top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Amerikanen bevestigen Wuhan Lab Leak!Een nieuw rapport van de Republikeinen in het Amerikaans parlement (Bommissie Bbuitenlandse Zzaken) stelt dat er bewijzen zijn dat Covid een coronavirus is dat werd gemanipuleerd in het labo in Wuhan en dat wellicht accidenteel is ontsnapt. Dit is een bijzonder ernstige aanklacht.


De basis van het hele corona-beleid is het verslag van de gemengde WHO-China- commissie die in februari 2020 stelde dat de hele wereld lockdowns en andere maatregelen zou moeten gaan invoeren. Dit rapport was ook de eerste aanzet voor een wereldwijde campagne tegen "fake news". Een campagne van de WHO, de UNO en andere internationale instellingen die ertoe heeft geleid dat sociale mediabedrijven zijn gaan censureren en dat onze kranten en televisiestations de officiële versie van het eenheidsdenken zijn gaan volgen.


De officiële reden waarom dit eenheidsdenken moest worden doorgevoerd is dat we op die manier alle neuzen in één richting krijgen om op dezelfde manier het virus te bestrijden. Blijkt nu dat 1) deze maatregelen niets hebben bijgebracht, en 2) de vraag aan de wereld om het éénheidsdenken op te leggen komt van Chinezen die er alle belang bij hadden dat de wereld niet zou onderzoeken wat er in hun lab was gebeurd.


De gemengde WHO-China commissie bestond voor een meerderheid uit Chinezen of onderzoekers die in China werkzaam zijn of met China belagenvermengingen hebben.

Voor het uitrollen van de hele corona-gekte in de wereld is de Directeur-Generaal van de WHO in Peking een schaamteloze laudatio publiek gaan uitspreken over de Chinese aanpak bij de Chinese president. Dat beschamende filmpje is nog altijd op Youtube te vinden. De Chinezen zouden de crisis op een fantastische manier aangepakt hebben.


Mij was het al opgevallen dat het hele rapport van de gemengde commissie niets vermeldde over de vragen naar de rol van het lab bij de oorsprong van het virus.


Wie hier meer over wil lezen kan terecht in zijn boek: Wereldkampioen Covid-19, te bestellen via Blauwe Tijger of de gewone boekhandel.


Het rapport van de Republikeinen in de commissie buitenlandse zaken van het Congres vindt u terug op de link hieronder die u kan kopiëren.


https://video.foxnews.com/v/6266229520001?fbclid=IwAR17_92Bz9N2qM2YOpOdUokAKDmMkDLAyas3b-VdnluqQFsPvIvLxPCgBXM#sp=show-clips

1,930 views32 comments

Recent Posts

See All
bottom of page