top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Betoging Viruswaazin in Sint-Niklaas verboden!
Vandaag kreeg Viruswaanzin vzw ter laatste ure het bericht van het stadsbestuur en de politie van Sint-Niklaas dat onze samenkomst op de Grote Markt van woensdag 30.12.20 verboden is.


Bij reden van dreiging van persoonlijke aansprakelijkheid gelasten we de samenkomst van morgen af. Het zoveelste bewijs van totalitarisme en schending van vrijheid van betogen. Viruswaanzin vzw bekijkt momenteel de mogelijkheden tot juridisch verzet en nieuwe aanvragen.

2,462 views76 comments

Recent Posts

See All

76 Comments


Maxime Ceragioli
Maxime Ceragioli
Jan 01, 2021

lydia.smans

Ik geef niet graag uitleg in geschreven taal. Ik ben een man die met woorden spreekt. Alles moet stap voor stap gebeuren. Als men gaat spreken over plan dan moeten wij dit ook kunnen aantonen en ja. Wij zijn ons van bewust van verschillende zaken en op juridische vlak zoeken wij naar oplossingen. In de Covid-vaccinatie staan wij zeker niet achter en hebben wij onze grootste twijfel aangezien het hier wel over een heel nieuwe soort van vaccinatie is. die niet voldoende getest is geweest en de gevolgen niet kennen op lange termijn. Als zelfs Doktoren 38% deze vaccin zelf niet vertrouwen en er tegen zijn. Van de ongevraagde. Waarom zou wij vanuit viruswaanzin dit wel aanmoedigen? Vermoedelijk heeft u iets niet goe…

Like

Maxime Ceragioli
Maxime Ceragioli
Jan 01, 2021

https://www.youtube.com/watch?v=RvTFpCtattM Onze Geduld heeft Blijkbaar geloond. En zoals mijn hoop groot was en ook in geloofde. Hebben wij toestemming voor de statische betoging om elke woensdagavond, met ingang van woensdag 6 januari 2021, van 20:00 tot 21:00 uur een statische betoging te organiseren op de Grote Markt te Sint-Niklaas. Deze zijn wel met voorwaarden. Maar dit zijn de Belgische Federale spelregels uiteraard en meer dan deze kon en mocht de Burgemeester niet toestaan. Dit is een mooie stap vooruit en hiermee vraag ik ook dat de regels worden nageleefd. U kunt ze hier onderaan lezen. Geachte heer In antwoord op uw vraag, in naam van Viruswaanzin vzw, Beeldbroekstraat 60 te 9040 Sint-Amandsberg, die mij per e-mail bereikte op maandag 28 december 2020 (18:00 uur), en na raadpleging va…

Like

Maria Roobol
Maria Roobol
Dec 31, 2020

Het was goed toeven daar in Mechelen. De gevels prachtig versierd en een gratis lichtshow met schijnwerpers geprojecteerd op de vloer van 'de met' (nou ja, gratis .......). Wat hebben we toch een mooie marktpleinen in Vlaanderen. Het was koud, maar het gezelschap en de gesprekken aangenaam. Het doet goed om te communiceren met gelijkgestemden. Even niet zo alleen voelen ....... Merci jongens!

Like

@Ludo Adriaansen ,

Bedankt , geweldig nieuws !


Like

@ fabrice ,

Ik begrijp dat je je wil focussen op de maatregelen , deze waanzin treft ons allen .

En zoals je zelf aangeeft .... er is een groter plaatje .... en eerlijk gezegd baart de achterliggende agenda mij zorgen . En het is een komplot realiteit .

Jou bedenking dat mensen geneigd zijn om komplot theorieën te mijden is natuurlijk

ook waar . Maar als je iemand kan bewegen om zelf eens een kijkje te nemen op websites

van het " world economic forum " , de VN ( en de VN lucies trust .... waar je te weten komt dat

Madame Blavatsky en Alistair Croywly... zelfverklaard satanist , blijkbaar hoog aanzien hebben bij de leden van de…


Like
bottom of page