top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Bild Zeitung slaat mea culpa. Nu de rest nog.Bild Zeitung heeft zich onlangs openlijk geëxcuseerd voor hun maandenlange eenzijdige berichtgeving. Ze hebben toegegeven dat kinderen hun (groot)ouders niet kunnen besmetten. Ze willen niet dat de kinderen daardoor met schuldgevoelens zouden zitten. Mooi, het is toch al iets zouden we zeggen. Over de levenslange trauma’s die veel kinderen en jongeren ondertussen opgelopen hebben omdat ze denken dat het door hun schuld is dat er een grootouder ziek of gestorven is zullen we nu maar zwijgen.


De vele opgelopen trauma’s zijn niet alleen bij de jongeren terug te vinden, iedereen heeft ermee te maken. Dergelijke groepstrauma’s zijn de diepste trauma’s die er bestaan. Hier acht ik de media door hun volhardende eenzijdige informatie in grote mate verantwoordelijk voor. Op z’n minst moeten ze nu toch inzien dat de collaterale schade die ze zelf mee aanrichten gi-gan-tisch is. Er is werkelijk geen aspect in het leven dat niet geraakt is door hun onverantwoord gedrag. De puinhoop is niet te overzien omdat ze de virologen gewoon vrije baan hebben gegeven. Ze hebben de politiek de mogelijkheid gegeven om een stap opzij te zetten zodat ook zij geen verantwoordelijkheid op zich moesten nemen. De media hebben hier de weg geëffend om het eenzijdige virusverhaal angstwekkend te houden. Alle kiezelstenen, stenen of brokstukken die op de weg kwamen of konden komen werden vakkundig weggeruimd en in de afgrond gesmeten. De pers heeft alle tegenstand monddood gemaakt en vernedert. Proficiat!

Maar goed, met het excuus van Bild Zeitung is een eerste barst in de eenzijdige berichtgeving gekomen. Wat nu beste journalisten?


Wanneer gaat de media nu zich nu werkelijk ten volle van haar taak kwijten. Zowel wat de maatregelen maar wat nu nog prangender is, wat de vaccinaties betreffen. Deze vaccinaties zijn tot op de dag van vandaag een experiment. Ze zijn nog niet ten volle getest en bovenal, het is een totaal nieuw middel en heeft geen enkele uitstaans met een normaal vaccin zoals we dit kennen. Dit weet de media maar al te goed, althans dit zouden ze toch zeker moeten weten.


Gaan ze zich hier nu met een kattensprong uit manoeuvreren of gaan ze verder in de gekozen richting? Horen we nu eindelijk een tegenstem van gereputeerde wetenschappers die wat betreft dit experiment tot andere inzichten gekomen zijn? Laten jullie de medemensen deze bedenkingen horen of zorgen jullie er ook nu voor dat velen door dit experiment ziek worden of erger. Willen jullie echt meewerken aan een campagne die absoluut zo’n zware menselijke tol kan eisen. Willen jullie dit op jullie geweten hebben?


Beste medewerkers in de media, ergens in jullie ziel leeft de wens om de volle waarheid aan het licht te brengen, ergens in jullie ziel leeft de moed om niet steeds opnieuw deze eenzijdigheid aan de man te brengen. Ergens leeft een menselijkheid dat nog werkelijk geeft om de lotgenoten, ergens moet er toch een wens zijn om op te staan en te zeggen, laten we nu eens echt nieuws maken, laten we nu eens opkomen voor de medemensen die aan het lijden zijn en laten we eens komaf maken met deze voortdurende indoctrinatie.

Artikel: Philippe Gits - Yogadocent

1,887 views9 comments

Recent Posts

See All
bottom of page