top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De IFR in de reguliere zorg. Dat is het èchte probleem.


"La tristesse durera toujours", V. Van Gogh ____


Onze hoop op een nieuwe wind bij Celeval was ijdel.

Het blijven afschalen van de reguliere zorg is een schande. Zes maanden na de eerste golf wordt geen enkele strategische oplossing ontplooit. Als je te kampen krijgt met gezondheidsproblemen lijkt de boodschap van de regering "Waiting for Godot" te zijn.


Vorig jaar stierven 45.000 mensen aan kanker! 45.000.... Dat is wel wat meer dan 10 000.

En die hebben geen gemiddelde leeftijd van 82 jaar. Nee, dat zijn kindjes, jong volwassenen, ouders met thuiswonende  kinderen, onze ouders. De verwachting is dat het komend jaar nog erger word door deze bizarre maatregelen. 50.000+ mensen, weet je waarom?

Omdat de zorg alleen nog maar oog had voor corona en hierom diagnoses NIET OF TE LAAT zijn gesteld. Of omdat behandelingen gewoonweg niet zijn uitgevoerd.

En dat kwam niet door corona! Corona beslist niets... Dat kwam door het beleid.


Dus inderdaad "Wat een waanzin", misschien goed bedenken wat er nu gebeurt.

In de waanzin vergeten we dat er honderden andere ziektes zijn.

Hartaanvallen die als corona zijn afgedaan... Vele extra beenamputaties omdat diabetes patiënten niet geholpen werden, honderden ouderen die door eenzaamheid zijn gestorven.  


"We couldn't care less", zeggen politici, die liever uithalen naar het Nederlands van Wilmès dan kritisch te zijn voor de inhoud van de boodschap, de continuering van gevaarlijk ridicule regels en de zware psychische, medische en economische schade ten gevolge van disproportionele maatregelen.


Covid is NIET het belangrijkste en maak dat aub ook niet ervan!


____

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

803 views15 comments

Recent Posts

See All

15 Comments


@Matt EM

Zijn de media omkoopbaar ? Bericht uit Duitsland.

Spectaculiare verschillen(lees miljoenen) aan staatssteun en staatsreklame (corona) '19 / '20 aan/in media.

https://www.youtube.com/watch?v=4WOAeITG2j8&list=LLphKuZQUuSAaZQOlbTo5-Jw

Like

@matt emm

Den deugeniet in mij kon het niet laten ... ik heb de " zwijg-staak- virologen een mailtje gestuurd op de universiteit...

Of ze willen overwegen de zwijgstaking stilzwijgend te verlengen tot 31 maart 2025 .

En graag een schriftelijke , gehandtekende verklaring !

Merci voor de tip ... Dit voelt als" bellekentrek " ...


Like

@vanwilderode

"Ze hebben twee groepen gecreëerd...maar zie de twee groepen als communicerende vaten

( letterlijk en figuurlijk) mond aan mond wordt de boodschap verspreid , en het volume van de nonbelievers neemt af en het aantal complot-realisten ( een heerlijk woord daarnet ergens heb opgevangen)... neemt toe ... eigenlijk komen een heleboel mensen nu uit een soort media mindcontrole , ... die er altijd al is geweest ...

hoe komen we anders in een situatie terecht waar ondemocratische instellingen als VN WHO en EU top down in staat zijn om de wereldbevolking te gijzelen ! En een creep als Bill Gates zijn vaccinatieprogramma aan de wereld kan opdringen ....

Maar laat " de vaten maar communiceren " ...

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 25, 2020

vanwilderode

Leg jouw vriendin uit dat de WHO het op gebied van gezondheid het voor de hele wereld voor het zeggen heeft omdat bijna ieder land op aarde dit onderschreven heeft.

Nu kan dit vroeger misschien best wel een goede organisatie zijn geweest, maar sinds ze zich hebben laten omkopen door miljardairs als Gates, als hoofdsponsor, zijn ze min of meer verplicht om ZIJN agenda te volgen. Die betaald die bepaald, en dat is zo oud als de straat.

En als dan Gates, met zijn enorm belang in de vaccin industrie besluit dat er een pandemie moet komen waar iedereen enkel met zijn vaccin kan geholpen worden is dat voor de WHO niet zo een probleem door wereldkundig te make…

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 25, 2020

Vandaag voor het eerst historisch/ hilarisch nieuws op de VRT(*):

Van Ranst, Vlieghe en van Damme gaan uit protest, omdat de regering niet helemaal in hun angst en paniekzaaierij trapt/ meegaat, het hele weekend hun mond houden.

Kan dat weekend niet verlengd worden tot >2035+?

(*) ken je vijand door hem te bespioneren)

Na al de rotzooi van afgelopen maanden heb ik eindelijk eens kunnen lachen met deze propaganda show.

Like
bottom of page