top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De ziekte van de tijd: mensen pesten met absurde regels en systemenJe gelooft het nooit. Groen en minister Petra De Sutter hebben het verhoogd budget van defensie goedgekeurd om … het klimaat te redden. Natuurlijk merken wij van Vrijheid dan op dat dit een bijzonder slecht verkoopsargument is. Wie gelooft zo’n onzin nog?


Wel, Petra De Sutter gelooft het blijkbaar zelf. Ze twitterde ten bewijze van haar groot gelijk een link. Een heuse link. Bij deze: https://www.premier.be/sites/default/files/articles/NVS_Online_NL.pdf


Een citaat uit de conclusies van deze tekst over de organistatie en de opvolging.

Dat is dus de manier waarop de huidige partijen aan politiek doen. Er komt een bijzonder wollige tekst, die haast niemand begrijpt. Die tekst slaat eigenlijk op zowat niets. Niets contreet toch. Er wordt een hele organisatie opgezet, met allerlei principes en nutteloze zever die moet worden georganiseerd. Met als resultaat een hopeloos kluwen bij de overheid waar een kat haar jongen niet in terugvindt. Ga met zo’n tekst naar de oorlog in Oekraïne en onze soldaten liggen in hun kist voor je het weet.


Daarin zijn alle regeringen ziek in ons land, en daarbuiten. Ze willen vanalles regelen tot in de kleinste details. Ze creëren een overheid die zich wil bemoeien tot op uw toilet. Een overheid die “ecosystemen” opzet, en er zal worden “geëvalueerd” op een “overlegplatform” maar het zal allemaal niet uitvoerbaar zijn als er geen “veiligheidscultuur” wordt ontwikkeld. Bla bla bla bla bla bla bla.


Conclusie: 2 % van ons BNP gaat naar defensie, maar we zijn daar niets mee als er geen “veiligheidscultuur” komt.

Herkent u corona? We nemen maatregelen maar we weten niet of ze zullen werken want er is vaak geen wetenschappelijke basis voor. “Den blok erop”.


De huidige politici lopen vast. Ze lopen hopeloos vast. En ze hebben zelf niet door waarom.


1,465 views11 comments

Recent Posts

See All

11 comentários
Curtir
Respondendo a

Als X sex heeft met Y, heeft Y dan niet ook sex met X? Of hangt dat af van het geslacht van X en Y? Of hangt het af van wie bovenaan ligt? Wat als er niemand bovenaan ligt?


Stof voor de volgende ledenvergadering, dan kan niet enkel het internationaal recht maar gelijk ook de sexuologie hervormt worden.

Curtir

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
19 de jun. de 2022

Ieder zijn mening , maar ik vind 2 % van ons BBP terecht .Wij moeten geen high tech leger hebben maar in Europees verband ons deel invullen is niet meer dan correct . Het is debiel om te wachten tot ons land bedreigt wordt om dan te zeggen : we laten ons onderdrukken , we kunnen niet anders want onze defensie stelt niks voor en anderen moeten ons maar komen redden en beschermen ....

Dat De Sutter dit op deze manier wil aanprijzen is van het niveau van een deur-aan-deur-stofzuigerverkoper .

" De ervaring van de Covid-19 crisis ... " Echt ???? Het enige dat de regering hiervan geleerd heeft is dat ze een ( bijna ) complete samenleving kunn…


Curtir
Respondendo a

Je vergeet de F35 voor het gemak?

Curtir

Michel Driessen
Michel Driessen
19 de jun. de 2022

Al op de link geklikt ? Al op pagina 7 gekeken van het gewauwel van onze young global leader ? Centraal in het boompje staat SHAPE in Mons - Supreme Headquarters Allied Powers Europe, maar blijkbaar is de USA daar de grote baas, alle anderen krimpen, zijn dus gekoloniseerd volgens kameraad Vladimir, de stouterik. De EU en NATO zijn in tegenspraak met elke grondwet in Europa. Dus is ieder van ons bij grondwet verplicht een eind te maken aan deze kwaaie grappen. Waar is onze integriteit ? Waar is de koning ?

Curtir
Respondendo a

uhm onze zogenaamde saxen coburgs zijn een deel van de elite...Graag gezien op het WEF en Bilderberg...

Curtir
bottom of page