Complimentendag
...en daarom: proficiat Erika Vlieghe! U bent geweldig! U bent er dankzij uw grondige en op wetenschap gebaseerde communicatie in geslaagd om alle niet-essentiële zeurkousen te reduceren tot hoe u en uw collega's in de expertencommissie de mensen zien: een zak organen die het gros van de tijd volslagen nutteloze activiteiten en gedachten volbrengen. We wachten met vreugdevolle spanning nu de tussenkomsten af van toogfilosofen Maarten Boudry en Joël De Ceulaer om uit te leggen hoe wij ons leven in dienst van jullie oneindige ego's kunnen verderzetten.


Ook aan alle (staats)virologen een welgemeende proficiat! Met het feit dat geen alien contact opneemt met jullie verschrikkelijke wereld, leveren jullie immers het bewijs dat buitenaardse intelligentie wel degelijk bestaat. Want wees eerlijk, wie wil op zo een planeet komen leven?


___

Bron: Peter Perceval

1,575 views51 comments

Recent Posts

See All

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang alle posts, nieuws en feiten in jouw mailbox.

viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid. Dit informatieportaal verzamelt betrouwbare coronavirus informatie, feiten, opinies en cijfers.

© 2020 VIRUSWAANZIN - FOLIE VIRUS VZW - Beelbroekstraat 60 - 9040 Gent - Ond. nr. 0752.629.037

  • Facebook
logo viruswaanzin lang.png