top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Covid-religie: iets aannemen wat niemand zietWaarzegger Geert Molenberghs zei de voorbije dagen dat de daling in de UK "onmogelijk" was. Dat moest een stijging zijn, corrigeerde de professor, want anders past zijn model niet.


Zoveel creationisme van de God van de virologen ging zelfs voor de journalisten van De Morgen wat ver. Wellicht uit schrik dat de Salafistische stroming in de Islam op dat vlak concurrentie zou kunnen krijgen. En zowaar kwam er een schuchtere kritische vraag van een redacteur van De Fabeltjeskrant.


Maar ziedaar, ongelovigen, de werkelijkheid heeft naar God geluisterd!

Op 25 juli ziet God, en God ziet alles, 21.710 dagelijkse besmettingen. (We vergeven God dat hij de andere dagelijkse besmettingen die niet worden gemeten even vergeten is, en positieve tests met besmettingen verwart. God is groot en vergevingsgezind, ook tegenover zichzelve). Drie dagen later waren dat er al 29.335! O rampspoed! De UK wordt opnieuw overspoeld door het Chinese labo-virus. Want dat mogen we zo stilaan toch wel gaan vermoeden met de Republikeinse satellietbeelden en andere spy-data.


Doch laten we even dichterbij komen. - Donderdag 22 juli: 30.633 - Vrijdag 23 juli 27.198 - Zaterdag 24 juli: 22.426 - Zondag 25 juli : 21.712 - Maandag 26 juli: 29.270 - 27 juli: 28.905 -28 juli: 29.502 - 30 juli: 27.675

De meer recente data zijn nog niet volledig.


God heeft het weekend-effect ontdekt!!! Zoals dat al een jaar of zo bestaat in de UK, duidelijk zichtbaar op de curve met de lagere positieve tests elk weekend.

Vervolgens heeft God het weekend-effect gebruikt om aan te tonen dat de werkelijkheid zich aanpast naar zijn Woord.


Ziet hoe de zee zich scheidt als God het wil! Zie hoe de "besmettingen" stijgen als God het Woord spreekt.


Want het Woord was bij God en het Woord was God.


Na Bill hebben we een nieuwe Messias: Geert. Uit zijn overvloed zijn wij allen met goedheid overstelpt.


En de journalisten van De Morgen? Die bogen devoot het hoofd bij zoveel schoonheid, en stelden vooral niet de vraag of de stijging zou kunnen liggen aan het weekend-effect.

Wil dat zeggen dat de cijfers niet kunnen stijgen? Jawel, dat kunnen ze. Of dat zal gebeuren kan alleen God weten.

2,372 views27 comments

Recent Posts

See All

27 Comments


overal schrijven ze hetzelfde

https://www.tagesschau.de/ausland/corona-infektionszahlen-grossbritannien-101.html

Hoe kan dat zijn, dat de getallen dalen????

Like

@ Viruswappie,


Misschien ‘s even stil staan bij de door Tell_the_truth gelinkte video‘s. Blijkbaar kan de Canadese staat geen bewijs leveren van het geïsoleerde virus.


Maar volgens jou was dat bewijs er al lang ? Misschien moet jij dringend The Queen contacteren en helpen ? En haar een linkje bezorgen ?


https://www.frontnieuws.com/canada-gezondheidsautoriteit-kon-bestaan-van-virus-niet-bewijzen-beklaagde-vrijgesproken/

Like
Replying to

Ik kan hier een lijst zetten met alle mogelijke boeken van mensen die de moed hadden om onderzoek te doen naar wat er in het milieu (niet te verwarren met de CO2 hetze) en voeding, huishooudmiddelen, chemtrails in de lucht (o.a.grafeenoxide) ons ziek maakt.

Waren het niet de Rockefellers die het woord exosomen ( wat toxische stoffen zijn, die - gelukkig! - door celdeling, celvernieuwing uit ons lichaam worden gegooid of om het nog duidelijker te zeggen, wanneer uw lichaam gezond is, is dit de normale gang van zaken, alléén wanneer er een overload aan toxiciteit is, kan je symptomen hebben die wij ziekte noemen ...en eigenlijk is dat een goed teken..uw lichaam is aan het 'opkuisen' ) veranderde…


Like


“Reis geannuleerd en pas dan blijkt dat positieve PCR-test gevolg is van ‘oude’ infectie: hoeveel mensen zaten al onterecht in isolatie of quarantaine?”

https://www.hln.be/binnenland/lezersbrief-reis-geannuleerd-en-pas-dan-blijkt-dat-positieve-pcr-test-gevolg-is-van-oude-infectie-hoeveel-mensen-zaten-al-onterecht-in-isolatie-of-quarantaine~ade771e6/


Like

Geachte Heer viruswappie ( maar iedereen mag meelezen hoor!),


De "prietpraat" m.b.t. de pcr-test en de isolaten is al meer dan een jaar geleden weerlegd, maar of dat "netjes" gebeurd is, zou ik durven te betwijfelen, en dat iedereen die zich met virologie en geneeskunde bezighoudt zich bij die weerlegging ook neergelegd heeft nog meer: U kan zonder moeite wetenschappelijke artikelen vinden die nuances, vraagtekens en/of regelrechte kritiek bij deze weerlegging plaatsen, niet in de laatste plaats op de website van het WHO zelf. Ik stel ook voor dat U Uw lectuur niet enkel tot kranten beperkt.


Wat de isolaten betreft: meerdere studies bevestigen intussen virusvarianten geïsoleerd te hebben en/of op basis van die isolaten studies uitgevoerd te hebben. Dat…


Like
Replying to

Meneer viruswappie,

het is niet mijn bedoeling U dingen in de mond te leggen die U niet zegt/schrijft. Als U dat zo ervaart is er van een misverstand sprake, waarvoor ik de verantwoordelijkheid neem. Misschien helpt het als U me ook schrijft welke dingen dat precies zijn.

Ik ben het overigens ook niet zomaar over de hele lijn oneens met U, wat ik dacht dat ook wel duidelijk was, maar misschien is dat een tweede misverstand.


Wat uw "bronnen" betreft: wel ja, ik heb een drietal artikelen over die isolaten gelezen, eerst vooral dat het virus ergens in de loop van het voorjaar 2020 nog niet geïsoleerd was maar dat "iedereen" deed alsof dat wel zo was. Later inderdaad da…


Like
bottom of page