top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Covid-religie: iets aannemen wat niemand zietWaarzegger Geert Molenberghs zei de voorbije dagen dat de daling in de UK "onmogelijk" was. Dat moest een stijging zijn, corrigeerde de professor, want anders past zijn model niet.


Zoveel creationisme van de God van de virologen ging zelfs voor de journalisten van De Morgen wat ver. Wellicht uit schrik dat de Salafistische stroming in de Islam op dat vlak concurrentie zou kunnen krijgen. En zowaar kwam er een schuchtere kritische vraag van een redacteur van De Fabeltjeskrant.


Maar ziedaar, ongelovigen, de werkelijkheid heeft naar God geluisterd!

Op 25 juli ziet God, en God ziet alles, 21.710 dagelijkse besmettingen. (We vergeven God dat hij de andere dagelijkse besmettingen die niet worden gemeten even vergeten is, en positieve tests met besmettingen verwart. God is groot en vergevingsgezind, ook tegenover zichzelve). Drie dagen later waren dat er al 29.335! O rampspoed! De UK wordt opnieuw overspoeld door het Chinese labo-virus. Want dat mogen we zo stilaan toch wel gaan vermoeden met de Republikeinse satellietbeelden en andere spy-data.


Doch laten we even dichterbij komen. - Donderdag 22 juli: 30.633 - Vrijdag 23 juli 27.198 - Zaterdag 24 juli: 22.426 - Zondag 25 juli : 21.712 - Maandag 26 juli: 29.270 - 27 juli: 28.905 -28 juli: 29.502 - 30 juli: 27.675

De meer recente data zijn nog niet volledig.


God heeft het weekend-effect ontdekt!!! Zoals dat al een jaar of zo bestaat in de UK, duidelijk zichtbaar op de curve met de lagere positieve tests elk weekend.

Vervolgens heeft God het weekend-effect gebruikt om aan te tonen dat de werkelijkheid zich aanpast naar zijn Woord.


Ziet hoe de zee zich scheidt als God het wil! Zie hoe de "besmettingen" stijgen als God het Woord spreekt.


Want het Woord was bij God en het Woord was God.


Na Bill hebben we een nieuwe Messias: Geert. Uit zijn overvloed zijn wij allen met goedheid overstelpt.


En de journalisten van De Morgen? Die bogen devoot het hoofd bij zoveel schoonheid, en stelden vooral niet de vraag of de stijging zou kunnen liggen aan het weekend-effect.

Wil dat zeggen dat de cijfers niet kunnen stijgen? Jawel, dat kunnen ze. Of dat zal gebeuren kan alleen God weten.

2,371 views27 comments

Recent Posts

See All
bottom of page