top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

MVR en Viruswaanzin


Beste mensen,


Zou u zo vriendelijk willen zijn om geen doodsbedreigingen te uiten op deze website?

Onze tegenstanders gebruiken die berichten, hoe snel ze ook weer worden verwijderd, als munitie om ons aan te vallen.


Dat kan echt niet de bedoeling zijn.


Wij kunnen ook ons bed niet maken bij alle berichten die jullie posten om op elk moment van de dag binnen de paar seconden een bericht te verwijderen.


Hoezeer we het niet eens zijn met Marc Van Ranst, Viruswaanzin heeft altijd democratische middelen met respect voor de rechtsstaat en voor de mensenrechten gepropageerd. Ook die van Van Ranst. Als de man voor de rechter verschijnt heeft hij dezelfde rechten als wij allemaal. Daar staan wij voor.


We zijn daarin zelfs zeer consequent. Hoewel we de maatregelen bekampen, hebben we zelfs altijd opgeroepen in onze acties om de maatregelen toch te volgen. Dat hoort zo in een democratie.


Dat Dhr. Van Ranst het zelf nodig vindt om een bericht dat iemand hier had gepost, in de wijde wereld te gooien en te verspreiden over miljoenen mensen, dat vinden we niet slim. Als hij oprecht denkt dat deze berichten gevaarlijk zijn om mensen op verkeerde ideeën te brengen, dan zou hij dat beter niet doen. Op onze website worden deze commentaren maar zeer beperkt gezien, door hoogstens een paar honderd mensen per dag. Als er al een gevaarlijk effect is van dit bericht, dan is het verspreiden ervan zeker niet verstandig.


Maar laat het niet meer op deze site gebeuren aub.


Met dank.

Michael Verstraeten

Voorzitter VZW Viruswaanzin

4,571 views14 comments

Recent Posts

See All
bottom of page