top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Abracadabra, hier is uw tweede golf...


Hoe de virologen ons misleiden...


Enkele uren geleden doet Steven Van Gucht op de radio een oproep om zeker niet te geloven in complottheorieën. Over de destructieve maatregelen die een hele maatschappij ten gronde richten geen woord. Maar die complotdenkers, ho maar, die zijn pas levensgevaarlijk.


Het is onwaarschijnlijk welke hocus pocus de overheid en virologen toepassen om u toch maar te doen geloven hoe ernstig en erger deze tweede golf wel is. We bibberen ondertussen als een riet.


De cijfers spreken boekdelen voor zij die willen zien. Maar spreek ons vooral tegen als we fout zijn. Volgt u even mee:


We starten onze analyse op 21.03.2020. Net na het inzetten van de lockdown.

We zien op de website van Sciensano die dag gemiddeld 486 besmettingen op 2417 PCR-testen. Dus 20,17% van de testers blijkt positief.

(De Tijd en Sciensano publiceren op 30 juli 2020 een grafiek. Let vooral ook op de titel in de grijze zone. De lockdown van maart 2020 wordt hier een "lockdown light". Amai, als hidden persuader kan dat tellen...)

We schuiven door naar panic day: 30.07.20

Terug naar de site van Sciensano. Daar zien we alweer een gemiddelde opduiken van 490 besmettingen. Zelfs 4 personen meer dan 21.03.20! Toch een bewijs van een aankomende tweede golf zou u denken, niet?Wat de virologen in hun dagelijks discours er echter niet bij zeggen is dat er in vergelijking met 21.03.20 bijna 8 keer meer PCR-testen werden uitgevoerd. Dus zijn er gemiddeld 490 besmettingen op nu maar liefst 18 543 tests (zie onderstaande grafiek), ofte een ratio van 2,64% positieven tegenover 20,17% op 21.03.20! Zelfs zonder foutencorrectie op de PCR-testen een gigantisch verschil.
In eenvoudige mensentaal uitgedrukt: dit is boerenbedrog. U wordt in het ootje genomen.

Is het toeval dat Sciensano, John Hopkins en ja, zelfs De Tijd de beide grafieken van aantal besmettingen en aantal tests nooit naast elkaar of direct onder elkaar zet? Want kijk eens hoe duidelijk u het dan ziet... Pure manipulatie is dit. Wie zoekt, die vindt een besmetting. En hoe meer virologen zoeken, hoe meer besmettingen ze zullen vinden. Logisch toch?Viruswaanzin zegt al weken dat het invoeren van de mondmaskerplicht op de Vlaamse Feestdag, 11 juli 2020, een foute beslissing met nefaste gevolgen is. Doordat meer mensen een mondmasker aanraken, versnel je de pandemie door verhoogde zelfbesmetting. Dat is duidelijk te zien in alle regio's. Niet enkel Antwerpen dus. Mondmaskers maken de zaak alleen maar erger. Onderstaande grafiek maakt dit zonneklaar. Wij trokken een rode streep op 11 juli om de stijging vanaf die bewuste dag voor u nog duidelijker te maken.

Of gaat Van Ranst beweren dat het aan ondergrondse studentenfeestjes ligt?Nog een interessant cijfer waar in de main stream media nog zelden over bericht wordt. Het sterftecijfer. U weet wel, er gingen meer dan 100 000 vallen in België, voorspelde de WHO. Maar weet u dat er sinds 31 juli in België geen doden meer zijn geregistreerd met covid-19? Meer nog. Er is 0,8% ondersterfte. De oversterfte sinds januari 2020 kost ons 50 miljard euro voor 1800 (!) meer slachtoffers dit jaar. Zijn die gestorven met covid-19 of door een gebrek aan urgente of continue zorg of door de koude zomer? Niemand die het weet...
Trouwens ook vorig jaar zijn in België 9400 mensen gestorven aan een banale griep. Wie heeft die doden op zijn geweten? Werd u vorig jaar ooit getest, diep in de neus met een wisser, voor griep? Waarom hoefden we voor die 9400 niet quarantaine? En zijn die allemaal thuis gestorven?U ziet het. De virologen zijn tovenaars met cijfers. Vraag is, waarom wordt er zo gepokerd? Er is geen reden voor stringente maatregelen zoals een mondmasker op de meest banale plaatsen en in risicoloze situaties of erger, een avondklok, eventueel afgedwongen met, een in de wet ingeschreven, toelating voor gebruik van politiegeweld tegen ongehoorzame burgers. Stop de bangmakerij. Geef onze vrijheid terug en zet de economie op normaal!_____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


