top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De ziekenhuizen hebben gegokt en verliezen


Van Ranst in HLN: "Druk op te bevolking te groot om nu niets te doen"


Uiteraard. De ziekenhuizen hebben gegokt op het verkeerde paard, en verliezen.


Over een maand zal het een jaar geleden zijn dat we de eerste stappen in de procedures tegen de maatregelen hebben gezet. Toen al hebben we ervoor gewaarschuwd dat deze maatregelen niet haalbaar zijn. Bij elk alarmistisch bericht dreigen ze te worden genomen, omdat de regering en de virologen weigeren na te denken over alternatieven.


Het is gewoon niet realistisch te denken dat de bevolking de beperkingen van de mensenrechten en de economie aankan, zeker niet op langere termijn. Dit kan je niet controleren zoals in de Sovjet-Unie en communistisch China. In het Westen zijn we de vrijheid gewoon, en de fundamentele rechten zijn er bijzonder belangrijk. Voor Van Ranst gelden deze individuele vrijheden niet.


Alleen de collectiviteit telt. Dat was al zo bij zijn commentaar op de eerste procedure toen hij niet begreep dat de mensen individueel vorderen tegen de staat. Voor hem bestaan geen individuele rechten.


Nu moet hij erkennen dat zelfs ALS de cijfers hoog tekenen de maatregelen niet meer haalbaar zijn.


Maar er is geen plan B. Omdat de regering zodanig geloofd heeft in de maatregelen die de virologen hebben voorgesteld. Er is niet geïnvesteerd in de uitbreiding van de capaciteit op intensieve. Er is niet gewerkt door de overheid aan een behoorlijke behandeling in de eerste lijn.


Wat gaan de ziekenhuizen nu doen? Zij hebben gegokt op de verkeerde maatregelen en dreigen het kind van de rekening te worden.


___

Lockdowns forever? We mogen er niet aan denken. Slechts twee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.


√ Geef onze vrijheid terug

√ Versterk de zorg

√ Open de economie

√ Haal die mondmaskers van de kinderen

√ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok


___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE51 7512 1067 6562 met vermelding "viruswaanzin".7,036 views519 comments

Recent Posts

See All

header.all-comments


Van Ranst was gisteren in " Terzake " weer goed op dreef , zijn ware aard kwam weer boven . Als het van hem afhing moet het land terug in een harde lockdown want de voorbije periode was veel te soft ( de paaspauze ) . En die lockdown moet dan maar duren tot de cijfers voor hem genoeg gezakt zijn ( ook al duurt dat nog een jaar ) .

Dat een complete bevolking er mentaal onderdoor gaat interesseert hem niet .


Is het jullie ook al opgevallen dat hij stilaan de lichaamsbouw van Maggie De Block aan het krijgen is ? Inclusief de borsten .

like-button.like

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-zieke-geest-we-willen-niet-veel-herstellende-mensen-de-reden-achter-de-lockdowns/

like-button.like

Wat doen social distancing en schoolsluitingen met de jeugd?


De lockdowns slepen aan, mondmaskers en social distancing zijn de nieuwe normaal,… Kinderen en jongeren hebben geen normaal leven meer: schoolsluitingen, afstandsleren, leerachterstand, beperking sociaal leven, hobby’s, enz,... Uit Nederlands onderzoek blijkt dat 62,3% van de ouders bezorgd is over de invloed van de coronacrisis op de ontwikkeling van hun kinderen. Uit onderzoek blijkt dat, ook bij de jeugd, de eenzaamheid gestegen is en de weerbaarheid (stressbestendigheid) sterk verminderd. Dat studenten af en toe revolteren is allicht doodnormaal, maar mogelijks redden zij het nog wel met hun studies en sociaal leven. Hopelijk. Want het percentage jongeren met psychische problemen steeg van 23 naar 44%. Maar wat doet al dit angst aanjagen en distancen met…

like-button.like

https://www.frontnieuws.com/mondkapjes-uit-china-nu-voorzien-van-waarschuwing-bieden-geen-bescherming-tegen-corona-en-kunnen-kanker-geboorteafwijkingen-en-andere-schade-aan-de-voortplanting-veroorzaken/

like-button.like

Matt Em
Matt Em
fullDate

https://www.rt.com/russia/521688-putin-federal-assembly-speech-retaliation-measures/


Poetin zijn "State of the Union", zijn jaarlijkse toespraak.

Deze keer in niet mis te verstane bewoordingen: speel niet met onze kl*ten (mijn woord) want we schieten terug en onze wapens zijn echt niet de minste.

Dit als antwoord op het steeds agressiever gedrag van de NATO die steeds verder oprukt richting Russische grens, tegen alle afspraken in, gemaakt tijdens het 'loslaten' van Oost Berlijn.

"Vijand" Rusland is de enige reden van het bestaansrecht van de NAVO. Dit levert de wapenindustrie jaarlijks miljarden op, en dat terwijl Rusland helemaal geen vijand wil zijn, maar wil samenwerken op heel veel gebieden. Kijk alleen al als voorbeeld wat die sancties, door "vriend" Amerika opgedrongen, de Limburgse fruittelers heeft gekost.

Maar er…like-button.like
comment.replying-to

oei, dus landen met rood, wit en blauw in hun vlag zijn dus verdacht...dan hebben wij in België een groot probleem hé....zo tussen Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Engeland!


Jongens toch, het blijft toch tragi-komisch deze site.....

like-button.like
bottom of page