top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De ondraaglijke dwaasheid van de maatregelenWij stellen u Alexandra Henrion-Caude voor. Wie? Zal u vragen. Wel, niettegenstaande Wilmès en haar minderheidsregering meer naar TF1 dan naar VTM kijken, verbaast het ons dat deze grand dame niet eerder werd geciteerd. Ze is één van de adviseurs achter de schermen van president Macron. Ze heeft een gediversifieerde carrière met ondermeer baanbrekend werk in de genetica en medische ontwikkeling. Zo won Alexandra Henrion- Caude in 2013 de prestigieuze titel van Eisenhower Fellow. Deze autoriteit in haar vak bevestigd exact wat viruswaanzin.be al maanden zegt.


Onderstaande video is in het Frans. Maar een blik in onze comments section doet ons vermoeden dat dit voor onze intellectuele, klaarkijkende, kritische volgers en wakkere Belgen, geen probleem kan zijn. Even een samenvatting uit haar indrukwekkende analyse. Precies wat we al maanden zeggen:


-Lockdown, vrijheidsbeperking, mondmaskers: geven stress, verminderen het immuunsysteem, en verhogen de vatbaarheid voor ziekte.

-Verbranden van lijken zonder autopsie: te laat gezien dat de vasculaire problemen aan de basis liggen van het overlijden.

-Geen aspirine geven: dat wel doen had de vasculaire problemen verminderd.

-Mondmaskers: een goede “verluchting” van de mond beperkt het ontwikkelen van allerlei virussen en bacteriën.  

-Een grote nieuwe golf kort na de eerste, is nog nooit voorgekomen.

-Reductie van het aantal contacten vermindert de immuniteit.

-Ouderlingen hebben zoals kinderen blootstelling aan bacteriën en virussen nodig om hun immuunsysteem in stand te houden.

-Het is onmogelijk om op een korte termijn zoals 6 maanden een vaccin te maken met zekerheid dat er geen bijwerkingen zijn.  

-Er bestaan geen landen waar het virus zich constant hoog heeft doorgezet. Overal gaat het virus terug.


Viruswaanzin.be adviseert u dit interview even te bekijken. We lezen graag uw opinie in onze comments sectie:

____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .


Viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid.3,738 views71 comments

Recent Posts

See All
bottom of page