top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Amerikanen bevestigen Wuhan Lab Leak!Een nieuw rapport van de Republikeinen in het Amerikaans parlement (Bommissie Bbuitenlandse Zzaken) stelt dat er bewijzen zijn dat Covid een coronavirus is dat werd gemanipuleerd in het labo in Wuhan en dat wellicht accidenteel is ontsnapt. Dit is een bijzonder ernstige aanklacht.


De basis van het hele corona-beleid is het verslag van de gemengde WHO-China- commissie die in februari 2020 stelde dat de hele wereld lockdowns en andere maatregelen zou moeten gaan invoeren. Dit rapport was ook de eerste aanzet voor een wereldwijde campagne tegen "fake news". Een campagne van de WHO, de UNO en andere internationale instellingen die ertoe heeft geleid dat sociale mediabedrijven zijn gaan censureren en dat onze kranten en televisiestations de officiële versie van het eenheidsdenken zijn gaan volgen.


De officiële reden waarom dit eenheidsdenken moest worden doorgevoerd is dat we op die manier alle neuzen in één richting krijgen om op dezelfde manier het virus te bestrijden. Blijkt nu dat 1) deze maatregelen niets hebben bijgebracht, en 2) de vraag aan de wereld om het éénheidsdenken op te leggen komt van Chinezen die er alle belang bij hadden dat de wereld niet zou onderzoeken wat er in hun lab was gebeurd.


De gemengde WHO-China commissie bestond voor een meerderheid uit Chinezen of onderzoekers die in China werkzaam zijn of met China belagenvermengingen hebben.

Voor het uitrollen van de hele corona-gekte in de wereld is de Directeur-Generaal van de WHO in Peking een schaamteloze laudatio publiek gaan uitspreken over de Chinese aanpak bij de Chinese president. Dat beschamende filmpje is nog altijd op Youtube te vinden. De Chinezen zouden de crisis op een fantastische manier aangepakt hebben.


Mij was het al opgevallen dat het hele rapport van de gemengde commissie niets vermeldde over de vragen naar de rol van het lab bij de oorsprong van het virus.


Wie hier meer over wil lezen kan terecht in zijn boek: Wereldkampioen Covid-19, te bestellen via Blauwe Tijger of de gewone boekhandel.


Het rapport van de Republikeinen in de commissie buitenlandse zaken van het Congres vindt u terug op de link hieronder die u kan kopiëren.


1,930 views32 comments

Recent Posts

See All

32 Kommentare


Matt Em
Matt Em
04. Aug. 2021

Meester Verstraeten,

Ik vind uw reacties op mijn post alles behalve hoffelijk.

Met welke bewoordingen zou ik onhoffelijk zijn?

Als alle reacties enkel over het door u geplaatste onderwerp mogen gaan zijn we snel uitgepraat, nota bene een onderwerp dat u maanden geleden zelf als fake news beschouwde.

Ik laat me niet als een kind behandelen, beste meester, en aan stroop smeren doe ik al helemaal niet mee, daarom, zelfs zonder spelfouten, hou ik liever de eer aan mezelf en zeg ik mijn lidmaatschap op, zowel van dit blog, als van uw partij.

Na 1 jaar lid te zijn geweest hebt u niets, maar dan ook echt niets bereikt.

Ik mag nergens naar binnen zonder muilkorf te dragen.

ik kan…


Gefällt mir
Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
04. Aug. 2021
Antwort an

Hey Matt, get over it.


Volgens mij is die zin van Michael algemeen bedoeld en niet expliciet op jouw bericht.


Laat aub de frustratie en aggressie die er momenteel bij zo veel landgenoten heerst niet ook jouw standpunt betalen.


Je bijdrages worden gesmaakt en dat is het wat telt. Ja, je stelt soms vragen waar geen antwoord op komt. Maar als ik soms de vragen lees krab ik me ook achter de oren en vraag me af hoe Viruswaanzin daar in godsnaam moet op antwoorden... En dat antwoord komt dan niet...


Misschien zijn je verwachtingen te hoog op korte termijn - maar dit is een marathon...


Blijf gewoon nog even hangen!

Gefällt mir

https://nooit.nl/advocaat-drs-van-kessel-de-staat-is-een-criminele-organisatie/

advocaat Van Kessel voor Artsen Voor Waarheid - een advocaat kan niet zeggen wat ie wil, een jurist wel en een advocaat is partijdig, in opdracht van een cliënt

zie Bitchute, lezing

https://nooit.nl/nieuw-rapport-toont-overtuigend-bewijs-dat-covid-19-al-in-september-2019-uit-het-wuhan-lab-lekte/ een lek..

Gefällt mir
Daniel De Roock
Daniel De Roock
04. Aug. 2021
Antwort an

Om kort te zijn kan je dit even lezen? dat is een onderzoek die zegt wat cçovid-19-sar-2 is een compleet onderzoek!

Gefällt mir

Antwort an

bron: Armstrong Economics

Gefällt mir

De VRT spreekt van zelfs 4 miljoen ( !!! ) doses coronavaccin die ons land weggeeft aan Covax!

Zijn die coronavaccins dan echt totaal niks waard op de internationale medische markt??


https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/08/02/coronablog-2-augustus/


Gefällt mir
Antwort an

Ik raad u aan de vorige post over hoffelijkheid te lezen en dan nog eens na te denken over wat u systematisch post.

Gefällt mir

https://www.youtube.com/watch?v=hnCYI9RlNBU


TED CRUZ aan het woord: NO MANDATE !

Gefällt mir
Antwort an

Ik raad u aan de vorige post over hoffelijkheid te lezen en dan nog eens na te denken over wat u systematisch post.

Gefällt mir
bottom of page