top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

En deze man adviseert de regering?!

Een staatsviroloog verandert op 2 dagen al eens radicaal van gedacht. Inmiddels puur uit gewoonte, vrezen we. Op vrijdag geeft MVR het volk het "belangrijk" advies het WK wielrennen langs de weg met mondmasker aan te volgen. Betreft het een egoïstisch ingegeven deus ex machina opdat hij zelf op zondag zonder mondmasker kon supporteren? Uit nieuw virologisch inzicht van Marc blijkt nu dat als je geen anderen voelt er geen geen gevaar is. Of geldt dat enkel als je ruim meer dan 1,5m omtrek hebt?

Opvallend: tot voor kort verklaarde MVR aan iedereen die het horen wilde dat zijn veiligheid in gevaar is, uit extreem-rechtse hoek. Nu staat kameraad Marc doodleuk tussen de door hem gehate Vlaamsgezinden, ongemaskerd zelfs.


P.s.: wat zou er trouwens in dat boekentasje zitten dat MVR overal meezeult?2,533 views86 comments

Recent Posts

See All

86 Comments


Replying to

Vreemd. Ik werk voor de overheid maar ze hebben me nog niets verteld over wat ik moet doen om Het Plan uit te voeren.

Like

'Of geldt dat enkel als je ruim meer dan 1,5m omtrek hebt?' 😁😁😁😁😁😁

Like

peter van hecke
peter van hecke
Sep 29, 2021

Misschien dat de premier's dochter van Canada meer gewicht in de schaal kan leggen dan ik het kan!


Premiersdochter: 'Terwijl wij steggelen over covid is er achter de schermen iets groters gaande' (ninefornews.nl)

Like

peter van hecke
peter van hecke
Sep 29, 2021

>Mij rijst de vraag waarom iemand platform geven waartegen men opposeert waarvan men weet dat hij toch zijn houding niet zal veranderen.


Maw: Als wij deze blog mogen beschouwen als één van de laatste bolwerken van verdediging van de menselijke waardigheid bemerk ik dat men de vijand in onze gelederen loslaat. Strategisch gezien een heel slimme zet, is het niet???


Hier kan MVR vrijelijk zijn verdienste komen verkondigen namelijk dat hij 90% van de Vlamingen heeft beschermd. Is er dan al niet genoeg op onze geest ingewerkt?


Wel nu, ikzelf ben niet gevaccineerd en wanneer ik mijn onmiddellijke omgeving afschouw bemerk ik het volgende:


*Het merendeel van mijn onmiddellijke vriendenkring is niet gevaccineerd.

*Ook binnen mijn familie zijn er die…


Like
peter van hecke
peter van hecke
Sep 29, 2021
Replying to

Michaël,


Als je de wereldpolitiek er op na houdt is het gemakkelijk vast te stellen dat de genomen maatregelen elkaar op de voet volgen. Dit betekent dat de heer Van Ranst slechts een onbeduidende pion is in het bepalen van deze maatregelen.


Afgezien binnenlandse politiek zal hij dus heel weinig te brokken hebben in de besluitvorming. Uiteindelijk zal ook hij bezwijken onder de druk van... ?


Ik vind je inzet bijzonder bewonderingswaardig maar persoonlijk geloof ik dat de schade welke hij kan aanrichten groter is dan de winst die je eruit kunt putten.


Misschien is het goed je nog eens te bezinnen en je energie elders in te steken want je bent ongetwijfeld een heel druk bezette persoon.

Like

m.vogt@mvogt.org
m.vogt@mvogt.org
Sep 28, 2021

Daar zullen de guidelines van WEF inzitten..

Like
Niki DP
Niki DP
Sep 28, 2021
Replying to

Laat marcsken maar doen. Zen ogen zullen opengaan de volgende verkiezingen ! Geen flauw idee hebben ze hoe de gewone mens denkt. Gevaccineerd of niet ! Laat ze maar doen met hun politiek correcte woke kliek ! Des te beter !

Like
bottom of page