top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Den Bill-ekletser van deze eeuw


Herinner u dat 1 jaar geleden, in juni 2021, Viruswaanzin zei dat het covid safe ticket alles behalve safe was. O.a. omdat wie gevaccineerd is toch nog mensen kan besmetten.


We stonden toen aan het begin van deze gekheid. Over heel Europa werden door overheden en privépersonen honderden miljoenen euro’s uitgegeven aan coronapaspoorten en CST’s. Hele wetgevingen werden gemaakt. Systemen werden opgezet. Computerprogramma’s. Volgsystemen. Miljoenen tests werden gedaan voor honderden miljoenen euro’s die naar de labo’s van o.a. Marc Van Ranst zijn gegaan.

Mensen die geen CST hadden werden uitgesloten. Uitgescholden. Opzij gezet in de samenleving die een systeem van apartheid had ingevoerd. Zij mochten niet meer binnen in restaurants, bij concerten. De horeca en de evementensector hebben miljoenen uitgegeven aan het CST. De cultuurhuizen dreven het zelfs zo ver dat ze het CST vroegen om open te kunnen zijn. Het is de enige maatregel die de E.U heeft genomen met een pak kosten van wetgevend werk tot gevolg. Recent verlengde Ursula het CST nog tot 2023. De hele luchtvaartindustrie moest zich ernaar plooien.


En nu komt ene Bill Gates doodleuk zeggen in Davos op het WEF dat zo’n controlesystemen “pointless” zijn. Zinloos. Want mensen die gevaccineerd zijn, kunnen het virus toch nog doorgeven.


Say what Bill???


Dit is de man die het grootste bedrijf of aarde heeft geleid.

Dit is de man die de voorzitter is van de vaccinindustrie (Gavi).

Dit is de man die virologen sponsort met honderden miljoenen euro’s.


En uitgerekend hij komt één jaar nadat wij dat al gezegd hadden met de melding dat de coronapassen en zelfs de coronacontroles, geen enkele zin hebben gehad!


Dit is een illustratie en zelfs het bewijs van de waanzin waarin we de voorbije 2 jaar hebben gezeten.


Wat een zooi.

2,988 views96 comments

Recent Posts

See All

96 תגובות


Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
20 ביוני 2022

Wij mogen zoveel argumenten boven halen en onze kritiek uiten over onze leiders, maar wat maakt het uit ?!? Ze doen rustig verder zolang er geen echte audits en onafhanlelijke juridische stappen op wereldvlak gaan gebeuren er geen represailles komen gaan ze verder met ons te onderdrukken!

לייק

Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
19 ביוני 2022

Ons land en leiders maken deel uit van de Davos Elite , daar worden de directieven gegeven en wij ondergaan ! ! ! alleen hun persoontje telt !!! We zijn onze souverniteit kwijt !!!

לייק

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
19 ביוני 2022

Minister Vandenbroucke wil beroep van huisarts aantrekkelijker maken en administratieve rompslomp aanpakken | VRT NWS: nieuws

Ik zie het als mijn taak om de aandacht rond de beslissingen en de manipulaties van onze krankzinnige federale minister van volksgezondheid niet te laten verslappen .

Ook nu weer kiest hij voor manipulatieve " oplossingen " . "de juiste zorg op de juiste plaats door de juiste persoon" ?? U wordt zo vaak mogelijk , na een bezoek aan de huisarts , doorverwezen naar een specialist zodat ook die een consultatie kan aanrekenen ? Of , u moet maar zelf maar diagnostiseren dat u beter af bent door rechtstreeks naar een specialist te gaan ?

De oplossing is simpeler : Laat voldoende studenten…

לייק

Nog meer experimenten, covid is er maar eentje van. Een voorbeeldje:


https://www.nationthailand.com/international/40014577


Rusland geeft meer informatie vrij over Amerikaanse biolab-activiteiten in Oekraïne

  • Huis

  • »

  • Internationale

  • »

  • Rusland Geeft Meer Informatie Vrij Over Amerikaanse Biolab-Activiteiten In Oekraïne


Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie heeft donderdag tijdens een persconferentie meer informatie vrijgegeven over de activiteiten van biologische laboratoria in Oekraïne, gefinancierd door de Verenigde Staten.


Tijdens de persconferentie onthulde Igor Kirillov, hoofd van de Russische strijdkrachten voor straling, chemische en biologische strijdkrachten, enkele details van het Amerikaanse project 3007, een monitoringproject over epidemiologische en ecologische situaties van extreem gevaarlijke door water overgedragen ziekten in Oekraïne. Oekraïense specialisten die betrokken zijn bij activiteiten die worden gecontroleerd door Amerikaanse onderzoekers, hebben consequent…

לייק

Geen idee of Bill er mee te maken heeft (zou me absoluut niet verbazen) en het zal wel afgedaan worden als zijnde Russische propaganda.

Maar

Daar is die maar al

Rusland verwacht de terugkeer van de pest en spreekt over verplichte vaccinatie er tegen.

Word dit de opvolger van covid?


https://tass.ru/obschestvo/14916453


MOSKOU, 15 juni. /TAS/. Rospotrebnadzor heeft aanbevolen dat de hoogste functionarissen van de samenstellende entiteiten van de Russische Federatie ervoor zorgen dat de bevoegde uitvoerende instanties van de regio's en medische organisaties klaar staan ​​om maatregelen te nemen om de invoer van de pest te voorkomen. Het bijbehorende decreet van het hoofd van de afdeling, Anna Popova, werd woensdag gepubliceerd op het officiële internetportaal voor juridische informatie.

"Om de…


לייק
Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
16 ביוני 2022
בתשובה לפוסט של

Wat de Davos Elite ons oplegt en we mogen ons nog aan veel meer restricties verwachten ,is niet wat de bevolking wil ! wij willen vrede en een normaal correct leven leiden - het is afschuwelijk wat ze de mensheid aandoen ! Hoe kan men deze mentaal ziekelijke leiders doen stoppen !!!

לייק
bottom of page