top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Abracadabra, hier is uw tweede golf...


Hoe de virologen ons misleiden...


Enkele uren geleden doet Steven Van Gucht op de radio een oproep om zeker niet te geloven in complottheorieën. Over de destructieve maatregelen die een hele maatschappij ten gronde richten geen woord. Maar die complotdenkers, ho maar, die zijn pas levensgevaarlijk.


Het is onwaarschijnlijk welke hocus pocus de overheid en virologen toepassen om u toch maar te doen geloven hoe ernstig en erger deze tweede golf wel is. We bibberen ondertussen als een riet.


De cijfers spreken boekdelen voor zij die willen zien. Maar spreek ons vooral tegen als we fout zijn. Volgt u even mee:


We starten onze analyse op 21.03.2020. Net na het inzetten van de lockdown.

We zien op de website van Sciensano die dag gemiddeld 486 besmettingen op 2417 PCR-testen. Dus 20,17% van de testers blijkt positief.

(De Tijd en Sciensano publiceren op 30 juli 2020 een grafiek. Let vooral ook op de titel in de grijze zone. De lockdown van maart 2020 wordt hier een "lockdown light". Amai, als hidden persuader kan dat tellen...)

We schuiven door naar panic day: 30.07.20

Terug naar de site van Sciensano. Daar zien we alweer een gemiddelde opduiken van 490 besmettingen. Zelfs 4 personen meer dan 21.03.20! Toch een bewijs van een aankomende tweede golf zou u denken, niet?Wat de virologen in hun dagelijks discours er echter niet bij zeggen is dat er in vergelijking met 21.03.20 bijna 8 keer meer PCR-testen werden uitgevoerd. Dus zijn er gemiddeld 490 besmettingen op nu maar liefst 18 543 tests (zie onderstaande grafiek), ofte een ratio van 2,64% positieven tegenover 20,17% op 21.03.20! Zelfs zonder foutencorrectie op de PCR-testen een gigantisch verschil.
In eenvoudige mensentaal uitgedrukt: dit is boerenbedrog. U wordt in het ootje genomen.

Is het toeval dat Sciensano, John Hopkins en ja, zelfs De Tijd de beide grafieken van aantal besmettingen en aantal tests nooit naast elkaar of direct onder elkaar zet? Want kijk eens hoe duidelijk u het dan ziet... Pure manipulatie is dit. Wie zoekt, die vindt een besmetting. En hoe meer virologen zoeken, hoe meer besmettingen ze zullen vinden. Logisch toch?Viruswaanzin zegt al weken dat het invoeren van de mondmaskerplicht op de Vlaamse Feestdag, 11 juli 2020, een foute beslissing met nefaste gevolgen is. Doordat meer mensen een mondmasker aanraken, versnel je de pandemie door verhoogde zelfbesmetting. Dat is duidelijk te zien in alle regio's. Niet enkel Antwerpen dus. Mondmaskers maken de zaak alleen maar erger. Onderstaande grafiek maakt dit zonneklaar. Wij trokken een rode streep op 11 juli om de stijging vanaf die bewuste dag voor u nog duidelijker te maken.

Of gaat Van Ranst beweren dat het aan ondergrondse studentenfeestjes ligt?Nog een interessant cijfer waar in de main stream media nog zelden over bericht wordt. Het sterftecijfer. U weet wel, er gingen meer dan 100 000 vallen in België, voorspelde de WHO. Maar weet u dat er sinds 31 juli in België geen doden meer zijn geregistreerd met covid-19? Meer nog. Er is 0,8% ondersterfte. De oversterfte sinds januari 2020 kost ons 50 miljard euro voor 1800 (!) meer slachtoffers dit jaar. Zijn die gestorven met covid-19 of door een gebrek aan urgente of continue zorg of door de koude zomer? Niemand die het weet...
Trouwens ook vorig jaar zijn in België 9400 mensen gestorven aan een banale griep. Wie heeft die doden op zijn geweten? Werd u vorig jaar ooit getest, diep in de neus met een wisser, voor griep? Waarom hoefden we voor die 9400 niet quarantaine? En zijn die allemaal thuis gestorven?U ziet het. De virologen zijn tovenaars met cijfers. Vraag is, waarom wordt er zo gepokerd? Er is geen reden voor stringente maatregelen zoals een mondmasker op de meest banale plaatsen en in risicoloze situaties of erger, een avondklok, eventueel afgedwongen met, een in de wet ingeschreven, toelating voor gebruik van politiegeweld tegen ongehoorzame burgers. Stop de bangmakerij. Geef onze vrijheid terug en zet de economie op normaal!_____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


Photo: canoe.com


4,232 views54 comments

Recent Posts

See All
bottom of page