaken! Wat hier wel het geval is geweest.


Communiceer eerlijk en oprecht over de effectiviteit van de maatregelen. Zeg de mensen wat ze kunnen doen en wat echt werkt. Ik zie nog altijd dat naarstig en angstig karren worden gekuist in de warenhuizen. Dat is met de mensen de zot houden. Alle wetenschappers weten intussen dat karren kuisen niet werkt. Zeg aan de mensen dat het niet wetenschappelijk aangetoond is dat mondmaskers werken. Eerlijk en oprecht. Doet de politiek dat niet, dan gaat haar geloofwaardigheid eraan. Mensen ervaren op den duur aan den lijve dat de maatregelen gebaseerd zijn op drijfzand.


Communiceer wie risicopatiënten zijn, en wat die mensen kunnen doen. De eerste campagne gericht op risicopatiënten moeten we nog krijgen. Zoals Professor Ioannidis dat zei: stop met de kwetsbare mensen onder de bus te gooien en de andere te proberen beschermen. Zeg de mensen dat hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, diabetes, kankers en obesitas risicofactoren zijn. Zeg hen dat te minste zodat ze het weten. En zeg hen daarbij wat ze kunnen doen om zich te beschermen. In Florida kan het. Hier dus ook.


Ondersteun al wie thuis moet blijven omdat hij of zij een risicopatiënt is of een risicopatiënt in het gezin heeft. Wanneer er veel en gevaarlijke viruscirculatie is kunnen bijvoorbeeld leerkrachten of fabrieksarbeiders die risico’s lopen of wiens gezin risico’s loopt, een tijd thuisblijven. Betaald. Thuiswerk is een privilege dat niet geldt voor de arbeiders in cruciale sectoren. Bescherm in die categorie ook de risicopatiënten. Wees sociaal en niet elitair. Pest ook de bedrijven niet. Geen quarantaines meer voor wie geen symptomen heeft. Patiënten die geen symptomen hebben, dat zijn geen patiënten.


Stop de maatschappelijke ontwrichting met maatregelen, regeltjes, irrationele beperkingen, wijzigingen om de haverklap, … Dat maakt de mensen horendol. Het feit dat ze zo veel worden aangepast betekent op zich al dat die maatregelen niet werken. Doe dat dan niet. De mensen zijn daar niet om gepest te worden.


Open het pluralistisch debat. Stuur de infocel die de publieke opinie constant evolueert en bijstuurt, naar huis. Geen beïnvloeding meer van de publieke opinie door de overheid. Geen eenheidsdenken meer. De regering moet onze standpunten niet bepalen. Het is omgekeerd. Onze standpunten moeten de regering bepalen. Geef de mensen meer politieke macht en zeggenschap. Open het debat tot buiten de virologen. We leven niet in een “gouvernement des experts”. Laat ons terug normaal nieuws krijgen.


Bovenal, beperkt de tussenkomt van de overheid in ons dagelijks leven. Wij hebben echt geen big brother nodig die ons komt zeggen dat we onze dampkap moeten opzetten bij kerst. Wij hebben geen nood aan het regelen van ons dagelijks leven tot in de kleinste details. Hoeveel centimeter we van elkaar mogen zitten. Hoeveel mensen we mogen kussen. Of we op café moeten zitten of rechtstaan. Dat we onze neus en lippen moeten bedekken. Wij willen niet dat er beperkingen zijn op het aantal mensen waarmee we samen willen komen. Vergaderen en verenigen is een mensenrecht. Wij willen niet dat De Croo en zijn ministers ons leven gaan bepalen. Laat de mensen gerust.


Laat de bedrijven gerust. Het is nu al genoeg geweest. Stop al die gekke regeltjes waaraan de bedrijven zich moeten houden. Afschaffen, en vlug wat aub. Stop gezonde mensen in quarantaine te zeggen thuis te blijven omdat ze ergens een contact hadden dat misschien wel eens … Laat de bedrijven vrij. Geef hen ruimte te ondernemen. Daar zijn ze goed in. We leven niet in de Sovjetunie. We hebben een vrije markt, en dat willen we vooral zo houden. Dat de overheid zich maar snel terugtrekt uit het economisch leven. Zoveel mogelijk.

En laat vooral de kinderen gerust. Zij hebben niets te maken met de manier waarop de volwassenen denken een virus te moeten aanpakken. Neen, een kind is niet verantwoordelijk voor de besmetting van oma. Daar is het virus voor verantwoordelijk. Neen, een kind moet niet op school leren wat “gewenst maatschappelijk gedrag” is, gebaseerd op gebakken lucht. Kritische jongeren met inzicht moeten we hebben. Geen draaiers van eenheidsworsten. Neen, een kind moet geen mondmasker op. Een kind moet non-verbaal kunnen communiceren en spelen met zijn leeftijdsgenootjes.


Dat is een beleid dat we willen in 2022. 2022 wordt het jaar van het neo-communisme. Of 2022 wordt het jaar van de bevrijding. Ik nodig alle mensen van goede wil uit, om er samen met ons en met veel kracht, het jaar van de bevrijding te maken.


