top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Artsen melden vaccinschade niet uit schrik voor schorsing


Zien we slechts het topje van de ijsberg? - 20.525 Europese overlijdens na een vaccin (cijfers tot eind juli).


Regeringen adviseren artsenverbonden om bonafide medici te chanteren met langdurige schorsingen als ze de omertaplicht over een verband tussen ziekte of overlijden na een vaccin overtreden. Een op zijn minst gezegd bizarre strategie nu bijna +85% van de volwassenen is gevaccineerd en het openbaar maken van de cijfers, over de vermoedelijke en duidelijke gevallen van vaccinschade, de vaccinatiebereidheid helemaal niet meer kunnen ondermijnen. Hierover open en in alle eerlijkheid communiceren zou in ieder geval het voordeel van de duidelijkheid hebben en de geruchten over belangenvermenging met de vaccinproducenten ontkrachten.


Wat houdt onze vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Frank Vandenbroucke tegen om de meldingen correct te laten registreren?


Juridisch is de zaak van eventuele schadevergoedingen nochtans al lang in kannen en kruiken. Betrokkenen bij de Europese Commissie lieten immers reeds in oktober 2020 doorschemeren dat de lidstaten daartoe bereid zijn. Hoe die verdeling er precies uitziet, blijft onduidelijk. Wel zou er een onderscheid worden gemaakt tussen de verschillende farmaceuten. Zo zou het Zweeds-Britse AstraZeneca een betere bescherming krijgen dan andere farmaceuten, omdat het de eerste bestellingen coronavaccins tegen kostprijs wil aanbieden. Aan AstraZeneca, dat samen met onderzoekers van de universiteit van Oxford werkte aan een vaccin, is een zogenaamde vrijwaringsclausule aangeboden, klinkt het. Dat betekent dat de farmaceut tot een bepaald bedrag zelf verantwoordelijk is voor de kosten van schadeclaims bij onvoorziene bijwerkingen. Boven dat bedrag zouden de lidstaten de kosten overnemen. Oh ironie, dwaling kan de minister bezwaarlijk inroepen als je weet dat Vandenbroucke in 1999 de titel van Doctor of Philosophy ontving van de Faculty of Social Studies van Oxford University. Zijn thesis: "Social Justice and Individual Ethics in an Open Society: Equality, Responsibility, and Incentives" (Ethical Economy) gepubliceerd in maart 2001 door Springer publications.


Misschien moeten we deze bedreigingen aan artsen kaderen in tijd rekken of een potje besparingen op provisies voor mogelijke schadeclaims. Immers eerder bleek al dat dergelijke afspraken behoorlijke gevolgen kunnen hebben voor de staatskas. Zo trok in 2018 de Nederlandse Staatssecretaris van Volksgezondheid Blokhuis 5 miljoen euro uit voor schadevergoedingen aan mensen die ernstig ziek werden nadat ze een vaccin tegen de Mexicaanse griep kregen. Het ging toen om Pandemrix, een vaccin dat op een veel kleinere schaal werd gedistribueerd dan nu de bedoeling is met een coronavaccin. In 2009 kregen ongeveer een half miljoen kinderen in Nederland een injectie met het betreffende vaccin. Uit later onderzoek is gebleken dat het middel mogelijk als bijwerking narcolepsie veroorzaakt, een zeldzame slaapaandoening.


Ook P-Magazine stelt zich ernstige vragen over deze omertaplicht en doet tijdens een interview met onze voorzitter Michael Verstraeten een boekje open over de chantage praktijken van de Orde van Artsen tegen zogenaamde "loslippige" artsen. De laatste alinea van hun artikel spreekt boekdelen: "Wij selecteerden over gans Vlaanderenland exact tien artsen om het bovenstaande te bevestigen of te ontkrachten. Maar niet één daarvan wenste mee te werken aan ons onderzoek. Slechte selectie van ons, of is het taboe werkelijk te groot?"

4,776 views79 comments

Recent Posts

See All

79 Comments


Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Sep 05, 2021
Like

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/25/duizenden-belgen-kregen-bovenop-hun-covidinfectie/

https://rumble.com/vkxtbi-risques-vaccinaux-on-ne-peut-pas-tre-plus-clair-.html


dr Zelenko praat over de risico’s - en over de juiste behandeling die ziekenhuis opnames voorkomt

https://youtu.be/xRuH98LLPRk franse artsen vragen waarom ze remdisivir moesten gebruiken ?

zoveel vragen !!! Over deze massapsychose !


Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Aug 27, 2021

De FDA heeft de wet geschonden en haar autoriteit lang geleden teniet gedaan toen het EUA uitgaf voor alle momenteel beschikbare injecties voor het Chinese virus, aangezien het agentschap hydroxychloroquine en ivermectine, een andere vroege behandeling voor de Wuhan-griep, negeerde en verwierp.

Het hele Amerikaanse medische systeem pleegt fraude door Moderna, J&J-injecties toe te dienen

Wat betreft de recente "volledige goedkeuring" van de Pfizer-injectie door de FDA, deze beslissing maakte het onmiddellijk onwettig voor iedereen om mensen te blijven injecteren met de mRNA-injecties van Moderna, evenals die aangeboden door Johnson & Johnson (J&J) en AstraZeneca.

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Aug 26, 2021

https://niburu.co/het-complot/16617-de-waarheid-doet-pijn-maar-zwijgen-is-dodelijk

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Aug 26, 2021

https://www.bitchute.com/video/YKktYdEGBRnP/

Like
bottom of page