top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Doe mee aan onze campagne: in memoriam "2019 lockdown"

Updated: May 17, 2022Op 14 maart 2022 zal het 2 jaar geleden zijn dat de eerste lockdown in België een feit was. De onverantwoorde en onnodige beperkingen van onze rechten en vrijheden, en van onze economie, hebben de mensen grote schade toegebracht. Ook op emotioneel en moreel vlak. Families en vrienden zijn uit elkaar gevallen. De stress is de voorbije 2 jaar groot geweest. Opdat zoiets nooit meer zou voorkomen, hebben wij Vrijheid opgericht.


Wij vragen al onze leden en sympathisanten om naar aanleiding van deze treurige verjaardag ons te steunen. Om dat te doen spreken we af dat op 14 maart aanstaande, om klokslag 17 uur, elk van u op alle sociale media waar u actief bent, één van de filmpjes publiceert die u hier kan downloaden. Post u gerust overal waar u wil. Nodig uw vrienden en uw kennissen uit om ook op dat uur het filmpje te posten. Het is de bedoeling dat we hiermee een plotse grote visibiliteit krijgen over het hele internet. U kan ook een link posten naar het filmpje van uw keuze.


Doe met ons mee. Zorg ervoor dat we zoveel mogelijk naambekendheid krijgen. Dat de mensen weten waarvoor we zijn opgericht en waar we naartoe willen.

Help ons zoveel mogelijk nieuwe leden aan te spreken.


Alleen door een sterke politieke partij te maken kunnen we de huidige politici tonen dat ze helemaal verkeerd bezig zijn.


Dus afspraak op 14 maart, om 17 uur!


Dank u wel!


_____

1,712 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page