top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Burgers op afstandsbediening.Wouter Beke (CD&V): Het uitschakelen van het groen vinkje op het CST kan binnenkort automatisch als je onbewust te dicht bent geweest bij iemand die positief test.


Vandenbroucke (Vooruit): 'Geen boosterprik? Dan straks ook geen covid safe ticket Meer.'


Vinkje aan, vinkje af.

Vinkje aan, vinkje af...

Voor jou, voor je ouders, voor je grootouders en binnenkort voor je kinderen vanaf zes jaar.

Met een beetje geluk 'drukken ze op off' om de zes maanden (zoals in Israël). Met wat minder geluk ontdek je het toevallig wanneer je ergens ('moedig') inscant (zoals in China).

Vinkje aan, vinkje af...

Is dit wat je wil zijn? Een burger op afstandsbediening?


Is dit wat je voor je kinderen wenst? Volgens een aantal kritische (en bezorgde) wetenschappers zal dit nog 5 à 8 jaar duren. Kijk naar links, kijk naar rechts. Als je kind nu 10 jaar oud is, dan zal hij 18 jaar oud zijn. Als hij 6 jaar oud is, dan zal hij 14 jaar oud zijn.


Waarom? Omdat je 'niet wou discussiëren'.


Een pandemie zo erg dat men bereid is om 50 persconferenties te geven, 30.000.000.000 euro uit te geven aan lockdowns, aan de testmaatschappij en aan de QR- codes. Men applaudisseert, maar men schaalt op twee jaar tijd de zorg niet op.

De zorg stikt, stikt al twintig jaar en is onderbemand.


Vandenbroucke begin november 2021: weer +150 IC- bedden gesloten, want er is geen personeel.

Berichtgeving november 2021: 'voorbereidende nota overlegcomité ligt op straat: nachtleven dicht, sluitingsuur horeca en alleen winkelen'.

.

Men doet dit om diezelfde zorg te beschermen, maar tegelijkertijd is men bereid om nog meer mensen te ontslagen uit de zorg...


Solidariteit?

.

De overheid heeft een uitdagende opdracht: ongevaccineerden moeten overtuigd worden dat het vaccin werkt. Gevaccineerden moeten overtuigd worden dat het vaccin niet werkt zodat ze de 'booster' gaan halen.


Weet je nog op je uitnodigingsbrief van die 70%? En van 'het feit' dat je niet meer ziek kon worden?


Toen kwam het CST. Tijdelijk maar.

Toen kwam het CST-plus. Tijdelijk maar.


En vinkje af.


Het gaat hier niet om het ontkennen van een virus. Noch om het ontkennen van de (positieve) effecten van vaccinatie bij heel wat mensen, op voorwaarde dat dit besproken wordt met de enige persoon met wie dit besproken moet worden; de huisarts. Je huisarts bekijkt samen met jou de pro's en de contra's op basis van je profiel. Zo is het altijd gegaan.

Vanaf het moment dat de persoonlijke relatie tussen huisarts en patiënt naar de publieke ruimte gaat en dat je gezondheid gekaapt wordt door een 'regering' als zijnde iets dat vrijheden voorwaardelijk kan maken, dan zitten we niet meer op het terrein van de zorg of van de patiënt, maar op het terrein van de massahysterie die het totaliseringsproces in het denken met zich meebrengt.


De angst maakt ons blind. Het woord 'solidariteit' biedt roes.

En met dat ene woordje eigenden zij zich iets toe dat universeel zou moeten zijn...


We kunnen op het vlak van de huidige 'crisis' bezwaarlijk spreken van solidariteit, eerder valt polarisatie ons ten deel en dat lijkt me een goed recept om collectief maatschappelijk te kapseizen.


Met ons 'vinkje aan, vinkje af', leveren we- op het altaar van de angst, in een sfeer van roes- beetje bij beetje onze privacy op.

Historicus Yuval Noah Harari schetste reeds in zijn boeken een toekomst scenario- zeg maar een horrorscenario- met 'minder' geweld en meer 'veiligheid' in een duivelse ruil voor onze vrijheid.


Ik heb heimwee naar de tijd waar men griep behandelde met vitamine C en kippensoep in plaats van met communisme.


En jij, ga die fucking discussie in godsnaam aan en zeg voor één keer in je leven, 'stop'.


___

Tekst: Ora Chardon

4,439 views107 comments

Recent Posts

See All

107 Comments


Stuur dit naar elke getroffen horeca-uitbater die je kent.

QR-CODE VOOR DE HORECA IS NIET ‘MEDISCH’ MAAR PROEF BEDACHT IN 2019

(...) "Dat Europese paspoort werkt met ‘decentrale gegevens’. Dat betekent dat al jouw identiteitsgegevens op allemaal verschillende plekken liggen, via de blockchain technologie. Je bent dan zogenaamd ‘Self Sovereign’ (SSI), want jij kan bij al jouw data via een handige app (het latere Europese paspoort). Alleen heb jij helemaal niet om een digitale app met je persoonsgegevens gevraagd, deze Europese richtlijn wordt jou door de strot geduwd. Dat SSI is technisch gezien vrij ingewikkeld. Er is een Nederlandstalige Wiki over met het een handig filmpje. Nu is dat filmpje uitgegeven door de Nederlandse Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, de RVIG. Het filmpje…

Like

Fucking damn yes!!!!

Zonder dit forum was ik allang gek geworden. Mijn enige houvast in deze donkere tijden.

2024 wordt hopelijk het einde van dit circus.

1 ding is wel al zeker, VLD gaat tenonder gaan.

Like

Roemeens Europarlementslid Cristian Terhes legt uit hoe er in de EU een social credit systeem op poten wordt gezet. We worden erin gestonken dat het geen naam heeft.


Like

Omg dis is literally 1984

Like

carine quidousse
carine quidousse
Jan 25, 2022

En ?? zijt ge allemaal AL klaar voor de volgende rotzooi "de chip in het brein ? volgens Klaus en Ursula gaan ze ermee van start gaan zie juist binnengekomen nieuws !! dit nieuws zal ook weer geen waar zijn zekers van sommige dwazekloten... ? overal liggen ze te slapen of doen ze uit de hoogte met blijvende slapgedoe ... hoever gaan ze nog gaan om ons kapoet te maken?? hoever gaan we die smerige vuiligheid nog verder laten gaan ???


Like
Replying to

Wordt eens wakker, je hebt al heel lang een burgernummer. Staat gewoon op je pas.

Waarom is dit ineens een probleem?


Als je weet wat ze in Nederland uitvreten met het burgerservice-nummer, dat wil je echt niet weten.

Daar is België heilig bij.


Wees blij dat je in België de EID hebt, daardoor moet je altijd je pas in kaartlezer steken.


In Nederland kan je geld lenen met je nummer zonder identificatie of een GSM-abbo afsluiten op de naam van een ander.


De EID beschermt je van identiteitsdiefstal waar Belgen weinig last van hebben, in Nederland legen ze gewoon bankrekeningen van mensen of gaan schulden aan.


Ik weet wel wat ik verkies 🤣


Like
bottom of page