top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De ware impact van Corona: Sex in de jungle!Soms verwijt men mij dat ik als advocaat iets durf te zeggen over maatregelen. Dat is iets voor virologen die daarvoor gestudeerd hebben. De aanvaarding dat de virologen het voor het zeggen hebben - het gouvernement des experts - vernauwt het bewustzijn voor de gevaren van dit denken. Medische handelingen over de hele bevolking impacteren ons allemaal. Informed consent, ooit van gehoord iemand? Het is niet aan de goddelijke arts gegeven om ons hele leven te bepalen. Zeker niet als dat gebeurt vanuit een kortzichtige en totaal verkeerde visie. Een visie die geen rekening houdt met de brede maatschappelijke impact van de maatregelen. Een visie die geen rekening houdt met de stompzinnige verkeerde toepassingen van wiskunde die aan de basis liggen van de maatregelen. Het is al zeker niet aan de goddelijke statisticus om ons leven te bepalen.


Het probleem is inderdaad dat de basis van de maatregelen zeer weinig te maken heeft met virussen maar alles met verkeerde statistiek. Dr. Els Ooms legt dat bloot in de studie in de link.


Deze studie gaat over de inschatting van het aantal mensen dat is overleden in 2020. Een benadering die ook al totaal niets te maken heeft met virussen, maar alles met de wijze waarop overlijdens worden geteld. Daarvoor moet men kunnen tellen, en in staat zijn te zien wat men telt. That's it. Maar dat blijkt wel zeer moeilijk te zijn. Ik heb al diverse artsen weten verwijzen naar de onnozele cijfers van Sciensano op dat vlak. Zonder goed te beseffen welk geblaat ze eigenijk re-blaten.


Waarbij zich de cruciale fout voordoet die deze crisis kenmerkt: Men kijkt naar de cijfers van Sciensano alsof men de openbaring van het evangelie heeft gezien! Het overheidsdogma van de "feiten en de wetenschap", zoals de premier dat zo mooi verwoordde vorige week.

Het journaille denkt exacte wetenschap te hebben gezien, want er komt wiskunde in voor! Hallelujah! Zo dom is men bij de kranten en op TV geworden. Men moet de journalisten vooral nog wat minder betalen en nog wat meer elkaar laten overschrijven zodat het nog wat meer opbrengt. Wie dan zijn werk doet, zoals Jeroen Bossaert, die springt er uit en wordt afgemaakt. Over de VRT zullen we maar even zedig zwijgen.

Onze media zijn dood - dood ziek.


Wat ze doen is een natuurfilm over het leven van de insecten, omschrijven in de recensies als een seksfilm.


En denkt u nu echt dat ze dat gaan rechtzetten? O neen! Nadat iedereen gezien heeft dat het een insectenfilm was, blijft de titel van het artikel in de online-krant: "Sex in de jungle."

Of, anders vertaald: "De ware impact van Corona." Zoals het in De Tijd was getiteld.


Els Ooms, Doctor in de psychologie (UGent in samenwerking met UZ Gent), Master of statistics: Quantitative analysis in the social sciences (K.u.Brussel), Master in de klinische psychologie (UGent): https://elsooms.wordpress.com/2021/03/03/wetenschap-in-haar-blote-kont-de-illusie-van-de-zekerheid-der-cijfers-de-speurtocht-naar-sciensanos-108-000-verwachte-doden/?fbclid=IwAR3_VAeAg3ws12VYhMiQDUBh58pBe7w608EIjxYGQng0O3memqW7TE8AMAw


___

STEM MEE! - Schrijf u in voor het Groot Virtueel Ledencongres van Viruswaanzin | 14 maart 2021 via deze link - Nu al, zonder twijfel, de meest spraakmakende COVID-19-uitzending van het jaar! Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger. Vanuit onze eigen TV-studio gaan experten, juristen en professoren in gesprek en maken een evaluatie van de Belgische aanpak van deze pandemie. Schandalen worden uitgespit en getuigen geven tijdens deze live uitzending de collaterale schade een stem en een gezicht.


P.S.: Diverse regionale en nationale tv-kanalen hebben al aangegeven dat hun filmcrews op 14 maart 2021 naar onze studio afzakken. Niet te missen dus!


1,268 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Het World Economic Forum van Klaus Schwab komt opnieuw met een dystopisch filmpje : een kunstmatige zon : https://www.ninefornews.nl/world-economic-forum-van-klaus-schwab-komt-met-dystopisch-filmpje-een-kunstmatige-zon/

Like

Mask Burning ProtestLike
bottom of page