top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Den Bill-ekletser van deze eeuw


Herinner u dat 1 jaar geleden, in juni 2021, Viruswaanzin zei dat het covid safe ticket alles behalve safe was. O.a. omdat wie gevaccineerd is toch nog mensen kan besmetten.


We stonden toen aan het begin van deze gekheid. Over heel Europa werden door overheden en privépersonen honderden miljoenen euro’s uitgegeven aan coronapaspoorten en CST’s. Hele wetgevingen werden gemaakt. Systemen werden opgezet. Computerprogramma’s. Volgsystemen. Miljoenen tests werden gedaan voor honderden miljoenen euro’s die naar de labo’s van o.a. Marc Van Ranst zijn gegaan.

Mensen die geen CST hadden werden uitgesloten. Uitgescholden. Opzij gezet in de samenleving die een systeem van apartheid had ingevoerd. Zij mochten niet meer binnen in restaurants, bij concerten. De horeca en de evementensector hebben miljoenen uitgegeven aan het CST. De cultuurhuizen dreven het zelfs zo ver dat ze het CST vroegen om open te kunnen zijn. Het is de enige maatregel die de E.U heeft genomen met een pak kosten van wetgevend werk tot gevolg. Recent verlengde Ursula het CST nog tot 2023. De hele luchtvaartindustrie moest zich ernaar plooien.


En nu komt ene Bill Gates doodleuk zeggen in Davos op het WEF dat zo’n controlesystemen “pointless” zijn. Zinloos. Want mensen die gevaccineerd zijn, kunnen het virus toch nog doorgeven.


Say what Bill???


Dit is de man die het grootste bedrijf of aarde heeft geleid.

Dit is de man die de voorzitter is van de vaccinindustrie (Gavi).

Dit is de man die virologen sponsort met honderden miljoenen euro’s.


En uitgerekend hij komt één jaar nadat wij dat al gezegd hadden met de melding dat de coronapassen en zelfs de coronacontroles, geen enkele zin hebben gehad!


Dit is een illustratie en zelfs het bewijs van de waanzin waarin we de voorbije 2 jaar hebben gezeten.

Wat een zooi.

2,986 views96 comments

Recent Posts

See All
bottom of page