top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De IFR in de reguliere zorg. Dat is het èchte probleem.


"La tristesse durera toujours", V. Van Gogh ____


Onze hoop op een nieuwe wind bij Celeval was ijdel.

Het blijven afschalen van de reguliere zorg is een schande. Zes maanden na de eerste golf wordt geen enkele strategische oplossing ontplooit. Als je te kampen krijgt met gezondheidsproblemen lijkt de boodschap van de regering "Waiting for Godot" te zijn.


Vorig jaar stierven 45.000 mensen aan kanker! 45.000.... Dat is wel wat meer dan 10 000.

En die hebben geen gemiddelde leeftijd van 82 jaar. Nee, dat zijn kindjes, jong volwassenen, ouders met thuiswonende  kinderen, onze ouders. De verwachting is dat het komend jaar nog erger word door deze bizarre maatregelen. 50.000+ mensen, weet je waarom?

Omdat de zorg alleen nog maar oog had voor corona en hierom diagnoses NIET OF TE LAAT zijn gesteld. Of omdat behandelingen gewoonweg niet zijn uitgevoerd.

En dat kwam niet door corona! Corona beslist niets... Dat kwam door het beleid.


Dus inderdaad "Wat een waanzin", misschien goed bedenken wat er nu gebeurt.

In de waanzin vergeten we dat er honderden andere ziektes zijn.

Hartaanvallen die als corona zijn afgedaan... Vele extra beenamputaties omdat diabetes patiënten niet geholpen werden, honderden ouderen die door eenzaamheid zijn gestorven.  


"We couldn't care less", zeggen politici, die liever uithalen naar het Nederlands van Wilmès dan kritisch te zijn voor de inhoud van de boodschap, de continuering van gevaarlijk ridicule regels en de zware psychische, medische en economische schade ten gevolge van disproportionele maatregelen.


Covid is NIET het belangrijkste en maak dat aub ook niet ervan!


____

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

800 views15 comments

Recent Posts

See All
bottom of page