top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Desinformatie als voorbeeld van desinformatie vanwege de best geïnformeerde instelling van het land.


Viruswaanzin heeft het jaarrapport van de Staatsveiligheid gehaald. En hoe! In het hoofdstuk over “desinformatie” krijgen we een eervolle vermelding om de volgende redenen, ik citeer: “Er werden narratieven verspreid over een verband tussen het virus en de ontwikkeling van 5G bijvoorbeeld (denk aan Viruswaanzin).” Voorwaar bijzonder informatief. Het geval wil immers dat we van bij het begin heel duidelijk hebben gezegd dat Viruswaanzin zich NIET uitspreekt over 5G. De reden: we kennen daar niets van. Het is te moeilijk om daar ook nog eens een standpunt over uit te werken als we al zoveel werk hebben met covid. Focussen is belangrijk. Uiteraard zijn er wel mensen bij Viruswaanzin die daar een gedacht over hebben, maar niet iedereen is het daarover eens, en we houden er ons dus niet mee bezig. Officieel standpunt van Viruswaanzin. Voilà.


De conclusie is dus dat de Staatsveiligheid zelf een organisatie is die desinformatie verspreidt. Uitgerekend in het hoofdstuk over desinformatie dan nog. En in het jaarrapport. Een voorbeeld van desinformatie om de desinformatie aan te tonen dat op zichzelf desinformatie is. Uitgebracht door de instelling die wordt geacht de best geïnformeerde instelling van het land te zijn.


Zouden we dit nu niet aan Dhr. Raes van de Staatsveiligheid moeten signaleren? Instellingen die desinformatie verspreiden worden namelijk onder de loupe genomen door de Staatsveiligheid. We zullen dus eerstdaags aan Dhr. Raes van de Staatsveiligheid een organisatie melden die aan desinformatie doet: met name de Staatsveiligheid zelf. Eigenlijk moet Dhr. Raes zichzelf in de gaten houden.


We suggereren ter zake de volgende gereedschapkes die handig kunnen helpen:


- Een afluisterapparaatje om naar zichzelf te kunnen luisteren.

- Een observatiecameraatje in het brandalarm om naar zichzelf te kunnen kijken, met rechtstreekse aansluiting op de laptop.

- Een zendertje onderaan het autootje om zichzelf te kunnen overal volgen.

- Een zelfobservatieteamke dat zichzelf in het oog houdt.

- En natuurlijk: een hamertje en een beiteltje!


We hebben ook een tweede, beter voorstel. Mijnheer Raes en zijn mensen zijn van harte uitgenodigd om het een en het ander te komen leren bij ons. Gewoon even een mailtje sturen. Of een gele briefkaart. En dan krijgen ze het adres en het uur. Met als ze dat willen een agenda van de vergadering. Die wil nogal eens wijzigen zo gaandeweg, maar dan hebben ze toch al een idee. Graag wel zeggen met hoeveel ze zijn, want dan zetten we het plat water klaar. Op ons voorlaatste congres was ook de politie aanwezig om mee te luisteren. Geen probleem! Het laatste congres werd gehouden in Oostakker, bij Gent. Met een geluidsinstallatie die over de helft van Oostakker te horen was. Geen probleem! Wij zijn zo transparant als een bergmeertje in Canada.


Maar 5G by God! Nooit gedacht dat we daar ook nog van verdacht zouden worden.


Eigenlijk stelt mij dit gerust: als dat het enige “fake news” is dat we volgens de Veiligheid van de Staat hebben gebracht, dan moeten onze argumenten wel ijzersterk zijn geweest.
2,012 views68 comments

Recent Posts

See All

68 Comments


Zijn jullie nu extreem-links of extreem-rechts, het narratief wordt verwarrend?

Like

Rond 23 november stopte Zuid-Afrika met de vaccin-leveringen: Is 'Omikron' een verkoopslist van de farma-industrie?

Een week geleden zette Zuid-Afrika de leveringen stop van Johnson & Johnson, de magazijnen waren barstensvol en de vaccinatie-bereidheid was laag bij de Zuid-Afrikanen.

Volgens Zuid-Afrika is de reactie op de milde virusmutatie volledig overdreven.

Het handelt om 'gevallen' met zeer milde symptomen en het waren allemaal gevaccineerden.

Zuid-Afrikaanse gezondheidsminister Joe Phaala bekritiseert sterk de overreactie en het vliegverbod van de EU, Canada, de VS en enkele Aziatische landen.


https://www.wochenblick.at/suedafrika-stoppte-impfstoff-lieferungen-steckt-impfkartell-hinter-omikron-krieg/


Like

Er zijn 2 theorieën over draadloze telefonie. 1) Het netwerk heeft een tweede, geheime functie. 2) Er is een tweede, geheim netwerk waarvan de zenders niet zichtbaar zijn opgesteld, maar verborgen in bijvoorbeeld kerktorens. Een videosignaal kan zodanig worden gemoduleerd dat het door de hersenen kan worden gedecodeerd. De beelden verschijnen dan in je gedachten als een idee of een fantasie of een "herinnering". (Zoek maar eens op: cortical modem.) Het verhaal van deze uitvinding zie je in de film Brainstorm van 1983. Sony heeft hier patent op genomen in 2003. Als je slaapt dan verschijnen de beelden als een droom, scherpe rechthoekige beelden als een DVD-film, beelden die onmogelijk kunnen worden gecomposeerd door de hersenen, maar er zit dus…

Like

Canadees advocatenkantoor Jef Rath of Rath & Company dient klacht in tegen Pfizer wegens misleiding en fraude ivm het vaccin voor kinderen van 5 tot 11 jaar en vraagt een onmiddelijk onderzoek aan de Justin Trudeau regering.


Pfizer zou beweerd hebben dat zijn vaccin tussen 0 en 3 sterfgevallen per miljoen volledig gevaccineerde kinderen kan voorkomen.

Volgens de FDA tabel moet Pfizer toegeven dat zijn vaccin tussen de 53 en 106 gevallen van overtollige myocarditis, 29 tot 58 myocarditis ziekenhuisopnames en 17 tot 34 overtollige

Het advocatenbureau heeft vervolgens een heel aantal experts en epidemologen gecontacteerd, die de FDA briefing hebben onderzocht.

Pfizer zou o.a. de risico's van anafylaxie, pericarditis, cappilaire trombose, stollingsstoornissen, beroertes en transversale myelitis hebben genegeerd.

Pfizer…


Like
omasimone
omasimone
Nov 27, 2021
Replying to

Kindermishandeling? Zeg maar gerust KINDERMOORD en nog wel met voorbedachte rade.

Like

Ik stuurde vandaag volgende mail aan minister Beke :

Re : Sciensano - Totale onkunde of bewuste vervalsing

Beste Minister,

Wanneer U het laatste "COVID-19 – EPIDEMIOLOGISCH BULLETIN VAN 27 NOVEMBER 2021 - Appendix 6.4 - Aantal personen opgenomen in het ziekenhuis tussen 22/10/2021 en 25/11/2021" leest, zal U vaststellen dat Sciensano alles behalve correct rapporteert.

Volgens hun cijfers waren er op 22/10/2021 : 1111 personen gehospitaliseerd.

Tussen 23/10 en 25/11 werden er 7306 personen opgenomen, en 6045 personen ontslagen.

Dus de stand aan hospitalisaties zou moeten zijn : 2372 opnames en NIET zoals in de appendix wordt vermeld 3462.

We wisten reeds dat sinds het begin de crisis Sciensano betwijfelbare cijfers publiceerde, maar blijkbaar nog steeds.

Als de cijfer…


Like
bottom of page