top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Doe het voor elkaar!


Ook ter ondersteuning van alle zorgmedewerkers: baas in eigen arm!

Dank om massaal te delen, en ook te komen uiteraard!

2,559 views58 comments

Recent Posts

See All

58 commentaires


En réponse à

Dank voor deze tabel waardoor enige vergelijking opgaat. Vergat ik nog te vermelden: onze vrienden van HLN poneren dat het vaccin werkt want... Tussen 1 januari en 8 augustus werden 19723 coronapatiënten opgenomen waarvan slechts 2% volledig gevaccineerd.


Het werd hier al aangehaald maar toch is het de moeite om te herhalen: in januari was er nauwelijks iemand ingeënt en we moesten traag beginnen om goed te starten. Hoe cijfers compleet verkeerd voorgesteld worden is wraakroepend.


Verder nog een mooie: in de week van 2 tot 8 augustus waren er 200/100 000 niet gevaccineerden geïnfecteerd tegenover slechts 39/100 000 gevaccineerden.

Dat gevaccineerden minder getest worden - feitelijk zijn het de niet-gevaccineerden die men dwingt testen te ondergaan - wordt niet…


J'aimeJ'aime

Iets minder fraai was de arrestatie met veel machtsvertoon van één van de demonstranten. Dit gebeurde rond 18 uur op het terras van een cafétje op de Bolivarplaats. Ik zat ook op dat terras. Onze mededemonstrant had gewoon een schietbeweging gedaan met zijn blote handen in de richting van een voorbijrijdede politieagent. De Politie kon hiermee niet lachen. Er kwam speciaal hiervoor versterking om deze man zeer hardhandig te arresteren en weg te voeren. Ze waren in totaal met acht agenten om de man die zich niet liet doen te arresteren. Er ontstond een hevig gevecht vermoedelijk met letselschaden voor de demonstrant. In alle hevigheid sloeg de politie zelfs één van de marmeren tafels stuk tot grote ergernis van …

J'aime
En réponse à

Het lijkt me ook een overdreven reactie maar je moet niet alle verantwoordelijk bij de politie leggen. "gewoon een schietbeweging gedaan met zijn blote handen in de richting van een voorbijrijdede politieagent."


Het is niet moeilijk te bedenken dat de politie dit als een vorm van bedreiging ziet. Hoe zou je het vinden als een politieagent dat bij jou deed?


J'aime

BETOGING ENTHOUSIAST GEDOOPT DOOR WEERGODEN

De eerste grote betoging van Viruswaanzin was meer dan een voltreffer. Van overal in het land en zelfs vanuit o.a. Nederland trotseerden mensen van jong tot oud het grillige weer om te laten blijken dat het nu wel genoeg is geweest.

Wijzelf kwamen van de Westhoek en al bij het verlaten van het station (Antwerpen-Zuid) maakten wij kennis met gelijkgestemden, die ons graag op weg zetten naar de Bolivarplaats.

Na een kleine zondvloed om klokslag 14u nam Michael Verstraeten het woord. Jammer genoeg bleek de klankinstallatie volstrekt ontoereikend en zijn woorden werden door slechts enkele omstaanders opgevangen.

De aanwezigheid van Willem Engel werd sterk op prijs gesteld. Zijn toespraak voor deze gelegenheid was misschien nogal…

J'aime
En réponse à

U was blijkbaar nog niet opvallend genoeg op de betoging daar ik U niet heb gezien.

Wees gerust, ik zal mij zo niet vermommen. Ik woont tegen Aalst, maar ben geen karnavalist!!!

J'aime

Michiel Van Kets
Michiel Van Kets
22 août 2021


J'aime
En réponse à


J'aime
bottom of page