top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Apartheid 2.0


Op 6 juni 2021, nu bijna 2 maanden geleden, hebben we dit artikel op de website van Viruswaanzin gezet. We hebben toen ook een persbericht rondgestuurd. Geen enkele krant heeft dit opgenomen. Geen enkel radio- of TV-station heeft dit opgenomen.

Vandaag bevestigt Prof. Steven Van Gucht dat hij geen vertrouwen heeft in dit soort van certificaten. Een behoorlijk aantal mensen blijkt besmet te zijn op een Nederlands festival, terwijl er werd gewerkt met een certificaat. Weet u nog dat ene MVR kwam vertellen dat dat kwam omdat ze met de testresultaten zouden gefoefeld hebben? Niet dus.

Leest u het artikel nog eens, dan kan u zien waarom de test niet werken.


De censuurpraktijk bij de grote media is zo doorgedreven dat zelfs een sterk gefundeerde stelling die de werking van een in heel Europa uitgerold corona-paspoort op de helling zet, niet wordt gepubliceerd. Gewoon dood gezwegen. Er is 2 maanden volstrekt zinloos administratief werk geleverd in heel Europa. Er wordt massaal betaald voor totaal zinloze tests die maar 4 % van de vals negatieve pre-symptomatische patiënten detecteren. En we staan op op het punt om met die nutteloze dingen de apartheid in te voeren.

Mensen die niet naar de kapper mogen zonder totaal zinloze test. Mensen die niet naar het voetbal mogen zonder totaal zinloze test. In Frankrijk zelfs niet meer op café of op restaurant, of in de grote winkels. Idem voor wie niet gevaccineerd is, terwijl ook mensen die gevaccineerd zijn kunnen besmet zijn en het virus overdragen.


De niet gevaccineerde mensen zijn de nieuwe negers

Ik schrijf bewust het woord "negers" omdat in de apartheid ook neergekeken werd op die medemensen.

Dat uitgerekend in een land dat het nazisme heeft gekend er ook een pasje moet komen als men naar de kapper moet, dat heeft mij wel heel erg getroffen. Zoveel joden, verzetsstrijders, homoseksuelen, gehandicapten en anderen hadden geen pasje nodig toen ze bij het binnenkomen van de kampen de haren werden afgeschoren.

En dat allemaal om een systeem van een paspoort of certificaat in te voeren dat gewoonweg niet werkt en niet kan werken. Van Gucht zegt het zelf. De maatregelen van mondmaskers en zo moeten zelfs voor hem gewoon behouden blijven.


We gaan hiertegen betogen op 22 augustus 2021.

Er komen ook meer en meer vragen om hiertegen te procederen. Dit lijkt mij er zo ver over dat we toch inderdaad moeten stappen zetten.


Pasjes is iets voor communisten of nazi's. Of blijkbaar ook voor Europese technocraten en regelneven. Maar zeker niet voor vrije mensen. Gevaccineerd of niet.

Wat mij opvalt dat is dat u hoe langer hoe meer bij ons op Viruswaanzin weken op voorhand kan lezen wat u weken later leest in de grote kranten. Misschien moeten we wel eens een nieuwskanaal openen.

2,795 views53 comments

Recent Posts

See All

53 Comments


peter van hecke
peter van hecke
Aug 25, 2021
Like

https://www.ninefornews.nl/brief-aan-een-gevaccineerde-kennis/

Like

HET VOORDEEL VAN DE DUIDELIJKHEID

Je hebt de vrije keuze om je al dan niet te laten vaccineren, maar in Terzake van vanavond (11/8) tackelt CEO Noppen van het UZ Brussel de vaccincritici met de voeten vooruit : “we moeten het de twijfelaars zo moeilijk mogelijk maken”(de "kwaliteitsjournalist" van dienst vond het uiteraard niet nodig om hier een kritische bedenking bij te maken).

Het verstrekken van informatie over bijwerkingen vindt de man met de oogstrelende en vertrouwenwekkende grijze manen (wordt hij daarom zoveel opgevoerd in de media ?) dan weer een minder goed idee en dat is natuurlijk heel begrijpelijk, want hij weet dat hij in de discussie daarover weleens bakzeil zou kunnen halen.

De maskers vallen hoe langer hoe…

Like
Replying to

De ranzigheid wordt met de dag schrijnender, de publieke opinie bespelend……….en de mensen trappen er zieltogend in……

Like

PAS - POORT : is zoals tol betalen... misschien moeten we een hand van de reus afhakken, we zijn ten slotte geen cargo !!


Gezondheidsbeleid is één fiasco volgens deze dokter, de journalist is integer, maar de dokter staat volgens mij onder druk, je voelt het aan de woorden die niet stromen, de angst in de ogen..ik weet niet wat jullie ervan vinden, zijn verhaal is op één of andere manier coherent in het narratief dat ie moet volgens (Harvard University) ...ik krijg er kippenvel van

https://www.theepochtimes.com/harvard-epidemiologist-martin-kulldorff-on-vaccine-passports-the-delta-variant-and-the-covid-public-health-fiasco_3942556.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email2&utm_campaign=mb-2021-08-11&est=FBx26G8et7lnZTxlm%2B7V0qcAog%2BrMBJ6AWiwqigBOeheHUY%2BXREwjKE24u5Msns%3D

Like

Voetbalclubs SV Zulte Waregem en Charleroi zullen aparte tribunes voorzien voor niet-gevaccineerden.

https://www.hln.be/waregem/sv-zulte-waregem-zorgt-voor-aparte-tribune-voor-niet-gevaccineerden-abonnees-hebben-ons-niet-in-de-steek-gelaten-wij-hen-nu-ook-niet~ad7dfac5/


De medische apartheid is nu dus officieel een feit geworden in België.

Een zeer zeer donkere bladzijde in de geschiedenis van België...

Like
bottom of page