top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De olifant in de porseleinkastViruswaanzin is geen antivaxxer. Zelfbeschikking is een grondrecht. Geïnformeerde toestemming (of Informed Consent) imperatief.


Volgens de Wet op de Patiëntenrechten heeft u, als patiënt, het recht op informatie over uw gezondheidstoestand en over de voorgestelde behandeling. Een behandeling kan pas gestart worden nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven. Als u een behandeling weigert, moet dit gerespecteerd worden.


Om aan deze voorwaarden te voldoen, moet uw zorgverlener u een ‘geïnformeerde toestemming’ of ‘informed consent’ vragen. Dit betekent dat de zorgverlener u of uw vertegenwoordiger volledig informeert over de voorgestelde procedures, behandelingen en onderzoeken. Nadat u deze informatie gekregen heeft, moet hij u vragen of u toestemming geeft om deze op te starten.


De zorgverlener ziet er hierbij op toe dat u of uw vertegenwoordiger op een begrijpelijke manier alle relevante informatie over de procedure, behandeling en onderzoeken krijgt en dat de voordelen, nadelen, alternatieven en relevante risico’s worden besproken. Voor sommige procedures, behandelingen en onderzoeken kan u of uw vertegenwoordiger mondeling de toestemming voor een tussenkomst geven.


Uw arts zal u duidelijk informeren op welke manier u of uw vertegenwoordiger de toestemming voor een tussenkomst kan geven.


In dringende situaties waarbij geen toestemming gevraagd kan worden, zal de zorgverlener steeds handelen in het belang van de gezondheid van de patiënt. De patiënt zal geïnformeerd worden van zodra dit mogelijk is. Als patiënt heeft u het recht om de toestemming voor een tussenkomst te weigeren of in te trekken. Het weigeren of intrekken van toestemming wordt schriftelijk vastgelegd en toegevoegd aan het patiëntendossier.


De zorgverlener zal u daarbij op de hoogte brengen van de gevolgen van de eventuele weigering of intrekking van de toestemming.


Gezondheidszorg wordt almaar complexer. Wees daarom betrokken bij uw behandeling, procedure of onderzoek en vraag actief bijkomende informatie aan uw arts of zorgverlener indien u nog vragen hebt. Laat niets u weerhouden om ook zelf actief op zoek te gaan naar peer reviewed wetenschappelijke informatie.
___

Lockdowns forever? We mogen er niet aan denken. Slechts wee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.


√ Geef onze vrijheid terug

√ Versterk de zorg

√ Open de economie

√ Haal die mondmaskers van de kinderen

√ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok


___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE51 7512 1067 6562 met vermelding "viruswaanzin".2,536 views60 comments

Recent Posts

See All

60 Comments


5 manieren waarop je gemanipuleerd wordt om jezelf te laten prikken :

https://leefbewust.nu/5-manieren-manipulatie-prikken/

LikeLikeLike

Hier 'n resumé van 20 minuten interview met top-advocaat Reiner Fuellmich :

We have the evidence !

https://odysee.com/@TruthPills:5/Reiner-Fuellmich-Evidence:0

Like

Matt Em
Matt Em
Apr 13, 2021

https://www.rt.com/usa/520854-covid19-microchip-pentagon/


Weer een "complottheorie" die naar de vuilbak kan.

Het is geen complot maar harde werkelijkheid!

Like
bottom of page