top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De kroon van het leugenpaleis ontbloot

Updated: May 17, 2022


Professor Jean-Michel Dogné is niet van de minste. Hij is lid van de EMA en adviseert zowel de Belgische regering als de WHO. Hij komt nu met de baanbrekende verklaring dat de virologen uit wetenschappelijke artikels al in maart 2021 wisten dat er nooit groepsimmuniteit kon worden bereikt met de vaccins.


Deze bekentenis heeft verregaande gevolgen. Het was immers de tijd toen nog maandenlang door de virologen en de regering werd beweerd dat de vaccins ons het rijk der vrijheid gingen bezorgen. Iedereen moest aan die vaccins precies om groepsimmuniteit te bekomen. Van Damme, leugenaar eerste klas, situeerde deze groepsimmuniteit eerst op 70 % en ging steeds hoger. Terwijl hij dus al lang wist dat ze niet kon bereikt worden.


Nog erger: de regering en de virologen hebben ons massaal wijs gemaakt dat Delta de zaak had veranderd. Door Delta kon geen groepsimmuniteit worden bekomen. Dat blijkt ook al een totale leugen te zijn geweest. Want in maart 2021 was er nog geen Delta! We zaten toen nog in de loop van de Britse variant. Dus als er toen al duidelijkheid was dat er geen groepsimmuniteit mogelijk was … Dan was de verwijzing naar Delta een leugen op een leugen om de eerste leugen te verdoezelen.


We herinneren eraan dat al in februari 2021 Prof. Didier Raoult met de conclusie kwam dat de vaccins niet zo goed werkten. Dat wijzelf in maart kwamen met de vraag naar een plan B als ze niet zo goed zouden werken, en dat de regering daar vierkant haar leugenachtige voeten aan heeft geveegd. We herinneren bovendien aan onze berekening in juni 2021, toen we nog voor de cijfers van voor Delta al berekenden dat de vaccins niet zo effectief waren. Maar wij waren de idioten zeker??


Miljoenen mensen hebben zich dus op basis van een leugen laten vaccineren “voor een ander”. Mensen hebben hun kinderen daarom gevaccineerd. Mensen werden agressief tegenover wie zich niet liet vaccineren. We werden “moordenaars” genoemd omdat we vroegen gericht te vaccineren op risicopatiënten, precies omdat de groepsimmuniteit niet mogelijk was.


En wat gaan die scheldende medemensen nu doen? Zich verontschuldigen? Inzien dat ze gigantisch zijn voorgelogen.


Of het bewust gelogen was? Zeer zeker. Dogné zegt erbij dat de wetenschap van maart 2021 niet werd vermeld omdat er zoveel mogelijk mensen moesten worden gevaccineerd. Kijkt u eens terug naar de video van Van Ranst. Leugens door verzwijging. Leugens door de zaken niet voor te stellen zoals ze zijn. Uit “bestwil” om te strijden tegen een virus.


Dat is waar de regeringen De Croo en Jambon zich toe hebben geleend. De mensen massaal en bewust voorliegen zogenaamd voor hun eigen bestwil.


Hoe gaat u, de kiezer in 2024, nog kunnen geloven dat de politici van deze meerderheden, en dat zijn VLD, CD&V, NVA, SPA, en Groen, u ooit nog de waarheid gaan vertellen?


Die bende leugenaars verdient niet beter dan allemaal onder de kiesdrempel te eindigen.


Of gaan de mensen toch nog stemmen na zo te zijn belogen? Met als gevolg spuiten in hun eigen lijf. De aantasting van de lichamelijke integriteit op basis van pure leugens van de overheid.


En dan hebben we het nog niet over de leugens i.v.m. de bijwerkingen. Man man man. Wat een leugenpaleizen zijn onze regeringen toch.


___

Bron: interview doorbraak.be3,293 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page