top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De ondraaglijke dwaasheid van de maatregelenWij stellen u Alexandra Henrion-Caude voor. Wie? Zal u vragen. Wel, niettegenstaande Wilmès en haar minderheidsregering meer naar TF1 dan naar VTM kijken, verbaast het ons dat deze grand dame niet eerder werd geciteerd. Ze is één van de adviseurs achter de schermen van president Macron. Ze heeft een gediversifieerde carrière met ondermeer baanbrekend werk in de genetica en medische ontwikkeling. Zo won Alexandra Henrion- Caude in 2013 de prestigieuze titel van Eisenhower Fellow. Deze autoriteit in haar vak bevestigd exact wat viruswaanzin.be al maanden zegt.


Onderstaande video is in het Frans. Maar een blik in onze comments section doet ons vermoeden dat dit voor onze intellectuele, klaarkijkende, kritische volgers en wakkere Belgen, geen probleem kan zijn. Even een samenvatting uit haar indrukwekkende analyse. Precies wat we al maanden zeggen:


-Lockdown, vrijheidsbeperking, mondmaskers: geven stress, verminderen het immuunsysteem, en verhogen de vatbaarheid voor ziekte.

-Verbranden van lijken zonder autopsie: te laat gezien dat de vasculaire problemen aan de basis liggen van het overlijden.

-Geen aspirine geven: dat wel doen had de vasculaire problemen verminderd.

-Mondmaskers: een goede “verluchting” van de mond beperkt het ontwikkelen van allerlei virussen en bacteriën.  

-Een grote nieuwe golf kort na de eerste, is nog nooit voorgekomen.

-Reductie van het aantal contacten vermindert de immuniteit.

-Ouderlingen hebben zoals kinderen blootstelling aan bacteriën en virussen nodig om hun immuunsysteem in stand te houden.

-Het is onmogelijk om op een korte termijn zoals 6 maanden een vaccin te maken met zekerheid dat er geen bijwerkingen zijn.  

-Er bestaan geen landen waar het virus zich constant hoog heeft doorgezet. Overal gaat het virus terug.


Viruswaanzin.be adviseert u dit interview even te bekijken. We lezen graag uw opinie in onze comments sectie:

____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .


Viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid.3,749 views71 comments

Recent Posts

See All

71 Comments


lvercammen
lvercammen
Aug 12, 2020

Fantastisch interview, mijn Frans is goed genoeg om te volgen maar enkele passages heb ik gemist, mogelijk met belangrijke toelichtingen (zo verstond ik iets over Zuid-Afrika als Chinese vrijwilliger om een van de vaccins te testen ? en zag de woede bij deze dame over zulke misdaad).

Indien jullie organisatie de mogelijkheid heeft om Nederlands te ondertitelen zou ik dit zeer appreciëren om deze belangrijke boodschappen goed te kunnen verstaan en ook voor jullie Nederlandse "brothers in arms" van viruswaarheid.nl goed bruikbaar. De klokken kunnen niet hard genoeg geluid worden want zelfs op gezondheidsvlak speelt "men" een smerig spel en onze beleidsmakers (?!?) en hun zgn. deskundigen spelen gewoon mee.

Zo zou ik graag eens een open specialistendebat georganiseerd zien…


Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 12, 2020

"Wat in je mond komt, slik je toch door en dat gaar naar je maag, wat eigenlijk alles "verteert". Dus hoe komen die druppels met dat virus dan in je longen ??"


Ooit gehoord van de luchtpijp? Dat zit ergens achteraan de keel vlakbij de slokdarm.


Like

Wat als virussen helemaal niet zouden zijn wat we altijd al gedacht hadden ? Dat het iets is wat ons lichaam zelf aanmaakt, als reinigingsproces, om vergiftigingen uit te stoten, en helemaal niet kan overgedragen worden op alle manieren die men ons vertelt ? Er is eigenlijk geweten dat een virus geen levend organisme is, dus alles is mogelijk. Bvb. als de overdracht via druppels gaat, hoe komt dit dan in de longen ? Wat in je mond komt, slik je toch door en dat gaar naar je maag, wat eigenlijk alles "verteert". Dus hoe komen die druppels met dat virus dan in je longen ??

Dit gaat terug tot de theorieën van Louis Pasteur en daartegenover die van Antoine…

Like

In België zijn er nauwelijks dagen dat de MSM géén propaganda voert. In de Sahara wel.


Maar als het Rudolf een troost mag wezen: david_ kan al niet meer inloggen op deze website. Dat betekent dat degene die karaktermoordenaar Rudolf Janssens een koekje van eigen deeg gaf, niet meer kan participeren aan het debat.


Voor sommigen is dat voldoende om te stellen: viruswaanzin.be = controlled opposition. In een wereld waar ten toneel gevoerde 'experten', banden blijken te hebben met een natuurlijke oppositiepartij als de PVDA, hoeft dat niet te verwonderen. Ik wens iedereen veel succes op 16 augustus.

Like

IT
IT
Aug 10, 2020

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/08/07/belgische-ambassadeur-in-beiroet-libanon-dondert-van-de-ene-zw/

maar wel beschermd tegen corona

Like
bottom of page