top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Een opmerkelijke verjaardag

Updated: May 17, 202217 maart 2020. Mijn longen doen pijn. Ik krijg het benauwd. Kortademig. Geregeld overvalt mij een grote vermoeidheid. Voor de rest voel ik mij kiplekker. De dokter mag geen test doen want ik ben niet ziek genoeg. Een RX kan wel. Duidelijk corona. Maar beperkt. Mijn longen zijn niet te veel aangetast. 2 weken later heb ik nog steeds dezelfde symptomen. Hoewel iets minder moe. Met opstoten vermindert de kortademigheid in de weken die daarop volgen.


17 maart 2022. Knallende hoofdpijn. Beetje pijn op de longen. Spierpijn over het hele lichaam. Toenemende koorts. Zou het …. Ik doe een zelftest. En, welja, duidelijk positief. De dokter is nog met vakantie. Dus doen we wat we moeten doen bij griepale syndromen. Naar huis, bed in en slapen. 19 maart 2022. Na 20 uur slapen voel ik mij al een heel stuk beter. De koorts is weg. Hoofdpijn is er niet meer. De spierpijn is verdwenen. Dat was het dan? We zien wel in de komende dagen.


Intussen kondigt Marc Van Ranst een nieuw “golfje” aan. Dat komt omdat de maatregelen weg zijn gevallen, zegt hij. Alsof we nog nooit een golf hebben gehad MET maatregelen. Zou het kunnen, Marc, dat we gewoon in het griepseizoen zitten? Herinner u dat op 14 maart 2020 de lockdown is ingegaan, en dat het jaar daarop in de aanloop naar de paasvakantie de virologen ook naarstig stijgende modellen bouwden.


Maar de kat gaat op de koord komen over enkele weken. Dan gaat dat “golfje” terug naar beneden. Van Ranst kondigt dat trouwens zelf al aan. Hij heeft het over een “golfje”. En hoe gaat dat “golfje” dan naar beneden, zo zonder maatregelen? Zou het kunnen dat er andere factoren spelen die ervoor zorgen dat golven of golfjes naar beneden gaan dan met maatregelen?


Kom nu niet met de bewering dat de rest van de bevolking geïmmuniseerd is door besmetting of door vaccins. Want dan zouden we na de voorbije golfjes GEEN golfje meer hebben gehad. Immuun is immuun. De realiteit is dat we alles behalve immuun zijn maar dat de ernstige vormen van de ziekte minder vaak voorkomen.


Wat dan rest is de vaststelling dat ook zonder de maatregelen golven en golfjes naar beneden gaan na een tijd. Iets wat de volgens Van Ranst onbestaande wetenschappers die het me hem niet eens zijn, al lang hebben vastgesteld. Rest nog dat Van Ranst deze kennis die er al 2 jaar is overneemt, en dat een “voortschrijdend inzicht” noemt.

Dus, goede vrienden, kijk en de komende weken naar de piek en de daling van de golf en realiseer u dat de maatregelen de voorbije 2 jaar gewoon voor niets zijn geweest.


___

Michael Verstraeten

1,891 views0 comments

Recent Posts

See All

Hozzászólások


bottom of page