top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De maskers zijn een symbool, geen middelDe studie van de mondmaskers in Bangladesh werd met veel poeha aangekondigd als de studie die zou bewijzen dat maskers werken.


Het tegendeel is waar. Het gebruik van de stoffen maskers, zoals hier te lande, bracht gewoon geen verschil. Nul. Conclusie: ze werken dus al zeker niet. Geen wonder dat La Scola tot dezelfde bevinding komt op basis van afvalwaters in Marseille.


De stoffen mondmaskers hebben we dus gewoon voor niets gedragen. Voor totaal niets. We hadden evengoed zonder onderbroek kunnen rondlopen.


Voor het overige blijkt 2/3 van de participanten niet te hebben willen meewerken aan de tests van de studie. Bloedtests. Dat die bloedtests soms na een tijd pas een positief resultaat geven na een besmetting, dat lijkt niet zo belangrijk te zijn.


Maar bovendien komen er slechts zo'n 0,76 % besmette mensen in de controlegroep zonder verplicht masker, en 0,68 in de groep met de maskerplicht. Dat is zowat 1/10 van de mensen die symptomen hadden (8,1 %). Met 2/3 van de mensen die niet willen, komen we uit aan zowat 1/10 van het resultaat over de hele groep. Ook dat is weer een discrepantie.


De studie relativeert zichzelf verder door te vermelden dat het wel eens mogelijk zou zijn dat er in werkelijkheid 2,5 maal meer seropositieven zijn dan er in de studie zijn gevonden. Dat zouden er dan respectievelijk 1,91 en 1,74 % zijn.


Met zo'n potentiële foutmarges en beperkingen is het berekenen van het confidenceinterval gewoon radicale zever. Sorry voor het woord.


Dit is geen studie. Dit is een rommeltje.


Dat ze dat in de gazet durven te zetten!! Onze journalisten zijn echt schaamteloos in het niet controleren van de bronnen.


En dat ze dan ook nog eens met veel poeha aankondigen dat het bewijs zou zijn geleverd dat maskers werken. Of een beetje werken. Zelfs dat kan je uit deze zeverstudie niet afleiden.


Schandelijk. Dat is het niveau van de wetenschap waarin we moeten "geloven" om het coronabeleid te verantwoorden.2,241 views54 comments

Recent Posts

See All

54 commenti


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
06 ott 2021

Hypocrisie van de Belgische regering : de mondmaskerplicht afschaffen maar ondernemingen en plaatselijke overheden toelaten het toch nog te verplichten .

Je zal maar werken in een bedrijf waar de werkgever een fervente aanhanger van het mondmasker is en het comfortabel ademen van zijn werknemers onbelangrijk vindt .

Ik stel mij de vragen : Kan dit wel zomaar ? Moet een mondmaskerplicht niet in de arbeidsovereenkomst staan om dit te kunnen opleggen ? Strookt dit wel met de voorwaarden waaraan de werknemer is mee akkoord gegaan ? Hoeft een werknemer akkoord te gaan met voorwaarden die eenzijdig opgelegd worden ? Hoe sterk staan werknemers die weigeren aan de slag te gaan vanwege eenzijdig opgelegde voorwaarden / maatregelen ?

Moet d…


Mi piace

Het mondmasker is een bewijs van onderwerping en hersenloosheid, te vergelijken met het slikken van een hostie of het slaan van een kruisteken. Onderwerping en hersenloosheid zijn de kwaliteiten die de overheid het meest apprecieert in haar onderdanen.

Mi piace
peter van hecke
peter van hecke
04 ott 2021
Risposta a

Gastacara,


waarom geef jij gelijk een veeg uit de pan aan religieuzen?

gelovigen hebben niets te maken met dit opzet van de overheid.

Beter mensen zinvolle kritiek geven waarom jij denkt dat vaccins en maskers onnodig zijn.

Mi piace

https://www.youtube.com/watch?v=hLe8eyESFq0&t=4395s

Mi piace

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
03 ott 2021

Marc Van Ranst doet het weer :


Hoe gek is deze man ?

Wie kan deze man nog serieus nemen ?


. “We hebben twee armen gekregen dus we kunnen perfect in de voormiddag het griepvaccin krijgen in de ene arm en in de namiddag het coronavaccin in de andere arm”, reageert hij. Al is er volgens hem niet meteen een reden voor. “Het kan handiger zijn om twee weken tussen de prikken te laten omdat je de nevenwerkingen van het ene vaccin dan niet kan verwarren met de nevenwerkingen van het andere vaccin.”

En voor alle duidelijkheid, voor risicogroepen zijn beide vaccins aan te raden want het coronavaccin werkt niet tegen de griep. “Daar bestaat geen enkele twijfel over:…


Mi piace
peter van hecke
peter van hecke
03 ott 2021
Risposta a

Dus het vaccin tegen covid19 werkt niet tegen de griep. Het werkt dus enkel tegen covid19. Zoals reeds aangetoond werkt het ook niet tegen de varianten of mutaties. En het werkt niet tegen andere stammen van het coronavirus zoals het ook niet werkt tegen SarsCov2 gebleken uit de breakthrougs.


Maar...???

Covid19 is al lang uit de markt geprijsd.??? Het zijn alleen nog de mutaties die zich manifesteren.


???🙄🙄🙄Waarom dan nog vaccineren? En als covid19 nog bestaat??? Waar zijn dan al die letters van het griekse alfabeth gebleven gezien het vaccin daar niet tegen hielp. Waarom is covid 19 gebleven en die anderen niet? En waarom komen steeds nieuwere mutaties voort uit covid19 en niet uit de mutaties. De mutaties zouden…


Mi piace

peter van hecke
peter van hecke
03 ott 2021

Die man is tenminste duidelijk!

Australië: Als je voor 15 oktober geen vaccin hebt gehaald, mag je niet meer werken - 'Het is heel simpel' (ninefornews.nl)


Bovendien,

althans mijn eigen inzichten geldt deze situatie als voorbeeld voor de hele wereld gezien het analoge patroon welke de politiek volgt.


we hoeven dus niet langer meer te discuteren over ditjes en datjes.

Maak je borst dus maar al nat.

Mi piace
Risposta a

Het Covid 19 virus is nog steeds niet geïsoleerd!

En kijk ook eens naar dit ongepast filmpje van MVR

https://www.youtube.com/watch?v=5ANOVSjDUd4&ab_channel=DigitalGulag

En kan U mij uitleg geven waarom politici op trouwfeestjes geen mondmaskers dragen tijdens de pandemie die op dat ogenblik in volle gang was?

Mi piace
bottom of page