top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Coronamaatregelen ontregelen ons zenuwstelsel

Updated: Aug 31, 2020


Niet de maatregelen bepalen of we veilig zijn of niet...


Yvi Van ham, stressexpert, voerde wetenschappelijk onderzoek naar de side effects van de Corona-maatregelen op ons brein en stelde vast dat ons zenuwstelstelsel verandert in een flipperkast!


OP UITDRUKKELIJK VERZOEK VAN BOVENSTAAND STRESSEXPERT WERD HET ARTIKEL VERWIJDERD VAN ONZE BLOG OP 31.08.20 OM 22u50.


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .2,128 views66 comments

Recent Posts

See All

66 Kommentare


IT
IT
10. Sept. 2020

over zweden gesproken

https://www.bnr.nl/podcast/thebigfive/10408037/corona-over-de-grens-nele-brusselaers-zweden

Gefällt mir

Aenb Vdenc
Aenb Vdenc
01. Sept. 2020

Ach, alweer iemand het zwijgen opgelegd...jammer.

Gefällt mir

Wel kijk ’s aan !


Ik noteer dat Rudolf géén poging onderneemt om ons te overtuigen dat we in een ‘democratie’ leven met een ‘vrije’ pers. Maar nu Rudolf géén kant meer op kan met te ontkennen dat de MSM ons belazert met haar 20000 deelnemers … is dat plots niet belangrijk meer ! “Berichtgeving is nooit 100% objectief”. Dat de MSM dat zelfs voor géén 10% is, laat Rudolf wijselijk in het midden. Nochtans: wie niet eens voor 10% objectief is, lult voor ruim 90% uit zijn nek.


Zelfs Rudolf zal het met mij eens zijn dat het Volk géén behoefte heeft aan dergelijke FAKE NEWS verspreiders. Misschien is het daarom dat onze VRT nog steeds géén…

Gefällt mir

Rodolf , je bent echt de ster van deze site ! Het is geweldig hoe je iedereen vreselijk irriteert en zodoende een heel uitgebreid debat aanwakkert. Dus bravo !

Over kanker . Ik heb het zelf gehad in 2008 . Mij werd voorspeld door alle beterwetende en gestudeerde doctoren dat ik zou sterven als ik mij niet volgens hun methode zou laten behandelen. 1. Verminking 2. Vergiftiging 3. Verbranding. Ik heb na de eerste operatie vedere behandeling geweigerd. Ik ben mijn eigen weg gegaan , en ja dat was heel intens want ik heb mijn volledige verantwoording genomen voor het zelf creëren van deze imbalans. Uiteindelijk ben ik na 3 en halve maand terug gegaan naar het ziekenhuis, alle testen…

Gefällt mir

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
31. Aug. 2020

@Mario


  1. Dr Kaufmann en de exosomen. Ik vind het vreemd dat je zelf zegt dat je "zijn stelling niet onderschrijft", en dus eigenlijk dezelfde visie hebt als ik, maar dat wel zegt dat ik Kaufmann als een kwakzalver weg zet. Dat begrijp ik niet.

  2. Of de berichtgeving over Berlijn nu objectief is of niet, dat vind ik nu helemaal onbelangrijk. Berichtgeving is nooit 100% objectief. Ook niet de zogenaamde alternatieve.


Gefällt mir
bottom of page