top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De paniekmaatregelen zijn helemaal terug


De hysterie slaat weer toe_____


Er zijn in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Nederland en België samen de voorbije week gemiddeld 225 doden per dag gevallen die toegeschreven worden aan Covid-19.

Op een bevolking van 225 miljoen mensen.

Dat is 3 % van het dagelijks aantal doden in deze landen.  


Daarvoor moet de horeca weer zwaar bloeden. In heel Europa.

Daarvoor moeten onze vrijheden opnieuw een zware deuk krijgen.  In heel Europa.

Opnieuw op basis van verkeerde voorspellingen welke rampen ons zouden wachten.


Onlangs verschenen in HLN een editoriaal waarin ons in België 500 doden per dag tegen het eind van de maand werden voorspel zonder maatregelen.

Ik heb het even voor u uitgerekend: dat staat gelijk aan, gezien de actuele verhouding, 450.000 reële besmettingen per dag (ratio reële besmettingen / positieve tests, bron: Prof. Molenberghs).  Dan zijn we 5 dagen later aan de zogenaamde "herd immunity" waarin de virologen geloven, gezien de opbouw naar dit aantal. Wat dan meteen moet beteken dat op 5 november we terugvallen van 450.000 naar nul besmettingen.


Hoe lang gaat een meerderheid in dit land deze dwaasheden nog tolereren?  

Dat ze over 2 weken niet zeggen dat de maatregelen hebben geholpen, als ze dan aan pakweg 50 doden per dag zitten in België en aan 500 in de 5 landen.  

In de plaats van de 500 in HLN.  


Weet u wat? We voorspellen dat er tegen het eind van de maand 200.000 doden per dag zijn. Dan zullen de maatregelen zeker geholpen hebben.


Intussen moeten in de ziekenhuizen en de woonzorgcentra de personeelsleden die niet te ziek zijn, positief met Covid, toch gaan werken.


Bescherming van de zwakken en de risicopatiënten? No way. Laten we de cafés dichtdoen. Dan kunnen ze in de woonzorgcentra en de ziekenhuizen nog eens oversterfte hebben.


België, wereldkampioen!  Covid 19.  Geen voetbal, vooralsnog.


____

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie. Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk. De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,152 views24 comments

Recent Posts

See All
bottom of page