top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De waanEen waan is een fantasie die de viroloog beschouwt als werkelijkheid. Het is een niet met algemeen geaccepteerde opvattingen en/of ideeën overeenkomend denkbeeld, waarvan de viroloog niet af te brengen is met logisch redeneren.


Wanen dienen niet verward te worden met hallucinaties: een viroloog ziet en hoort tijdens een waan precies hetzelfde als iedereen, maar verbindt hier conclusies aan die volstrekt uit de pas lopen met de werkelijkheid of algemeen geaccepteerde opvattingen. Een viroloog met logisch redeneren op andere gedachten brengen helpt niet: hij zal slechts denken dat iedereen het bij het verkeerde eind heeft of gek is, behalve hij.


In grote lijnen zijn wanen in te delen in niet-bizarre wanen en bizarre wanen. In het geval van niet-bizarre wanen lopen de denkbeelden van de viroloog uit de pas met de werkelijkheid, maar het is wel mogelijk dat de ingebeelde situatie zich voor zou kunnen doen. Iemand kan bijvoorbeeld het waanidee hebben door complottheoretici geschaduwd te worden. Bij bizarre wanen staan de waanideeën te ver van de realiteit af. Een voorbeeld is een viroloog die denkt dat hij een beantwoorde relatie met een kerstboom heeft. Bij bepaalde identificatiesyndromen is het soms niet eenvoudig een grens tussen niet-bizar en bizar te vinden.


Evenzo moeten we deze pandemie kaderen bij NUL patiënten in UZ-GENT:


De situatie is zeer ernstig. Binnenkort zijn er 120.000 doden. Wat zeg ik? 250.000! In België alleen al. Maar nu de cijfers hoog blijven, moet men een mondmasker dragen dat niet werkt, tot het gaat werken. En dan mag de dracht van het mondmasker minderen. Dat komt omdat er een wetenschappelijke stroming is die stelt dat de mondmaskers werken, maar dat de resultaten van dit onderzoek niet overeenstemmen met de realiteit.


Dat is overigens ook het geval voor de voorspellingen die geen voorspellingen zijn maar modellen die slechts gelden binnen de assumpties van het model. Wij zien dat verkeerd. De waarheid is dat mondmaskers werken, maar ze werken niet. Hetzelfde geldt voor de andere maatregelen. Dat zijn paniekmaatregelen omdat men niet beter wist wat te doen. Maar de maatregelen helpen want omdat het virus alleen naar beneden gaat met een lockdown, is de lockdown effectief. Ook de maatregelen in Brussel en Antwerpen overigens. Na de maatregelen zijn in Brussel nog wekenlang de besmettingen toegenomen, terwijl ze in Antwerpen zijn afgenomen nog voor de Antwerpse maatregelen er waren.


Het gaat hier echter wel om besmettingen, die geen besmettingen zijn maar positieve tests. Hoewel het niet zeker is of deze positieve tests ook positief zijn. Ze kunnen evengoed vals positief zijn. Of vals negatief. Dat ligt eraan. In elk geval mag de dokter deze test overrulen, want de test bewijst dat men Covid - 19 heeft. Meer bepaald voor Antwerpen en Brussel is de situatie overigens erg bijzonder. Men moet verstaan dat Antwerpen New York is, en Brussel is Texas. De tweede golf in Brussel komt er omdat er in Antwerpen een tweede golf is geweest en toen die daar is verminderd eind juli, is begin juli in Brussel de tweede golf ontstaan omdat de mensen begin juli de vermindering van eind juli aanvoelden. Dat is zoals in Texas de tweede golf eigenlijk de eerste was die er gekomen is omdat de mensen na de eerste niet bestaande golf roekelozer zijn geworden door het einde van de eerste golf in New York. Vandaar dat er in Antwerpen zeer uiteenlopende voorspellingen zijn. Dat is zoals de weercomputers die tegengestelde weerberichten geven.


Want intussen weten we dat we met de cijfers van het aantal besmettingen geen rekening mogen houden. Neen, we moeten alleen kijken naar het aantal doden. Maar het is niet zeker dat we dat aantal doden juist tellen. We tellen het eigenlijk verkeerd. Maar toch houden we dat aantal om te zeggen dat we na x 6 te doen er 60.000 doden gaan zijn. Die teveel getelden x 6, die krijgen dan geen hulp meer op de IC's en die gaan dan nog meer dood. Dus komen we aan 250.000 doden. Maar daar mogen we nu ook niet meer naar kijken. We moeten kijken naar de besmettingen, die er dus geen zijn maar positieve tests met een bepaalde foutmarge. En daarom moeten de kinderen mondmaskers op omdat zij niet zwaar ziek kunnen worden.


De ouderlingen mogen elkaar terug knuffelen, maar ze gaan dood als de kinderen geen mondmaskers dragen. Maar dat is niet meer zo belangrijk want het gaat nu om het aantal positieve tests. Dat moet naar nul hoewel het virus altijd onder ons zal zijn. Tot er een vaccin zal gemaakt worden dat veilig zal zijn, ondanks het feit dat de regering zal moeten betalen voor de mensen die sterven aan bijwerkingen die we nu nog niet kennen. Maar het vaccin komt er misschien toch niet, en als het er komt zijn we niet zeker dat er immuniteit is en moet er meermaals worden gevaccineerd omdat het vaccin niet werkt. Maar dat gebeurt pas als het vaccin gaat werken. Voordien moeten we met het virus leren leven dat naar nul besmettingen moet.