In april 2020 ben ik aan deze strijd voor de vrijheid begonnen. Het is geen gemakkelijke weg geweest. We hebben veel mensen moeten overtuigen. Wel het is mijn wens voor het nieuwe jaar dat in 2022 eindelijk te realiseren.


Ik wil niet leven in neo-communistische staat waarin “het belang van de collectiviteit de individuele rechten beperkt”. Ik wil leven in een land waar de mensen gerespecteerd worden in wie ze zijn en wat ze willen doen. Zoveel mogelijk in vrijheid. Dat hebben we altijd gekend, en dat wil ik terug.


Gooi uw ketens los. Sluit u bij ons aan. Laten we er samen het jaar van de vrijheid van maken.

Yes you can! Yes we can!


_______________________________________________________

Auteur: Michael Verstraeten


7,384 views335 comments

Recent Posts

See All

335 Comments


Hmmm... Je zou het ook de speld die in een ploeg verandert, kunnen noemen. In het Engels: Come in like a needle, go out like a plow. Als iedereen z'n kaarten goed speelt, dan mag men in 2022 de ploeg in z'n volle glorie aanschouwen. Het vergt slechts wat moed, compassie en... brein. Gedetermineerd blijven is de boodschap in dit nieuwe jaar. Voorbeeld volgens een oud oosters verhaal: een mus is haar eitjes kwijt, opgeslokt door de golven van een oceaan. De mus vraagt beleefd om haar eitjes terug te geven, maar de oceaan weigert. De mus besluit om de oceaan druppel per druppel leeg te maken tot ze haar eitjes terug heeft. Onbegonnen werk denkt men, tot een zeker…

Like

Regeringen zijn de laatste jaren overgenomen door globalistische zichzelf verkozen eliteclubs zoals het WEF. De centrale bankiers die in de zak zitten van de rijkste families sturen achter de schermen al deze organisaties. Het financieel systeem is al jaren failliet en ze zijn er in geslaagd om heel de wereld diep in de schulden te duwen met hun lage rente politiek. De laatste stap in hun agenda is gewoon al de opgebouwde rijkdom bij de middenklasse compleet in de vernieling te printen. Negatieve rentes en oplopende inflatie zullen de middenklasse compleet wegvegen, om nog maar te zwijgen over de gigantische staatsschuld die men bij gecreëerd heeft door de georchestreerde lockdowns. Die lockdowns waren naar mijn bescheiden mening enkel maar de…

Like
peter van hecke
peter van hecke
Jan 06, 2022
Replying to

Ik zou eerder zeggen sinds de tijd van de Sumeriërs. Wanneer de centrale overheersing en the leftbrainthinkers zijn geïnstalleerd. Maar hier verliezen we al helemaal het pad.

Like

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Jan 04, 2022

De vrijheid is zoek in ons land.

Dit is geen rechtspraak meer, maar eerder een afrekening. Je ziet duidelijke de tendens welke burgers er tegenwoordig overdreven hard aangepakt worden.

Het gaat hen helemaal niet om de uitspraken, maar om de persoon dat men hier wenst te breken.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/01/04/hoeyberghs-vonnis/


Like
Replying to

Zielige maatschappij, stap voor stap wordt alles verboden en het ergste is het afschaffen van de vrije meningsuiting . Dat is de tol van de dictatuur waarin we leven. Als je echt volwassen geworden bent moet je eveneens tegen een stootje kunnen, als je geëmancipeerd bent des temeer! Als vrouwen daar niet tegen kunnen moeten ze maar weer aan de haard gaan zitten. Daar zitten ze dan veilig. Maar alles moet kunnen in een echt vrije maatschappij.

Haat zaaien is niet wat Hoeyberghs doet maar wat De Croo, Vandenbroucke, Beke, Van Ranst en co doen.

Wat hier gebeurd is, is brutale afrekening! Een ultieme poging om een stem van de waarheid monddood te maken. Walgelijk disproportioneel en crimineel vonnis! Maar…

Like

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Jan 04, 2022

Burgers zijn het doelwit van steeds geavanceerdere misleidende of frauduleuze praktijken en oplichting, via verschillende kanalen worden we voor de gek gehouden met dergelijke maatregelen/berichten.


Mondmaskers opnieuw verplicht op straat in Parijs na recordaantal van 208.000 besmettingen vandaag

Vanaf vrijdag zullen mondmaskers opnieuw verplicht zijn in alle openbare plaatsen in de Franse hoofdstad Parijs. Behalve in grote bossen moet dat niet. De maatregel komt er na een recordaantal van 208.000 besmettingen in Frankrijk de afgelopen 24 uur.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/12/29/mondmaskers-opnieuw-verplicht-op-straat-in-parijs-na-recordaanta/


Like

4freedom4justice
4freedom4justice
Jan 04, 2022

moet je die vreselijke leugenaar Halsema (Burgemeester van Amsterdam) zien:


https://www.youtube.com/watch?v=kkD--yW9w7s


ja hoor, leugenaar

https://twitter.com/i/status/1477624939113029634


daarom zit dat tuig ook in de politiek want ze houden van liegen. En ook zo VOL overtuiging liegen. Ze is zo'n fantastische vrouw dat ze het demonstratierecht zo hoog heeft zitten.

Like
bottom of page