top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Aanklacht tegen FuellmichToen ik het aandurfde kritiek te uiten op Confrater Fuellmich, kreeg ik een karrenvracht shit op mijn kop.


Gaan zij die toen vonden dat ik moest "verbinden" en zo stout niet mocht zijn, nu ook consequent alle huidige criticasters van Fuellmich een karrenvracht shit over hun hoofd kieperen?


Ik heb toen o.a. gezegd dat ik het schijnproces dat hij hield, onzinnig vond. Dat zo'n proces op zichzelf een aanfluiting is van de mensenrechten. En dat ik intussen meer dan 20 procedure gevoerd had inzake Corona maar nog altijd wachtte op de beloofde classactions.

Kijk, als we ernstig werk willen doen in de beweging tegen de maatregelen en tegen de totaal verkeerde huidige politiek, dan moeten we ook inhoudelijk kritisch durven te zijn tegenover onze eigen beweging.


Zonder mij uit te spreken over de huidige problematiek, die ik nog onvoldoende ken om mij uit te spreken, vind ik wel dat dit een les mag zijn voor al mijn criticasters. Wat ik zeg en schrijf is altijd gefundeerd. Ik hou mij niet bezig met fantasieën, hypotheses of gezever. Daarbij neem ik voor niemand een blad voor de mond. Voor niemand. U heeft dat van mij gezien in de coronacrisis toen ik zowat het hele land op mijn kop kreeg. U mag dat ook van mij verwachten in de toekomst. Staat u dat niet aan? Vindt u dat ik wat braver en want minder stout moet zijn?


Wel, leer ermee leven. Als u bij de volgende verkiezingen een zacht ei naar Brussel wil sturen om de stal uit te mesten, kies dan voor Servais Verherstraete of Bart De Wever of zo.Tekst: Michael Verstraeten

1,926 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page