top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Een stand van zaken: Waarom hebben we nog maatregelen en vaccinaties?3,961 views153 comments

Recent Posts

See All

153 Comments


Ze kunnen de vaccin officieel weggooien nu. Toch voior diegene die genezen zijn van covid. De csc en 3g, 2g en 1g beleidsvoorstellen, vuilbak in. https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/prior-covid-infection-more-protective-than-vaccination-during-delta-surge-us-2022-01-19/ De who kan de definitie voor groepsimmuniteit opnieuw veranderen. Natuurlijke immuniteit, tegen Fauchi in, is nu erkend als dubbel effectief tegen de delta variant. Dus hurd imlmlunity is wel degelijk mogelijk door natuurlijke immuniteit, en niet enkel door vaccinatie zoals het er nu stat.

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 20, 2022

Waarom hebben we nog maatregelen en vaccinaties?


Het antwoord is simpel : Omdat het land in de greep is van Vandenbroucke en De Croo , geholpen door een groep machtsgeile en mediageile pseudo-experten .

Die samen hebben het volk zo gemanipuleerd via de media zodat ze een grote groep volgelingen hebben die ALLES geloven en andersdenkenden in hun psychose willen meeslepen want hun messiassen hebben , althans volgens hen , alle wijsheid in pacht .


Like
Replying to

Als twijfel wordt onderdrukt, volgt tirannie.

Like

Kinderen geboren tijdens de pandemie hebben ontwikkelingsachterstand, dat is nu reeds bewezen. Deze kinderen hebben we nodig als we de herindustrialisering van Europa willen realiseren. Naar de vaccinatie word (nog) niet verwezen, maar het doel is bereikt.


Baby's die tijdens het eerste jaar van de pandemie zijn geboren, lopen ontwikkelings- en cognitief achter op waar ze zouden moeten zijn... en dat komt niet door het virus zelf. Dat is de schokkende bevinding van een grote nieuwe studie in het tijdschrift JAMA Pediatrics op 255 baby's die tussen maart en december 2020 in een ziekenhuis in New York zijn geboren.

In screeningtests van grove motoriek, fijne motoriek en sociale vaardigheden die werden uitgevoerd op de leeftijd van zes maanden, scoorden pandemische…


Like

geo12gsa
geo12gsa
Jan 19, 2022

Het plan (Mister global) is zichtbaar sedert 1980, neergezet in Giorgia.Like

Nieuwjaarsgesprek tussen virologen...

--------------------------------------------------


VG: awel, VR...rekken, nog iets van kadookes gekocht me nieuwjaar?


VR: maja, khad nog een plexiglas liggen van bij de FOD, kheb die ingepakt en aan mijn vrouw gegeven.


VG: en?


VR: manneken, die was content jong, die voelde haar direct veilig bij mij. kheb veel goei punten gehaald.


VR: ja, die waren ook nodig hee, want ben ne keer nen tijd weg geweest...


VG: en wa hebde gij dan gekregen?


VR: man man man, kheb een dampkap gekregen, fantastisch!


VG: zo eentje met 3 standen en een aparte stand voor varianten?


VR: klopt, Van het merk Molenberghs, type WU-HAN-WEFv1, met die extra booster optie. Nie normaal zoals die zuigt... ik zette die booster knop op…


Like
bottom of page