Photo: canoe.com


4,239 views54 comments

Recent Posts

See All

54 Comments


Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 08, 2020

Ik ben te snel geweest, maar ja, de donderpreken van david_ zijn zo lang dat je wel eens iets mits. Dus, ten behoeve van iedereen, zal ik het lijstje even afwerken:


Let wel, mijn antwoorden JA of NEE zijn niet altijd volledig zwart/wit en ook niet dogmatisch, daarvoor zijn de vragen niet specifiek genoeg. Als ik JA zeg, dan kunnen er ook specifieke omstandigheden zijn waar het NEE moet zijn.


U gelooft in vaccinatie; JA - maar er zijn omstandigheden waar het niet nuttig is


U gelooft dat vaccins veilig zijn; JA


U gelooft in het voorspelde onheil van de 'population bomb'; JA - het is toch nogal wiedes dat de aarde een beperkt systeem is. Als U met 'populatio…


Like

De standaard checklist van wat ?

Lees het lijstje nog ’s opnieuw, want uw verbeelding blijkt op hol te slaan. Ik citeerde uit het Grote VerzenBoek van uw fundamentalistische religie. De religie die theorieën, hypotheses, consensus en regelrechte prietpraat als “wetenschappelijke feiten” verkoopt.

Van welk vers beweert u een afvallige te zijn ? De derde wet van Newton ? Dat vaccins veilig zijn ? Zegt u het maar.

Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 07, 2020

Sorry, ik ga nog één keer op david_ reageren want ik had deze laatste niet gezien. Een redelijk mensen kan op een besluit terugkomen als er zich nieuwe feiten aandienen.


Maar goed, david_ gaat hier vrolijk verder met de karakatermoord op mij. U somt hier de standaard checklist van fenomenen op waarvoor de complothysterici een alternatief hebben bedacht en zegt dan zomaar dat ik dat allemaal geloof! Ik heb 30 jaar geleden al dingen van Rupert Sheldrake gelezen hoor. Ja, Engeland heeft Duitsland de oorlog verklaart. Weert je ook waarom?

Like

@ Rudolf Janssens,


Dat biljetje zag u alvast niet neerdwarrelen.


In ieder geval bedankt om de lezer uw religieus fanatisme te bevestigen door wetenschappelijke theorieën te verkopen als wetenschappelijke feiten. De evolutietheorie van Darwin is 160 jaar later nog steeds een theorie o.m. omwille van een cruciaal hiaat: de overgang tot de homo sapiens. In uw fanatisme om de evolutietheorie te verkopen als een feit, was u dat allicht vergeten.


In dit land bestaat er vrijheid van religie. Iedereen gelooft wat ie wil. Die vrijheid impliceert tevens dat er geen hiërarchie bestaat in religies. Uw geloof dat het al 160 jaar toeval is dat archeologen die overgang tot de homo sapiens maar niet vinden, is bijgevolg net zoveel waard als…


Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 06, 2020

Beste david_,


U gelooft in de wetenschap;

U gelooft dat de wetenschap alle grote lijnen van ons bestaan al doorgrond heeft, en nog slechts geplaagd wordt door de invulling van vele details;

U gelooft dat met de BigBang theorie het ontstaan van het heelal is verklaard;

U gelooft dat de aarde een bol is die met een duizelingwekkende snelheid door dat heelal zoeft (u vroeg erom);

U gelooft dat de evolutietheorie van Darwin al lang geen theorie meer is, maar een -leer;

U gelooft dat onze planeet naar de verdoemenis gaat, door de meest essentiële bouwstof van alle groen op aarde: CO2;

U gelooft dat de instorting van WTC7 geen onderzoek verdiende;

Misschien bent u de uitzondering, maar de meesten…


Like
bottom of page