top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De reden waarom zoveel ouderen stierven
🇮🇹🇮🇹 Update vanuit Italië 🇮🇹🇮🇹


* De reden waarom zoveel ouderen en kwetsbaren zijn gestorven op de IC’s....🦠


KUNSTMATIGE VENTILATIE


Tijdens deze pandemie hebben we veel gehoord over ademhalen of kunstmatige beademing, maar er zijn veel mensen die geen idee hebben wat het is.


Het is geen zuurstofmasker dat in de mond wordt geplaatst terwijl je ligt te denken aan je leven.


Invasieve ventilatie voor COVID-19 is een intubatie die wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie en bestaat uit 2 weken zonder te bewegen, vaak ondersteboven (ventrale decubitus) met een buis begraven in de mond tot aan de luchtpijp waardoor u kunt ademen op de  ritme van de machine waarop het is aangesloten.


Je kunt natuurlijk niet praten, eten of iets doen.


De ergernis en pijn die het veroorzaakt, vereisen de toediening van kalmerende middelen en pijnstillers om de tolerantie voor de buis te verzekeren zolang de patiënt de machine nodig heeft, en dit alles tijdens een kunstmatige coma.


In 20 dagen van deze "zachte behandeling" bij een jonge patiënt is het verlies van spiermassa 40% en zal de revalidatie 4/6 maanden duren, geassocieerd met trauma aan de mond of zelfs aan de stembanden.


Dit is als de opnameduur niet te lang is en de buis moet worden verwijderd om een ​​tracheotomie uit te voeren.


Daarom kunnen oudere of al kwetsbare mensen het al niet.


cit.  A. Lo Bianco


De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en data). Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


credits: Scarlet Ronta2,142 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page