top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

CST: Veel shit en weinig bull

Updated: Sep 22, 2021


Hoe onze Belgische politici deze pandemie vullen met steeds over niks te lullen...


Als we dit extrapoleren naar Brussel, dan hebben we 2 weken pasjes nodig om dit jaar 1 patiënt minder te hebben op de IC-afdeling van alle Brusselse ziekenhuizen samen.

Wetende dat in Frankrijk het effect van de pasjes op de vaccinaties na 3 weken al is beginnen dalen, gaan we dus in Brussel een pasjessamenleving creëren om wellicht in totaal zo ongeveer 2 patiënten minder te hebben op IC vanaf nu tot eind 2021.


Van Gucht had eerder al gewaarschuwd voor de twijfelachtige resultaten van de Covid Safe (?) Pas.


Waar zijn deze politici eigenlijk nog mee bezig? De pas verhindert niet alleen geen besmettingen, hij heeft zelfs omzeggens geen impact op de IC’s.


Andermaal hebben ook de ziekenhuizen die daarvoor gepleit hebben een beschamende vertoning opgevoerd.


_____ sharing is caring ________3,984 views60 comments

Recent Posts

See All

60 Comments


Ondertussen onderzoekt het IMF - je weet wel: dat is die ene organisatie die in tegenstelling tot de FED of de ECB geen enkele Natie vertegenwoordigt, maar toch haar eigen geld mag drukken (SDR of Special Drawing Rights heet dat dan) - of consumenten hun internetgeschiedenis niet kan opgenomen worden … in hun kredietscore.


Een solide kredietscore zou mensen immers kunnen ‘HELPEN’ bij het verkrijgen van bv. een hypotheek. Wie dat niet toevallig durft vinden, nu regeringen met vaccinpaspoorten strooien … ziet overal complotten !

https://finance.yahoo.com/news/credit-score-may-soon-depend-130000431.html

Like
Replying to

Pardon ? Dat staat er niet ???


DAT STAAT ER WEL !


Het betreft een ´working paper’. Als het IMF een dergelijke ‘working paper’ publiceert op haar website, mag ik stellen dat het IMF dat onderzoekt. Mocht het IMF dat niet onderzoeken, zou ze dat immers niet publiceren. Wat het IMF allemaal onderzoekt, vindt u hier: https://www.imf.org/en/Research


DUIDELIJK GENOEG MEESTER VERSTRAETEN ?


Uw kommaneukdrift reserveert u maar beter voor de rechtbank.

Like

RODE RIDDER HANNES ANAF VALT VAN ZIJN CORONAPAARD

Vanavond werd in De Afspraak Hannes Anaf van Vooruit opgevoerd, de voorzitter van de onderzoekscommissie, die historische vervuiling door de industrie wil blootleggen.

Het was grappig en schrijnend tegelijk dat het Vlaamse parlementslid zichzelf helemaal voor schut zette met zijn vergelijking tussen de vervuilende industrie en de farmaceutische sector.

Hij gaf in verband met de historische vervuiling het voorbeeld dat er geloosd wordt en dat achteraf de vraag gesteld wordt of die lozingen wel ok zijn. Die onzinnige werkwijze wou hij nog eens duidelijk in de verf zetten door ze te vergelijken met de “voorbeeldige” strategie van de overheid en de vaccinlobby :

“Stel dat we die vaccins eerst bij iedereen inspuiten…

Like
Matt Em
Matt Em
Sep 24, 2021
Replying to

Heeft die Hannes er ook al bij stil gestaan wat voor gigantische vervuiling die testen, spuitjes en hun hulpmiddelen en niet vergeten de muilkorf veroorzaakt hebben?

En wat zijn de effecten van de (giftige?) uitstoten via de verbrandingsovens op onze luchtkwaliteit?

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Sep 23, 2021

Sorry dat was voor de pers de eerste zin in mijn vorig artikel. Een beetje te rap geweest.

Zo doet de orde der geneesheren het in de USA.

Het is goedgelovig dat de AMA artsen zou vertellen om een ​​feitelijk gegevenspunt te vervangen door een regelrechte leugen. Maar vertellen ze artsen met deze ruil niet dat ze moeten zeggen dat mensen dood zijn, terwijl ze in feite alleen met COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen?


Een andere zeer twijfelachtige woordverwisseling is om niet in te gaan op de kernachtige details van vaccinproeven, zoals het aantal deelnemers, en in plaats daarvan eenvoudigweg naar deze proeven te verwijzen als zijnde door "een transparant, rigoureus proces" gegaan.

Het verwisselen van de feitelijke term…

Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Sep 23, 2021
Replying to

Ga eens wat bij schrijven denk er van wat ge nu wilt en lach mij maar verder uit , maar stel nu u zijt een zeer ervaren chirurg en u zijt werkelijk instaat mensenlevens te redden en mensen te helpen omdat u het aangeboren gegeven zijt en ook alle universitaire studies met succes hebt doorleefd .. kunt u nu echt de vrede nemen in deze opgejutte plandemie tijden , het in uw geestelijk vermogen en geweten te dragen en aanvaarden daarmee vrede te nemen om een mens in nood niet te helpen met een ingreep die voor u kinderspel zou zijn daar u een grote genie zijt in uw medische vak , een mens te laten doodgaan di…

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Sep 23, 2021

Hoe lang gaan jullie nog van die idiote artikels schrijven.

De WHO, virologen, politici en de media zijn verantwoordelijk voor duizenden doden en het voortbestaan van corona.

Wat is uw taak nieuws of mensen manipuleren?

https://www.youtube.com/watch?v=eO9cjy3Rydc

Goa, home medical kit Chief Minister Dr. Pramod Sawant in the presence of Minister for Health Shri https://www.thehindu.com/news/nationa... https://www.goa.gov.in/wp-content/upl... Pulse Oximeter Digital Thermometer Paracetamol tablets (15) Vitamin C tablets (30) Multivitamin tablets with Zinc (30) Vitamin D3 tablets (2 packs) Ivermectin 12mg tablets (10) Doxycycline 100mg tablets (10) Three-ply face masks (5) N-95 Masks (2) Sanitizer (100ml) Alcohol based Wipes (1 box with 20 plies) Gloves (2 pairs) UP Population 204 million https://www.hindustantimes.com/india-... https://www.thehindu.com/news/nationa... No fresh Covid cases in UP's 59 districts Last 24…


Like
Replying to

Als u vindt dat het idiote artikels zijn (dat mag u vinden), waarom blijft u hier dan ellenlange epistels posten? Waarom schrijft u zelf geen tekst die steek houdt? Niet verboden en zeer welkom!

Like

maxiemg
maxiemg
Sep 22, 2021

@ Eric zenner, die vroeg of er een bewezen link is tussen vaccinatie en kanker => https://www.planet-today.com/2021/03/medical-shocker-scientists-at-sloan.html?m=1#gsc.tab=0


Indien bovenstaande waar blijkt, zijn de gevolgen niet te overzien. Nogmaals is het de moeite om de verklaringen en meldingen hier eens te lezen (de laatste onderaan vraagt of iemand een link met kanker ziet, en de 30 reacties doen toch wel nadenken) https://t.me/s/AVVvaccinatieschade


Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Sep 23, 2021
Replying to

In zo een korte tijd al zoveel ernstige bijwerkingen ?? ,, bijna niet te geloven dus de gevolgen voor de komende jaren zien er ook ergens fantastisch uit.. o wee🙄

Like
bottom of page