top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

MVR en Viruswaanzin


Beste mensen,


Zou u zo vriendelijk willen zijn om geen doodsbedreigingen te uiten op deze website?

Onze tegenstanders gebruiken die berichten, hoe snel ze ook weer worden verwijderd, als munitie om ons aan te vallen.


Dat kan echt niet de bedoeling zijn.


Wij kunnen ook ons bed niet maken bij alle berichten die jullie posten om op elk moment van de dag binnen de paar seconden een bericht te verwijderen.


Hoezeer we het niet eens zijn met Marc Van Ranst, Viruswaanzin heeft altijd democratische middelen met respect voor de rechtsstaat en voor de mensenrechten gepropageerd. Ook die van Van Ranst. Als de man voor de rechter verschijnt heeft hij dezelfde rechten als wij allemaal. Daar staan wij voor.


We zijn daarin zelfs zeer consequent. Hoewel we de maatregelen bekampen, hebben we zelfs altijd opgeroepen in onze acties om de maatregelen toch te volgen. Dat hoort zo in een democratie.


Dat Dhr. Van Ranst het zelf nodig vindt om een bericht dat iemand hier had gepost, in de wijde wereld te gooien en te verspreiden over miljoenen mensen, dat vinden we niet slim. Als hij oprecht denkt dat deze berichten gevaarlijk zijn om mensen op verkeerde ideeën te brengen, dan zou hij dat beter niet doen. Op onze website worden deze commentaren maar zeer beperkt gezien, door hoogstens een paar honderd mensen per dag. Als er al een gevaarlijk effect is van dit bericht, dan is het verspreiden ervan zeker niet verstandig.


Maar laat het niet meer op deze site gebeuren aub.


Met dank.

Michael Verstraeten

Voorzitter VZW Viruswaanzin

4,575 views14 comments

Recent Posts

See All

14 Comments


Johan Goris
Johan Goris
May 11, 2021

Wel vreemd dat Marc Van Ranst hier gaat snuisteren. Wil hij dan helemaal geen kritische stemmen horen? Moeten we dan altijd hetzelfde denken als de virologen. De virologen die ook steeds hun verhaal veranderen. Persoonlijk ga ik MVR niet voor de rechtbank aanklagen. Ik denk zelf niet dat hij ooit veroordeeld zal worden ivm foutieve berichtgeving en bangmakerij. Maar binnen 10 a 20 jaar zal men wel in de media zeggen dat wat hij en de andere experten schade heeft toegebracht aan de maatschappij door met halve waarheden het publiek toe te spreken.

Ik ben ook niet direct bij de start van deze crisis andere bronnen dan de media stream gaan zoeken. Maar het waren vooral de virologen en experten…

Like

Bedreigingen en schelden zijn nooit een goede oplossing in tijden van Vrede. In oorlogstijden kan dat dan weer wel!!!

Het standpunt van Viruswaanzin in dit artikel dat we de maatregelen hoe dan ook moeten volgen in een democratische samenleving wil ik toch even nuanceren. Zolang deze maatregelen van kracht zijn is dit in principe zo, maar wanneer deze maatregelen te ver gaan, kan men moeilijk verwachten dat men zich laat folteren of op de brandstapel laat zetten. Dit noemen ze dan recht op zelfverdediging.


Als men bijvoorbeeld verplicht wordt tegen zijn wil om een staalafname te laten nemen via de neus tot in de keel is dit foltering. Deze maatregel weigeren te ondergaan is dan zelfverdediging!!!!

Like
Replying to

Bedank voor je opmerking. Sluit ik mij volledig bij aan.


Bert

Like

Wel gek dat de tegenstanders er sneller bij zijn dan de moderators om deze berichten te zien, maar men zou mij weeral betichten van complot-theorieën met deze uitspraak.

Like
jomoestermans
jomoestermans
May 12, 2021
Replying to

Inderdaad. Hij zit op hete kolen!

Like

leovandeneeden
leovandeneeden
May 10, 2021

Inderdaad juist Michael, het is niet aan ons om zo een uitspraken te doen. We hopen met zen allen wel dat er ooit een rechter een degelijk vonnis zal doen. Maar lachen met hem moet toch nog kunnen zeker? 😜😂

Like
bottom of page