top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De paniekmaatregelen zijn helemaal terug


De hysterie slaat weer toe_____


Er zijn in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Nederland en België samen de voorbije week gemiddeld 225 doden per dag gevallen die toegeschreven worden aan Covid-19.

Op een bevolking van 225 miljoen mensen.

Dat is 3 % van het dagelijks aantal doden in deze landen.  


Daarvoor moet de horeca weer zwaar bloeden. In heel Europa.

Daarvoor moeten onze vrijheden opnieuw een zware deuk krijgen.  In heel Europa.

Opnieuw op basis van verkeerde voorspellingen welke rampen ons zouden wachten.


Onlangs verschenen in HLN een editoriaal waarin ons in België 500 doden per dag tegen het eind van de maand werden voorspel zonder maatregelen.

Ik heb het even voor u uitgerekend: dat staat gelijk aan, gezien de actuele verhouding, 450.000 reële besmettingen per dag (ratio reële besmettingen / positieve tests, bron: Prof. Molenberghs).  Dan zijn we 5 dagen later aan de zogenaamde "herd immunity" waarin de virologen geloven, gezien de opbouw naar dit aantal. Wat dan meteen moet beteken dat op 5 november we terugvallen van 450.000 naar nul besmettingen.


Hoe lang gaat een meerderheid in dit land deze dwaasheden nog tolereren?  

Dat ze over 2 weken niet zeggen dat de maatregelen hebben geholpen, als ze dan aan pakweg 50 doden per dag zitten in België en aan 500 in de 5 landen.  

In de plaats van de 500 in HLN.  


Weet u wat? We voorspellen dat er tegen het eind van de maand 200.000 doden per dag zijn. Dan zullen de maatregelen zeker geholpen hebben.


Intussen moeten in de ziekenhuizen en de woonzorgcentra de personeelsleden die niet te ziek zijn, positief met Covid, toch gaan werken.


Bescherming van de zwakken en de risicopatiënten? No way. Laten we de cafés dichtdoen. Dan kunnen ze in de woonzorgcentra en de ziekenhuizen nog eens oversterfte hebben.


België, wereldkampioen!  Covid 19.  Geen voetbal, vooralsnog.


____

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie. Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk. De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,152 views24 comments

Recent Posts

See All

24 Comments


De continue angstpropaganda brengt onherstelbare schade toe. Waarom? Omdat het relatief eenvoudig is om jezelf goed te beschermen tegen het Virus. Het is een stuk lastiger om je goed te beschermen tegen de angst in jezelf.

Mensen zullen uiteindelijk meer door angst sterven dan door een epidemie. Geen enkel virus op deze wereld is gevaarlijker dan angst. Klinkt wat overtrokken?

Weet dan dat angst een directe invloed heeft op de chemische samenstelling van je bloed. Deze chemische samenstelling van je bloed bepaalt de gezondheid van je cellen. Als deze constant in vecht/vlucht modus staan, kan er niet ingezet worden op gezondheid? Het gevolg? Ziekten!

Naast de vele fysieke ziekten die een direct gevolg zijn van constante angst zullen er in…

Like

Iedereen weet ondertussen wel waar de overheid naar toe wil. Ik begrijp wel dat mensen zo bang worden gemaakt dat ze niet meer zelf willen of kunnen nadenken.

Maar ik begrijp niet dat wanneer ik opkom voor mijn rechten om zonder masker rond te lopen op straat, dat men mij aanvalt. Dat wanneer je met ze praat ze klaarblijkelijk hun gezond verstand verloren zijn. De overheid en onze zogenaamde Belgisch omgekochte virologen weten exact wat ze doen en hoe ze het moeten bereiken. Belgen zijn meer bang van elkaar niet door het virus maar van geld boetes en anonieme trackers. Nog meer dat ze hun verantwoordelijkheidsgevoel misbruiken en gebruiken tegen hun medemens alsof ik niet weet wat verantwoordelijkheid inhoud. J…

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Oct 17, 2020

Ik vind het spijtig dat de winkels nog wel open mogen blijven . Ik verklaar mij nader : de tactiek van de regering is : zie , wij verbieden niet alles , je mag nog wat wij toelaten . Het resultaat is dat een halve bevolking zich hier naar schikt . Wanneer ze nu alles verbieden garandeer ik weerstand van bijna de ganse bevolking . Nu lopen ze gedwee als tamme schapen met een mondmasker op en staan braaf op de stoep van de bakker in weer en wind aan te schuiven in een lange rij. En het is door het gedrag van die tamme bende dat alle andersdenkenden zich naar dit regime moeten plooien en hun opmerkingen moeten aanhore…

Like

En Lock Step Rockefeller is voor een deel begonnen en zal langer dan een maand duren, geen kerstmarkten meer etc... waarschijnlijk tot minimum eind dit jaar of maart 2021. Daarna begin van het plan 2021/2030.

Tijd om serieus na te denken, gaan we ons zomaar laten opsluiten ???

Like

In Frankrijk moeten de vrouwen een mondkapje dragen tijdens de bevalling!!

Dit is pure mishandeling, zie deze link met getuigenissen van de vrouwen:

https://www.ninefornews.nl/franse-vrouwen-moeten-mondkapje-op-tijdens-bevalling-het-was-alsof-ik-stikte/

De vrouwen hebben zich verenigd in een protestbeweging onder leiding van Sonia Bisch...

Like
bottom of page