top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Eerste basisschool gedagvaard voor mondmaskerplicht


De dag waarop de mondmaskers voor kinderen van 10 tot 12 jaar verplicht werd, bestond Marc Van Ranst het op publiek te verklaren dat de actuele “opstoot” niet uit de scholen komt. Maar de bijkomende maatregelen in de scholen waren wel welkom.


De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Maatregelen worden genomen, en nog de dag waarop ze worden ingevoerd, wordt doodleuk verklaard dat ze geen bal helpen. Herinner u de sluiting van de winkels. Herinner u de sluiting van de horeca. Twee keer geen wetenschappelijk bewijs.


Herinner u ook het “lichtpuntje” van1november. Gegild hebben de virologen gedaan eind oktober. Gevolgd door de gillende rectoren en filosofen. De cijfers waren rampzalig. “Lockdown nu!!” Net zoals vandaag. Moord en brand. Geen hoop. Het armageddon was helemaal op komst.


En toen de politici inderdaad de hunkering naar de lockdown beantwoordden, was er plots een “lichtpuntje". Al enkele dagen zelfs. In werkelijkheid was dat lichtpuntje al een paar weken daar. Maar daar werd zedig over gezwegen. 3 dagen na de start van de lockdown gingen de ziekenhuisopnames naar beneden.


Intussen is het op dit ogenblik opnieuw stil over de mondmaskers in de scholen. Daar gaat het al lang (2 dagen) niet meer over.


Maar de maatregelen blijft behouden. Het totalitarisme komt snel, maar gaat zeer traag.


Op dinsdag 23 maart werd om 11u30 de zaak tegen de Vlaamse regering en een Antwerpse school ingeleid in kortgeding. Met verkorting van dagvaardingstermijn. De school en de regering krijgen nu tot maandag 18 uur om standpunt in te nemen. Dinsdag aanstaande om 11u30 wordt er gepleit.


De mensen die willen tussenkomen in deze procedure kunnen zich tot donderdag (morgen 25.03.21) hier aanmelden.


Een barrière tegen het verder afglijden van het totalitarisme naar steeds jongere kinderen, is een absolute noodzaak.


____

Word hier lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid.

Lockdowns forever? Twee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.

√ Geef onze vrijheid terug √ Versterk de zorg √ Open de economie √ Haal die mondmaskers van de kinderen √ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok


___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "viruswaanzin".
2,658 views13 comments

Recent Posts

See All

13 comentários
Intrieste en kansloze actie. En maar geld bedelen....

Overigens is het een beetje vreemd om nu pas onze rechtsapparaat met dergelijke onzin lastig te vallen gezien er al lang kinderen van 13 en ouder een mondmasker moeten dragen. Blijkbaar is dat dan niet erg?

Curtir

Dirk De Wolf
Dirk De Wolf
24 de mar. de 2021


Curtir

Dirk De Wolf
Dirk De Wolf
24 de mar. de 2021

Gupta, Kulldorf, Bhattacharya, Atlas over mondmaskers bij de Gouverneur van Florida

Curtir
bottom of page