Ook moeten het aantal besmettingen van griep en snotvallingen naar beneden want dat betaamt ook niet. Deze herfst toch niet. Vanaf volgend jaar zou het moeten gedaan zijn want de WHO wil dat we naar een permanent nieuw normaal gaan waar we geen handen geven en niet knuffelen. Behalve de ouderlingen die grote risico's lopen. Die knuffelen wel weer.


Intussen moet erop worden gewezen dat de extreem-rechtse Oostenrijkers met de Groenen in hun regering, de mondmaskers verplicht hebben om de bevolking te sussen zodat ook hier deze mondmaskers noodzakelijk zijn en de mensen die ze dragen helden.


Hoewel er ook mensen zijn die schrik hebben van het virus en niet naar de dokter durven te gaan om niet besmet te worden. Maar die mensen moeten per tweet aangemaand worden om toch te gaan, anders gaan ze dood in de plaats van besmet te worden met een dodelijk virus. Want het virus is nog altijd zeer gevaarlijk en onder ons niettegenstaande in het Jessa-hospitaal met bloedklontermiddelen het aantal doden met 90 % is gedaald.


Het gevaar voor Spanje blijft. Daar is de situatie zeer ernstig. Er sterven 50 Spanjaarden per dag. Op 46 miljoen. En dus gaan alle Spaanse cafés ook dicht en gaan de mensen failliet. Maar dat is niet zo erg want door de maatregelen van de regering is het aantal bedrijven dat op failliet staat gehalveerd van 50 % van de bedrijven naar 24 %. HOERA!!!


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

1,413 views29 comments

Recent Posts

See All

29 Comments


Ludo Adriaensen
Ludo Adriaensen
Sep 14, 2020

Wat als er nu eens een werkloze, enorm gefrustreerde regisseur een filmpje zou maken en die op sociale media zou zetten? Zou oud en jong dan wakker worden? Het enige dat hij/zij moet doen is de juiste mensen interviewen...

Like

De enige, maar dan ook de enige verklaring die voor mij plausibel genoeg is om de vraag te beantwoorden "wat is er met WTC 1 en 2 gebeurd?" is volgende video van Judy Wood.

https://www.youtube.com/watch?v=RqbcsU0_RjU

De beste 2 uur van mijn leven !

Een andere lezing die ze gehouden heeft, vind je op https://www.facebook.com/drjudywood/videos De laatste video in de rij (2u24) is degene die ik bedoel, de andere zijn kortere fragmenten.


Zij wil enkel de vraag "Wat is er gebeurd?" beantwoorden, verder niets. Niet het Waarom, of Wie... Haar uitleg is de enige die voor mij logisch genoeg is om alle vragen die ik omtrent 9/11 had en heb te beantwoorden. Trek jullie eigen conclusies !

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 12, 2020

Hier nog even de link erbij wat die toren betreft en nog een link die het hele verhaal van 9-11 beschrijft. Dus voor wie even zijn zinnen op wat anders wil zetten is dit zeer interessant leesvoer.


https://www.xandernieuws.net/algemeen/19-jaar-na-9-11-universiteit-bevestigt-definitief-dat-wtc-gebouw-7-werd-opgeblazen/


https://www.11september.eu/

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 12, 2020

Hier het bewijs dat de "komplotgekkies" wat nano techniek in vaccins betreft alsnog gelijk hebben en dat deze techniek al in vergevorderd stadium is.


http://www.bbc.com/travel/story/20200621-will-travel-be-safer-by-2022


En zo komen er steeds meer komplotten naar boven die helemaal geen komplotten zijn maar keiharde feiten, zoals nu ook bewezen is dat de derde toren op 9-11 bewust is laten instorten, (3 torens voor 2 vliegtuigen, das pas knap vliegwerk voor een paar ongeschoolde woestijnstrijders).


En zo zal er aan de huidige stroom van leugens en valse berichten ook een einde komen want de tegenbewijzen krijgen zwaar de overhand.

Like

@ Dirk,


Ik vond jouw reactie de perfecte illustratie van de woede die zich ooit meester zal maken van het Volk - indien de macht op hetzelfde elan blijft doorgaan. Daar waarschuwde ik eerder al voor.


In de MSM dringt zich operatie 'GROTE SCHOONMAAK' op. Daartoe moet vooreerst het besef groeien hoe KOLOSSAAL GESUBSIDIEERD die MSM is. Door het Volk. Om andere belangen te dienen dan die van het Volk. Sterker: om belangen te dienen tegenstrijdig aan die van haar broodheer: het Volk. Gelet op de economische buikriem die ons straks zal aangehaald worden, en het democratisch recht van het Volk om de besparingen aan te wijzen ... lijkt een eerste beleidsreferendum aangewezen:


1. Bent u akkoord met de onmiddellijke…


Like
bottom of page