top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De regering en virologen willen ons niet horen. U draagt de gevolgen!


De regering heeft niet naar ons geluisterd. Er is geen plan B als de vaccins onvoldoende werken. Er is geen versterking van de zorg. De eerste lijn werd niet ingeschakeld. We hebben hen daarvoor nochtans eind mei in gebreke gesteld. https://www.vrijheidvzw.be/post/oproep-stel-de-regering-in-gebreke De virologen laten de maatregelen los. De Standaard heeft het ook gezien (https://www.standaard.be/cnt/dmf20220107_94741866). Ze helpen toch niet. Ook niet tegen de vorige varianten. Dat wordt nu alleen nog meer pijnlijk duidelijk. Omdat het op grotere schaal gebeurt en de verschillen in maatregelen tussen Europese landen geen verschil in de curves maken. Zowat een jaar geleden zagen tal van staten in de USA dat er geen verschil was tussen strenge en minder strenge maatregelen. Daarom stapten ze van die maatregelen af. Onder impuls van professoren als Ioanndis en Kulldorff die alternatieven voorstelden. Bescherming van de kwetsbaren. Die mensen die door de virologen “onder de bus gegooid werden”. Terwijl zij de niet kwetsbare bevolking probeerden te beschermen. Vanuit de gedachte dat de mindere viruscirculatie ook de kwetsbare bevolking ten goede zou komen. Het is alsof men het zout op de verpakking van de frieten strooit, in de plaats van op de frieten zelf. De Great Barrington Declaration wordt door de staatsvirologen al anderhalf jaar met de nek aangekeken. Zelf belachelijk gemaakt. Maar nu is er plotseling nood aan de maatregelen die door precies die wetenschappers werden voorgesteld.

Er wordt steeds verder gewerkt in de richting van focused protection. Omdat men niet anders kan. De hele wereld om de 2 maanden boosteren voor de komende 10 jaar, dat gaat gewoon niet. Dus zullen onvermijdelijk de boosters naar de meest kwetsbare bevolking gaan. De vaccinatieplicht is zoals het CST een illusie.


Een paar dagen geleden hadden we al geschreven dat omikron het failliet van de virologen zou inluiden. https://www.vrijheidvzw.be/post/het-coronabeleid-stevent-wereldwijd-in-sneltreinvaart-op-zijn-faillissement-af Dat proces begint zich te ontrollen.


Eén geluk is er, en dat is dat omikron niet zo dodelijk is. Mocht dat wel het geval zijn dan was de machteloosheid van de epidemiologen totaal geweest. Hun failliet wordt treffend geïllustreerd door het feit dat ze aan deze lagere dodelijkheid nul verdienste hebben.

2,668 views54 comments

Recent Posts

See All
bottom of page