top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Bild Zeitung slaat mea culpa. Nu de rest nog.Bild Zeitung heeft zich onlangs openlijk geëxcuseerd voor hun maandenlange eenzijdige berichtgeving. Ze hebben toegegeven dat kinderen hun (groot)ouders niet kunnen besmetten. Ze willen niet dat de kinderen daardoor met schuldgevoelens zouden zitten. Mooi, het is toch al iets zouden we zeggen. Over de levenslange trauma’s die veel kinderen en jongeren ondertussen opgelopen hebben omdat ze denken dat het door hun schuld is dat er een grootouder ziek of gestorven is zullen we nu maar zwijgen.


De vele opgelopen trauma’s zijn niet alleen bij de jongeren terug te vinden, iedereen heeft ermee te maken. Dergelijke groepstrauma’s zijn de diepste trauma’s die er bestaan. Hier acht ik de media door hun volhardende eenzijdige informatie in grote mate verantwoordelijk voor. Op z’n minst moeten ze nu toch inzien dat de collaterale schade die ze zelf mee aanrichten gi-gan-tisch is. Er is werkelijk geen aspect in het leven dat niet geraakt is door hun onverantwoord gedrag. De puinhoop is niet te overzien omdat ze de virologen gewoon vrije baan hebben gegeven. Ze hebben de politiek de mogelijkheid gegeven om een stap opzij te zetten zodat ook zij geen verantwoordelijkheid op zich moesten nemen. De media hebben hier de weg geëffend om het eenzijdige virusverhaal angstwekkend te houden. Alle kiezelstenen, stenen of brokstukken die op de weg kwamen of konden komen werden vakkundig weggeruimd en in de afgrond gesmeten. De pers heeft alle tegenstand monddood gemaakt en vernedert. Proficiat!

Maar goed, met het excuus van Bild Zeitung is een eerste barst in de eenzijdige berichtgeving gekomen. Wat nu beste journalisten?


Wanneer gaat de media nu zich nu werkelijk ten volle van haar taak kwijten. Zowel wat de maatregelen maar wat nu nog prangender is, wat de vaccinaties betreffen. Deze vaccinaties zijn tot op de dag van vandaag een experiment. Ze zijn nog niet ten volle getest en bovenal, het is een totaal nieuw middel en heeft geen enkele uitstaans met een normaal vaccin zoals we dit kennen. Dit weet de media maar al te goed, althans dit zouden ze toch zeker moeten weten.


Gaan ze zich hier nu met een kattensprong uit manoeuvreren of gaan ze verder in de gekozen richting? Horen we nu eindelijk een tegenstem van gereputeerde wetenschappers die wat betreft dit experiment tot andere inzichten gekomen zijn? Laten jullie de medemensen deze bedenkingen horen of zorgen jullie er ook nu voor dat velen door dit experiment ziek worden of erger. Willen jullie echt meewerken aan een campagne die absoluut zo’n zware menselijke tol kan eisen. Willen jullie dit op jullie geweten hebben?


Beste medewerkers in de media, ergens in jullie ziel leeft de wens om de volle waarheid aan het licht te brengen, ergens in jullie ziel leeft de moed om niet steeds opnieuw deze eenzijdigheid aan de man te brengen. Ergens leeft een menselijkheid dat nog werkelijk geeft om de lotgenoten, ergens moet er toch een wens zijn om op te staan en te zeggen, laten we nu eens echt nieuws maken, laten we nu eens opkomen voor de medemensen die aan het lijden zijn en laten we eens komaf maken met deze voortdurende indoctrinatie.


Artikel: Philippe Gits - Yogadocent

1,888 views9 comments

Recent Posts

See All

9 Comments


Maar gaan ze hun kinderen nu vaccineren of niet? Vind het "apart" dat daar geen ernstig debat over gevoerd wordt.

Bij Astrazeneca in de categorie -39 jarigen was er een interessante statistiek op Terzake op basis van 100.000 mensen. Voorkomen IC opnames 0 - bloedklonters 1.8

Je zou denken dat dit een intelligent debat uitlokt, maar niets. Liever menen pesten om ze te laten betalen voor een verplichte PCR test.

Van onze media verwacht ik niets eigenlijk.

Like

wim van laecke
wim van laecke
Jun 04, 2021

Dat de boulevardkrant Bild met miljoenenoplage en vrijwel overal ter wereld verkrijgbaar, het aandurft mea culpa te slaan, vind ik groots. Zouden die kleine krantjes hier dat ook durven? Ik vrees het want ze moeten hier braafjes in de pas van de dictatuur lopen.

Like

Matt Em
Matt Em
Jun 04, 2021

Hier wordt wel een grote denkfout gemaakt: het kan goed zijn dat de virologen en de pers overal de hand in hebben maar uiteindelijk is het de regering die de besluiten neemt en dus eindverantwoordelijk zijn.

De pers of welke viroleugenaar dan ook kan geen wetten of koninklijke besluiten nemen.

En die verantwoordelijkheid, of in dit geval het gebrek eraan, zal hun uiteindelijk toch (figuurlijk) de kop kosten.


Like

Hugo Bernaert
Hugo Bernaert
Jun 04, 2021

De media krijgen staatssubsidies.....diens brood men eet, enz..

Like
Replying to

Correct...!

Like

Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
Jun 04, 2021

Pers en media doen gewoon wat hun geldschieters hen opleggen, niets anders. Wie nog geloof hecht aan een zogezegde onafhankelijke pers is eraan voor moeite, heel de media is bevolkt met hetzelfde slag, links, poco en wereldverbeteraar tot aan hun eigen voortuin, als ze die al hebben. Al wie of wat daar niet in past is gevaarlijk, rechts, racist, conservatief, extremist en ga zo maar door. Verwachten dat die hooghartige yuppies een knieval zullen doen en hun ongelijk toegeven is hetzelfde als denken dat er ooit nog een terugkeer naar het "normaal" gaat komen. Forget it!

Like
bottom of page