top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De horeca-lolly van de virologen


Het beroemde artikel van deze week dat moet bewijzen dat de meeste besmettingen plaatsgrijpen in de horeca vindt u in de link hieronder.


Dit artikel vermeldt dat wanneer de horeca opengaat in de onderzochte streek (Chicago metro area), er volgens het gebruikte wiskundige orakelmodel 32 % van de bevolking bijkomend gaat besmet geraken.


In België is de horeca heropend op 8 juni. Resultaat: geen bijkomende besmettingen en al zeker geen 32 % van de bevolking.


In Nederland en in Frankrijk: idem. Geen effect op de curve.


Ooit zei Newton tegen zijn Platonische tegenstanders dat als ze één experiment kunnen houden die zijn theorie zou weerleggen, zijn theorieën naar de prullenmand werden verwezen. Er zijn dus minstens 3 experimenten die dit artikel naar de prullenmand verwijzen.

Dit is bezigheidstherapie voor slechte journalisten. En waarzeggers die in zwijgstaking gaan als ze geen lolly krijgen van de juffrouw.
_

NIEUW (!) - ADVERTEREN op VIRUSWAANZIN.BE - Je kan als bedrijf nu ook adverteren op onze website. Via de publicatie van uw advertentie, met rechtstreekse link naar uw bedrijf, webshop of take away, willen we ondernemers steunen door hen te tonen aan onze 50 000 maandelijkse sitebezoekers. Met uw advertentie steunt u ook de werking van viruswaanzin.be.

HOE? Stort 249 euro op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "donatie" en "uw url" en "directe email". Wij zorgen voor de graphics en de publicatie onder de artikels gedurende 1 maand. Daarna verhuist uw advertentie permanent naar de nieuwe pagina "partners".

U ontvangt een fiscaal bewijs.

1,265 views8 comments

Recent Posts

See All

8 Comments


Jonah
Jonah
Aug 30, 2021

Nice post thanks for sharring

Like

Volkstuiintjes worden nu ook al belast!!


https://www.youtube.com/watch?v=IJy69eEcmdI

Like

Samen tegen Corona? Een nuancering vanuit het veld:


https://www.youtube.com/watch?v=T7UQOiUlTUM

Like

@patrikcvermeiren

😁😁😁👍 knap !

after the lollypop : feelin' so blue...

Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Nov 14, 2020

After The Lollypop


😁😊🤗

Like
bottom of page