top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Dwalende journalistenWeet iemand wie journalist KVDS is?


Vandaag konden we in de pers weer eens horen hoe erg het wel is gesteld met valse informatie die wordt verstrekt op de sociale media. Dat wordt als heel gevaarlijk beschouwd.

De onderzoekers mogen het ook eens hebben over het gevaar van valse informatie van de overheid en van de grote media. Maar daarover wordt met geen woord gepiept. Als het van de grote media komt, of van de overheid, dan is valse informatie plotseling helemaal ok.


In de studie gepubliceerd in het N.E.J.M. waarnaar wordt verwezen in het artikel in HLN (met een link in het artikel) zou volgens de auteur van dit artikel het volgende moeten staan:

"De studie drukt er wel op dat de vaccins effectief blijven om zware ziekte en hospitalisatie te voorkomen."


Ik heb die studie nu 2 keer gelezen, en de zoekfunctie gebruikt, maar ik vind dat nergens terug. De studie gaat daar zelfs niet over. Het gaat erover hoe snel mensen hun antilichamen verliezen, en er wordt andermaal aangetoond dat bij natuurlijke infectie dat een stuk trager gaat dan bij vaccinatie.


De auteur van dit artikel verzint er dus gewoon bij dat in deze studie staat dat de vaccins effectief blijven om zware ziekte en hospitalisatie te voorkomen.


Waarom doet zo'n journalist dat? Waarom wordt zo'n zin daar nu bij gezet? Het is nauwelijks voor te stellen dat de journalist in kwestie zo beneveld is dat die dat niet ziet. Moet dan per sé de boodschap gebracht worden dat vaccins wel gewoon verder blijven werken tegen hospitalisaties en ernstige ziekte? Als een soort van credo dat steeds weer moet herhaald worden. Met bij voorkeur verwijzen naar de studie ook al is dat helemaal gefantaseerd.

Persoonlijk, maar dat is dan wel heel persoonlijk, vind ik het veel meer verontrustend dat dit soort van zaken in onze maag worden gesplitst door de grote media, dan een paar nitwits die op Facebook allerlei zotte theorieën komen verkopen.Michael Verstraeten

___
3,146 views53 comments

Recent Posts

See All

53 Comments


De immuniteit is wat over te zeggen.

Net heb ik er de officiele cijfers van statbel bijgenomen, en wat ik zie stel ik mij vragen bij, gezien de melding dat de vaccinatiegraad in Brussel maar 53% bedraagt en dat deze drinngend omhoog moet.

Er zijn dit jaar voor de zomermaanden evenveel overlijdens (alle oorzaken samen) dan vorig jaar tijdens volle pandemie.

Waarom kan ik de 'bewezen" werking van het coronavacin nergens afleiden uit de cijfers?

Opmerking: ik heb er de maand augustus vorig jaar niet in opgenomen, omdat daar een sterftepiek was die klimaatgerelateerd is en veroorzaakt werd door de extreme hitte in het begin van die maand.Like
Replying to

Laat me nu even de maanden juni en juli onder de loupe nemen, toen werd er vol gevaccineerd in 2021 om op reis te kunnen gaan.

In de meeste 'voorbeeldprovincie' zie ik een stijging tov het jaar 2020.

Zijn dit de verborgen vaccinatiedoden?

Normaal volgt er na een jaar van oversterfte (2020) een jaar van ondersterfte.

Er is lage sterfte, maar niet laag genoeg.Like

jizzanova
jizzanova
Oct 15, 2021

Very good new interview with Malone


https://freeworldnews.tv/watch?id=616852037bcd2f463dd1f20a

Like

jizzanova
jizzanova
Oct 13, 2021

here in the media (The Netherland, Belgium) they claim infections are on the rise again. All lies of course. The reason this time is that it is a result of loosened restrictions. Yes they loosened the restrictions for the vaccinated only because you need a pass to do anything these days. So apparently the vaccinated are infecting each other. But the solution is of course that the unvaccinated need to get vaccinated. It makes no sense at all, as per usual. These people are obvious criminals. It makes me so ANGRY.


https://freeworldnews.tv/watch?id=6166ea821648ca3e25181fa3

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Oct 12, 2021

Nu de regering een groot deel van onze vrijheden ( deels ) heeft teruggegeven geraken de misdaden die ze hebben begaan ( avondklok , lockdown , mondmaskerplicht , verplichte sluitingen , menselijk leed , de lijst is te lang om alles op te noemen ...; ) ondergesneeuwd . Ze hebben ons , door bergen geld uit te geven , geld dat ze niet hadden en bij ons zullen komen halen , opgezadeld met gigantische schulden . Door nu te focussen op andere items zullen ze de eerder vermelde misdaden doen vergeten en er dus ongestraft mee wegkomen .

De partijen die nu aan de macht zijn zullen een groot deel van de bevolking in grote financiële moeilijkheden brengen . We…


Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Oct 12, 2021

https://rumble.com/vhsqfh-dr.-reiner-fuellmich-advocaten-hebben-bewijzen-dat-pandemie-misdaad-tegen-m.html

Like
bottom of page