top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

CST werkt niet! Het is een zoveelste verhaaltje


Gaat de regering zich opnieuw oeverloos belachelijk maken met een maatregel die niet werkt?


Wordt het covid safe ticket in Vlaanderen verder doorgevoerd, dan krijgen we binnenkort allerlei verhalen over mensen die ziek - gehospitaliseerd - dood zijn na een gelegenheid waar zo'n ticket verplicht is.


Zoals de beloftes bij de andere maatregelen ook moesten worden ingeslikt. Zoals het verhaal over de zware druppels en de aerosols moest worden ingeslikt. Zoals het verhaal dat er geen besmettingen meer waren 12 dagen na de vaccinatie. Zoals het verhaal dat de mensen de maatregelen niet hadden gevolgd vorig jaar, tot bleek dat door het volgen van de maatregelen influenza verdwenen was. Zoals het verhaal dat Freedomday in de UK voor 200.000 besmettingen per dag zou zorgen. Zoals het verhaal dat als de horeca terug openging, er een zware stijging zou zijn in de gevallen. Zoals het verhaal dat de maatregelen hebben gewerkt, maar bij nader toezicht er geen verschil is tussen landen met harde maatregelen en landen met minder harde maatregelen. Zoals het verhaal dat we onze karren moeten kuisen bij de Carrefour en dat plexischermen werken, terwijl ze wellicht voor nog meer besmettingen hebben gezorgd. Zoals het verhaal dat de mondmaskers werken, dat de studie uit Bangladesch dat zou aantonen, maar als we deze studie lezen blijkt dat de stoffen mondmaskers geen verschil maken, en de chirurgische een beetje (maar gebaseerd op 2/3 van de deelnemers die niet meer meededen met het experiment).


Zoals eigenlijk alles wat de virologen tot nu toe hebben geadviseerd finaal totaal niet brengt wat was beloofd.


Gaat de regering zich met de uitrol van het covid safe ticket in Vlaanderen nog eens hopeloos belachelijk maken?


Ik hoop van niet maar ik denk van wel.


___

Michael Verstraeten

1,586 views10 comments

Recent Posts

See All

10 Comments


Chef B
Chef B
Dec 04, 2021

CST werkte inderdaad ... als een lopend vuurtje.

Je hebt knap voorspeld dat het niet zou werken.

Maar waarom mogen "zij die zich belachelijk maken" dat telkens opnieuw blijven doen?

Het volgende dat ze zeggen : kinderen vaccineren.

Gaan we toelaten dat ze zich opnieuw belachelijk gaan maken?

Want het woord "belachelijk" gaat dan wel zeer akelig klinken.

Like

Michael de CST (Covid-Spread-Ticket) werkt juist wel! Maar is helaas te laat. Laat het me uitleggen, iedereen die ingespoten is moet JUIST in aanraking komen met mensen die besmet zijn.

Immers het vaccin traint je immuunsysteem het virus te herkennen, maar als je er niet mee in aanraking komt dan vergeet je immuunsysteem wat het is en dus kan je spuiten tot 2099.

Het probleem is dat ze mensen zo bang gemaakt hebben dat ze in feite de CST als Dethol beschouwen, maar dat is net het probleem. Huishoudens die geen ziekte-verwekkers hebben verzwakken het immuunsysteem en je wordt zwaar ziek. Exact hetzelfde zie je nu ook gebeuren. De vaccers die denken veilig te zijn, die worden ziek want de…

Like

Michiel Van Kets
Michiel Van Kets
Oct 24, 2021

terwijl ivermectine wel werkt, maar ... dat mag je niet zeggen en het is uit de handel genomen tijd om klacht in te dienen tegen facebook !!


Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Oct 23, 2021

En volgens mij het meest idiote dat ze de mensen wijs gemaakt hebben is het continu ontsmetten van de handen met dat stinkend goedje. Het enige dat ze ermee bereikt hebben is dat er van immuniteit niets meer over blijft. Voor de ouderen een probleem maar voor de kleine kinderen nog een groter probleem. Maar hoogstwaarschijnlijk was dat de bedoeling.

Like
annafm Vandevelde
annafm Vandevelde
Oct 26, 2021
Replying to

Ook al lag ik in ziekenhuis van medio mei tot augustus heb ik mij nooit ontsmet met dat goedje,integendeel kreeg het hele ziekenhuis zowat op dak vanwege dat ik gewoon mijn handen waste met water en gewone zeep.Want door dat stinkend goedje maak je handen kapot als 1 en 2de je immumiteit.

Like

bottom of page