top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Bubbels en nationale maatregelen zijn onzin
De Nationale Veiligheidsraad zat deze ochtend bijeen om de coronamaatregelen voor komende maand te bespreken. Op de vooravond van het overleg brak viroloog Steven Van Gucht van gezondheidsinstituut Sciensano nog een lans voor nationale geldende regels. "Ik denk dan heel specifiek aan de mondmaskerplicht. Het is goed dat we dat op eenzelfde manier toepassen, zodat het altijd kan worden uitgelegd waarom het nodig is”, zei Van Gucht gisteravond nog in “Het Journaal”.

Professor Jean-Luc Gala, diensthoofd van het Saint-Luc-ziekenhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe, in Brussel stelt zich net als o.a. de Franstalige minister-president Pierre-Yves Jeholet (MR) ernstige vragen bij te strenge maatregelen. Hij vindt dat de Vlaamse virologen de coronacijfers verkeerd interpreteren en doorslaan in hun adviezen aan de politiek.


Onder controle Het valt de professor op dat de Vlaamse kranten schrijven dat er in Brussel een groot probleem is met de besmettingscijfers, “maar in het ziekenhuis zien we dat niet”. Gala onderkent dat er inderdaad meer positieve testen zijn, maar dat heeft vooralsnog geen gevolgen voor de situatie in de ziekenhuizen. 

Gala ziet in zijn eigen ziekenhuis alvast geen tekenen van een tweede coronagolf: er is geen verhoging van het aantal COVID-patiënten in zijn ziekenhuis en “op de afdeling intensieve zorg blijft de toestand kalm en absoluut onder controle”. 

Daarnaast ziet de professor ook geen betekenisvolle verhoging van de sterftecijfers, “behalve een heel lichte verhoging de laatste dagen”, maar die moeten gezien worden in de context van de hittegolf, waarbij sowieso de sterfte hoger ligt.


Begrijpt Gala dan niet dat de adviserende virologen willen voorkomen dat de ziekenhuizen weer volstromen? Dat doet hij zeker, maar hij wijst er ook op dat we nu meer middelen hebben om de epidemie te beheersen dan tijdens het voorjaar. Zo zijn de ziekenhuizen beter voorbereid, komt het contactonderzoek op gang. Dat mondmaskers de besmettingen verhogen zouden de experten toch moeten inzien.

Jean-Luc Gala - Hoofd Saint-Luc-ziekenhuis "Maar al te draconische maatregelen moeten niet in het hele land opgelegd worden", vindt Gala, omdat die volgens de professor de economie kapotmaken. Gala vindt dat wetenschappers heel erg moeten opletten als ze de politiek adviseren. 

“We mogen wetenschap niet mengen met politiek. Het is onze opdracht om advies te geven, maar we moeten ons er heel erg van bewust zijn, dat wat wij zeggen een enorme economische impact kan hebben. Ik ben er niet van overtuigd dat dit voldoende in aanmerking is genomen.”


Als zelfs een vooraanstaand prof, die overigens volmondig wordt bijgetreden door de Franstalige minister-president Pierre-Yves Jeholet (MR), het begint te zeggen...


Barsten in het bastion dus.

Wordt vervolgd.


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

Viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid.


1,491 views5 comments

Recent Posts

See All

5 Comments


A propos des accusations de complotisme en général. Il faut répondre aux accusateurs qu'il n'y pas de complotisme mais que ce sont des organisations à peine voilées qui opèrent au grand jour et quand certains plus curieux que d'autres percent les dessous de l'organisation et dévoilent leurs mécanismes et leurs fins, ils sont alors traités de complotistes, et sont diabolisés, isolés pour que l'organisation se mettre l'opinion publique de son côté et continue à exécuter ses plans en toute impunité. C'est une méthode "win win", soit personne ne remarque rien et ils avancent , soit certains découvre la manipulation et ça les crédibilise pour continuer.

Like

Bigfeet_E
Bigfeet_E
Aug 21, 2020

Goochelen met cijfers van een PCR test die helemaal niet op een virus test en vals-positieven tovert om de angst er in te houden.( https://www.globalresearch.ca/national-security-alert-covid-tests-scientifically-fraudulent-epidemic-false-positives/5720271 ) . Uiteindelijk gebaseerd op 'geloof'. Het geestelijke gereedschap dat ieder hanteert in voorbereiding dat tot wijsheid ontplooit ... of het word als wapen gemanipuleerd en misbruikt om de leugen te voeden en te misleiden, met verwoestende gevolgen.

'The show must go on'. Het ( zion protocollen) script moet gevolgd worden. Fase twee zal hoogst waarschijnlijk in oktober plaatsvinden, maar ik heb een sterk vermoeden dat de viruswaanzin op de tweede kookplaat zal blijven doorsudderen. Wellicht een nieuwe 'golf' infecties geleverd via chemtrails (geo-engineering) en electromagnetische radiatie aanvallen, met volgend in de kielzog een diepere…


Like

Jonathan Bauwens
Jonathan Bauwens
Aug 20, 2020

dit is een opmars naar de holocaust 2.0 en martial laws vanaf 18 tot 30 september globaal voor meer dan 6 maanden, wil je info moeten jullie maar is gaan neuzen op t worldecomicforum onder tapje corona, zoals ik eerder zei, deze groep wordt door dezelfde bestuurd als de politiek en de anderen zoals de rechters en veel meer, willen jullie wat doen ga dan naar Berlijn of kom lokaal massaal in opstand dat de agenten en leger geen kant op kunnen, anders slaan ze je letterlijk en figuurlijk in elkaar, want dit staat in de wet desnoods doden ook, wordt tijd om te stoppen met de belastingen te betalen en anderen zaken te boycotten dat ze promoten en koop…

Like

Eddy Lambert
Eddy Lambert
Aug 20, 2020

De politici zijn de lakeien van Big Pharma en van de De Nieuwe Wereldorde . Ze bouwen mee aan een maatschappij waar velen van hen en hun familie het slachtoffer van zullen zijn.

Like

Vers van de pers. Er komt anno 2020 een vervolg op de film "de paniekzaaiers" met Gaston en Leo uit de jaren '80. Deze keer met in de hoofdrol "Marcske en Steven"...

Like
bottom of page