top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Brief aan de premier van Belgïe


Beïnvloeding van de media en samenwerking met influencers


Uit verschillende bronnen vernemen wij dat de regering de media onder druk heeft gezet om geen tegenstanders van de maatregelen aan het woord te laten of toch zo min mogelijk.


Diverse journalisten hebben het zeer moeilijk met deze instructie die de hiërarchie van de media heeft doorlopen. In de loop van de voorbije maanden zijn ons verschillende verhalen ter ore gekomen over deze beïnvloeding. Er zijn journalisten die er de brui aan geven om nog langer hun beroep uit te voeren in die omstandigheden, zo vernemen wij.


Indien het waar is dat de regering een dergelijke vorm van totaal onaanvaardbare organisatie van indoctrinatie heeft opgezet, dan moet dat aan het licht komen. Het pluralistisch debat is in een democratie een hoeksteen van de werking van de instellingen. Een onmiskenbare schakel in de vrijheid van meningsuiting.


Daarom hebben we de premier aangeschreven met de vraag om hierover klaarheid te brengen. Aangetekend.


Ook wensen we klaarheid te hebben in de inzet van influencers die worden gevraagd om tegen betaling de coronamaatrdegelen te ondersteunen. Wie zijn zij, en hoeveel geld werd al aan hen besteed?


____


SKM_C450i21021920150
.pdf
Download PDF • 91KB


2,523 views23 comments

Recent Posts

See All

23 Comments


Voor zover mij bekend moet een vraag voor openbaarheid van bestuur alleen aangetekend verstuurd worden als het een administratie van het provinciaal niveau betreft.


Ik betwijfel dat de eerste minister het juiste adres is voor een vraag voor openbaarheid van bestuur, want de eerste minister is geen administratie. De ombudsman had je kunnen helpen om het juiste adres te vinden.


Om een antwoord te krijgen op je vraag lijkt het mij beter om een politieker te vinden die deze vraag wil stellen in het parlement.

Like

Luc Vercammen
Luc Vercammen
Feb 20, 2021

Hierbij mijn schrijfsel van 16 januari gepost op contactformulier Bart Peeters

Onderwerp: Vlaanderen vaccinatiecampagne Bart Peeters Aan Bart Peeters (en management), Beste allen, Via deze weg probeer ik deze boodschap bij jullie te krijgen. In eerste instantie hoop ik dat jullie en jullie familie van hét virus op het vlak van gezondheid gespaard zijn gebleven. Dat jullie hard geraakt zijn op artistiek vlak hoeft geen betoog. Ik wens jullie veel goede moed in 2021. Ik ben een bezorgd burger, vader en grootvader en fan van Bart, zo wat in alles wat hij brengt. Dat hij een topartiest is hoeft ook geen betoog. Enkel heb ik Bart thans gehoord in de Vlaamse campagne voor de vaccinatie. Zeer specifiek wil ik Bart vragen om zich, na gedegen onderzoek, pub…

Like

dank je wel kurt inderdaad ben ik geabonneerd op de nieuwsbrief wat mijn gekregen mail betreft kan natuurlijk, maar het was wel de juiste vermelding met de titel van viruswaanzin die ik kreeg met ja ook de vermelding door zogezegd viruswaanzin

en beste mensen intussen wordt er op alle msm tv hier in dit land heftig geprotesteerd op zowat alles door verschillende mensen ik denk dat men eindelijk wakker wordt tenminste "half wakker

het werd tijd

Like

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Feb 20, 2021

@Reinilde

Nee dat van die paradox was idd een andere reactie.

Ik vermoed dat jij je geabonneerd hebt op de nieuwsbrief. Dan krijg je inderdaad wel eens mails met vreemde titels. Een bezoek aan de web site is altijd 'veiliger' ... Alhoewel, zoals je inderdaad al aangaf. De site van Viruswaarheid zijn soms wat issues mee. De site is nog steeds online, maar soms kom je er gewoon niet door. Ik denk echter eerder dat dat de kwaliteit van de hosting site is en dat daar geen overheid achter zit


@Roeland

Naturlijk mag alles van mijn site gebruikt worden. Hoe meer hoe liever zelfs :-)

Op de 'about' pagina kan je zelfs mijn basis excel downloaden met de verwerkte data…

Like

ja PV6 en Kurt en .... bedankt maar ik nam het op als zijnde voor mij persoonlijk omdat dit juist achter mijn commentaar kwam over hetgeen mij voorvalt wat mails en items betreft maar was dit zo ???

en ja Michael een schot in de roos, maar ja, als men verder kijkt waarom vraagt DECROO dit welke reden ligt daaronder ??

Like
bottom of page