top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

6.01.21: Allen naar Sint-Niklaas!


Betoging tegen de disproportionele maatregelen.


Verspreid deze boodschap op al uw media, onder vrienden/familie op het werk en bij uw beroepsvereniging. Onze geduld heeft blijkbaar geloond.


Eindelijk kregen we de officiële toestemming voor statische betogingen, elke woensdagavond, met ingang van woensdag 6 januari 2021, tussen 20:00 en 21:00 op de Grote Markt te Sint-Niklaas.


Er zijn wel voorwaarden. Maar niets kunnen doen of doen is geen optie. Vervoeg ons in dit vreedzaam protest tegen de disproportionele maatregelen en om ons medeleven te betuigen met de slachtoffers van de maatregelen. Protesteer met ons mee tegen de virocratie van deze virologenjunta! Elke woensdag met meer en meer volk.


Maar dit zijn de Belgische Federale spelregels uiteraard en meer dan deze kon en mocht de Burgemeester niet toestaan.


Dit is een mooie stap vooruit en hiermee vraag ik ook dat de regels worden nageleefd.

U kunt ze hier onderaan lezen:


Geachte heer

In antwoord op uw vraag, in naam van Viruswaanzin vzw, Beelbroekstraat 60 te 9040 Sint-Amandsberg, die mij per e-mail bereikte op maandag 28 december 2020 (18:00 uur), en na raadpleging van de betrokken stedelijke instanties kan ik u toelating geven om elke woensdagavond, met ingang van woensdag 6 januari 2021, van 20:00 tot 21:00 uur een statische betoging te organiseren op de Grote Markt te Sint-Niklaas, op voorwaarde dat rekening wordt gehouden met de geldende richtlijnen, zoals bepaald in het laatst gewijzigde Ministerieel besluit van 29 november 2020 houdende dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken.


1. Voor de statische betoging moeten de volgende richtlijnen strikt worden gerespecteerd:

1.1 Maximum 100 personen mogen de betoging bijwonen;


1.2 De betoging mag enkel statisch plaatsvinden;


1.3 De social distance van 1,50 m moet te allen tijde worden gerespecteerd;


1.4 De mondmaskerplicht op de Grote Markt moet worden gerespecteerd;


1.5 U dient stewards in te zetten om een veilig verloop van de manifestatie te waarborgen en de deelnemers te wijzen op de naleving van de coronarichtlijnen.

2. Evenzeer belangrijk is dat alle deelnemers voor en na de statische betoging de mondmaskerplicht op de Grote Markt en de aanpalende pleinen en straten naleven, evenals het samenscholingsverbod van meer dan vier personen.

De coronarichtlijnen dienen dus ook gerespecteerd te worden bij de vorming en na de ontbinding van de manifestatie.

3. Uiteraard dienen elke week de op dat ogenblik geldende coronarichtlijnen te worden nageleefd in geval deze zouden zijn gewijzigd.

4. U hebt de toelating gevraagd om deze statische betoging t.e.m. 23 juni 2021 elke woensdagavond te organiseren. Indien u één of meerdere woensdagen de manifestatie annuleert of ze vroegtijdig definitief stopzet, gelieve de politie en mijzelf daarvan tijdig op de hoogte te brengen.

5. Indien het stadsbestuur om een of andere reden beslist dat op één of meerdere woensdagen de Grote Markt niet meer beschikbaar is voor het organiseren van de statische betoging, zal u dat tijdig worden meegedeeld.

Ik wens u een vlotte overgang van het oude naar het nieuwe jaar en teken met oprechte groeten


Lieven Dehandschutter

burgemeester.


___

Hierbij bedanken we de burgemeester van Sint-Niklaas om dit toe te staan. We verzoeken u uitdrukkelijk om de maatregelen te volgen. zodat wij onze statische betoging, elke week kunnen verder doen. Agressie en vandalisme kunnen we niet tolereren. Massaal opkomen is een kans die we als ploeg van 11 miljoen niet mogen laten voorbijgaan.


Wie zich niet houdt aan de voorschriften zal verzocht worden om de plaats te verlaten.


CU soon!

1,999 views16 comments

Recent Posts

See All

16 Comments


linda heintjens
linda heintjens
Jan 04, 2021

Don't fear the reapor, see you at wednesday!

https://www.youtube.com/watch?v=Dy4HA3vUv2c

Like

Dokter J.Denis over het Coronavaccin :

https://www.ninefornews.nl/belgische-arts-over-coronavaccin-ik-zou-het-zelf-nooit-nemen/

+ zijn video-boodschap (die overal verwijderd werd)

Like

Wikileaks just dumped all of their files online. Everything from Hillary Clinton's emails, McCain's being guilty, Vegas shooting done by an FBI sniper, Steve Jobs HIV letter, PedoPodesta, Afghanistan, Syria, Iran, Bilderberg, CIA agents arrested for rape, WHO pandemic. Happy Digging! Here you go, please read and pass it on.


https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/?fbclid=IwAR3SxC2-kWvN9hFXp-n9umSTIbWjazFtv6eGnuzxALr7xMmonnoPKTtE4kM

Like

Fred,

Zoals reeds geplaatst bij een vorig bericht. Dit is top. Vat alles subliem samen.Like

The small is beautiful reset : Ad Broere : https://adbroere.nl/web?mailpoet_router&endpoint=view_in_browser&action=view&data=WzEzMSwiNzRjOGE0ZDZkN2ZiIiwxNzEyLCIxaHh4MXpudWt0OGtrZzBjczQ4OG84azQ4Y3dza2t3ayIsNDk4OSwwXQ

Like
bottom of page