top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Aan Greet: Al is de leugen nog zo snel...Alweer een nieuw hysterisch bericht. Deze keer van Greet De Keyzer gepubliceerd in de Belgische tabloid HLN met als titel: ZIJN DE VS OP WEG NAAR EEN CATASTROFE?


Beste Greet,

Je bent veel te veel in Hollywood of koestert ambities voor een oscarnominatie van beste vrouwelijke (blanke) scenarioschrijver. Van een journaliste van jouw kaliber zou men toch enige fact checks kunnen verwachten. Maar blijkbaar is dat in het nieuwe (ab)normaal in de door fake news gedomineerde US uit de deontologische code geschrapt.


Immers, er zijn actueel 128.000 doden door Covid 19 in de USA. Er komen er dagelijks gemiddeld iets meer dan 500 bij.  Het aantal overlijdens kent al weken een dalende trend.  Het aantal besmettingen is door de fouten op de tests en een gebrek aan het testen van iedereen, totaal onbetrouwbaar als cijfer.


-  Er sterven jaarlijks 70.000 Amerikanen aan griep.  Maar dat is een onderschatting. Omdat men de doden daaraan niet registreert, zal het cijfer hoger liggen maar men weet niet precies hoeveel.  https://www.cdc.gov/h1n1flu/estimates/April_November_14.htm#UnderCounting


- Uitgaande van de griep in Nederland 2 jaar geleden, toen er 9.400 mensen stierven, kan men verwachten dat een zwaardere griep 180.000 doden kan maken in de USA.  Daarvoor moet het aantal overlijdens nog 3,5 maanden doorgaan zoals vandaag. - Het aantal risicopatiënten in de USA is veel groter dan in België bijvoorbeeld.  Zo waren er 3 x zoveel jonge patiënten op intensieve zorgen dan in België https://www.hln.be/de-krant/zijn-de-vs-op-weg-naar-een-catastrofe-greet-de-keyser-ziet-hoe-het-van-kwaad-naar-erger-gaat~a9452345/


- Het aantal risicopatiënten in de USA is veel groter dan in België bijvoorbeeld.  Zo waren er 3 x zoveel jonge patiënten op intensieve zorgen dan in België.   De mortaliteit zal dus hoger liggen in de USA dan hier.


- Het totaal van de pot gerukt sience - fiction armageddon in België van 250.000 doden zou voor de USA betekenen dat er in de USA 7.236.842 doden zouden gaan vallen.  Dat is 8,5 x de Spaanse griep.  Hoe onnozel kan het worden.


OSCARNOMINATIES

Ook in België blijven onze virologen in de running voor een Oscar.


(1) Men gaat ervan uit dat zonder maatregelen 60 % van de mensen besmet zal raken.  Dat is science fiction.  Nog nooit in de geschiedenis heeft een griepvirus zoveel besmettingen over een heel land veroorzaakt.  Doorgaan 10 en uitzonderlijk 15 %  En dan treedt het virus terug.   R(t) was nog voor de maatregelen gezakt tot slechts 1,2 en men gaat ervan uit dat dat door de maatregelen is.  (2) Men is de doden vergeten die de maatregelen VEROORZAAKT hebben.  In de woonzorgcentra: de mensen die platgespoten zijn met morfine of gewoon aan hun lot overgelaten.  Of die door verkeerde tests in de verkeerde afdeling terechtkwamen. In de hospitalen door mensen een verkeerde diagnose te geven door de verkeerde tests en de veranderde protocollen voor diagnoses, waardoor die mensen een verkeerde behandeling kregen. Door mensen geen afspraken te geven hoewel ze zwaar ziek zijn. En door mensen schrik aan te jagen zodat ze gestorven zijn omdat ze niet naar het hospitaal durfden.   Waarna men al deze lijken binnen de 2 dagen heeft verbrand zodat er niets meer na te gaan valt.  (3) Men heeft er geen rekening mee gehouden dat de voorbije jaren in België er minder griepdoden waren dan bijvoorbeeld Nederland. Beduidend minder.  Er was een "ondersterfte" aan griep de voorbije jaren. Je kan dus eigenlijk maar op een langere termijn beoordelen of de oversterfte die er dit jaar was - als ze al niet te wijten is aan de maatregelen zelf (75 % van de overlijdens in de WZC zijn niet aangetoond door Covid volgens sciensano zelf) - wel een abormaal fenomeen zijn.  En dat zijn nog maar 3 van de opmerkingen die zelfs een leek als ik op dit angstaanjagend knoeiwerk kan maken.   

Denkt het indrukwekkend panel virologen dat dit science fiction verhaal heeft geschreven nu echt dat wij idioten zijn?
Steun ons in de strijd tegen de CORONA SCIENCE FICTION. Elke donatie, hoe klein ook, is welkom en gewaardeerd.596 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page