top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Allergiemedicijn is krachtige behandeling tegen CovidEen geneesmiddel tegen allergie is een werkzame behandeling voor Covid-19 gebleken, meldt de Engelse gezondheidsdienst National Health Service NHS) vandaag. Met het middel zijn wereldwijd al bijna 1 miljoen mensen behandeld.


Dexamethason wordt gebruikt om ernstige allergieën, huidaandoeningen, zwellingen en autoimmuunziekten. Sinds juni vorig jaar worden coronapatiënten ermee behandeld in ziekenhuizen.


Dat was het gevolg van een onderzoek door wetenschappers van de Britse Oxford-universiteit. De studie, Recovery genaamd, stelde vast dat dexamethason de mortaliteit bij patiënten die zuurstof nodig hebben en aan een hart-longmachine liggen, met respectievelijk 18 procent en 36 procent verlaagde.


Uit een andere studie blijkt dat het middel al bij 22.000 patiënten in Groot-Brittannië en 958.000 mensen wereldwijd is toegepast. Onder meer de voormalige Amerikaanse president Donald Trump werd met het medicijn behandeld voor Covid-19.


In België hierover terug niks. België zal wellicht het order voor dit middel nog moet tekenen. Met als gevolg dat we het peperduur zullen betalen en opnieuw laatste in de rij zullen staan. Hier moddert men liever wat aan. Niet ten bate van de volksgezondheid maar eerder uit egoïstisch politiek opportunisme. Kan iemand ons verklaren, nu we in het aanschijn van een derde golf staan, wat de efficiëntie is van het gamma vrijheidsberovende maatregelen? Maar ook daar niks over natuurlijk... Het verzuim om de zorg te versterken en in te zetten op genezing en preventie is ronduit misdadig. Wat hadden we met 60 MILJARD EURO allemaal niet kunnen doen om dit débacle te voorkomen. Neem ontslag Vivaldi. Jullie hebben gefaald. En big time!


___ Steun ons! Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "viruswaanzin".


___


2,533 views76 comments

Recent Posts

See All

76 תגובות


IVERMECTINE + ZINK + INDIEN NODIG EEN AB


Tenzij ik gek ben.

Op geen enkele demonstratie in DE; NL; BE; FR hoor je een slogan om Ivermectine als ;

Beschermende en Genezende, dus sterfte en overbelasting van de zorg voorkomende medicatie als oplossing voor en opheffing van de LD maatregelen naar voren te schuiven.


Ik heb mezelf uitgeput om dit onder de aandacht te brengen op vele platformen en bij alle mogelijke gelegeheden. Zodat ik mijn persoonlijke intentie, overlaat aan diegene die er gevoelig voor zijn.


https://lemediaen442.fr/la-justice-sud-africaine-impose-livermectine-en-tant-que-traitement-contre-le-covid-19/


WHO staat het gebruik toe in de usa https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/01/FLCCC-PressRelease-NIH-Ivermectin-in-C19-Recommendation-Change-Jan15.2021-final.pdf

The Lancet publiceerde Random placebo based double blind clinical trials on Ivermectine.

Maar wist je waarschijnlijk al.

https://www.thelancet.com/journals/eclinm/article/PIIS2589-5370(20)30464-8/fulltext

https://ivmmeta.com/


*Ter info*

Dit is gee…


לייק

;

לייק

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
27 במרץ 2021

Marc Van Ranst deelt (vreselijke) haatberichten van twitteraars: "Dit loopt slecht af" | Metro (metrotime.be)


Ik hou er aan mij voorzichtig uit te drukken .

Mogen wij van een viroloog verwachten dat hij zich minstens afvraagt wat de aanleiding is van de haatberichten ?

Metro stelt : " Hij verdient respect " . !!??!!

Beste Metro : Met gedrag en daden kan je respect verdienen , dat krijg je niet gratuit en zeker niet op de manier van Marc Van Ranst . Wanneer je een halve bevolking de duivel aandoet krijg je net het tegenovergestelde .

Hoe feller MVR zich profileert hoe feller de twitteraars reageren , zo simpel is dat .

Metro heeft er duidelijk geen idee van wat…


לייק

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
27 במרץ 2021

Wat ze zeggen : In de treinen naar de kust mag je alleen de zitplaatsen aan de ramen gebruiken .

Wat ze bedoelen : Blijf uit de treinen weg en ga met de wagen naar de kust .

( Om het benzineverbruik , waar veel taksen op zijn , terug te doen toenemen )

Wat ze zeggen : Niet-essentiele winkels mogen klanten ontvangen op afspraak .

Wat ze bedoelen : U kan in uw zaak vanwege de opgedrongen regeltjes een fractie van uw normale omzet verkopen en u krijgt nog een klein beetje steunmaatregelen extra .( u staat een ganse dag te werken voor nog geen half loon maar durf niet te klagen want het alternatief is dat we u…


לייק

filipkeysers
filipkeysers
23 במרץ 2021

Dat Dexamethason is dat effectiever dan wat men nu toedient als een covid patiént aan een beademingstoestel zit? of bestaat hiervoor momenteel geen medicatie?

לייק
bottom of page