top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Er is geen (mond)lap veranderd.


Wat een zielige bedoening. De regering van de angst.


Zeg nu eens gewoon tegen de mensen waar het op staat:

- De virologen hebben de regering en de bevolking nodeloos schrik aangejaagd met verkeerde waarzeggerij. - De maatregelen die werden genomen zijn verkeerde, blinde maatregelen. - Kleurencodes, éénrichtingsverkeer, mondmaskers, zitten en zwijgen, geen evenementen, niet dansen, ouderlingen opsluiten, ... De mensen worden verkleuterd. - De virologen hebben de economie naar de duivel geholpen in vele landen. - De maatregelen hebben mensen gedood en we weten niet eens hoeveel. - De kans is groot dat we eigenlijk op vandaag door deze verkeerde maatregelen zelfs meer besmettingen hebben. Gezien de epidemie in de tijd wordt uitgestrekt hebben we immers in totaal een pak meer contacten. Om maar één voorbeeld te geven.


En zeg vervolgens dat we het anders gaan doen. - 1. We versterken de zorg waar nodig. - 2. We beschermen de risicopatiënten waar nodig, met respect voor ieders vrijheid. - 3. We zetten de hele economie terug aan het werk, ook de evenementen.

Eigenlijk had Wilmès moeten zeggen: "We weten het eigenlijk zelf niet meer. Trek uw plan, gebruik uw gezond verstand en was uw handen." Dan kon die persconferentie 5 minuten duren. In de plaats van drie kwartier opsomming van de meest gekke regeltjes.


____

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie1,842 views28 comments

Recent Posts

See All

28 Kommentare


@tell-the-truth: Bedankt voor de info! in Nederland is het middel vanaf nu niet meer verboden volgens de website van Zelfzorgcovid19.nl, (Rob Elens), maar wat in België?

Als men het middel kan gebruiken, vervalt de noodzaak om het verder zoeken / verplichten van vaccins. Maggie De Block zei onlangs dat de vaccins er in maart 2021 zullen aankomen en dat zij alle 'desinformatie' op Facebook en sociale media wil aanpakken!

Het gevaarlijke vaccin wordt aan onze bevolking opgedrongen, terwijl een goedkoop en betrouwbaar middel verboden is om te gebruiken / niet genoeg bekend bij de bevolking.

De verschrikkelijke gevolgen van gevaarlijke vaccins in de VS en ook in andere landen (India, Afrika) zijn legio: mensen die gehandicapt/verlamd zijn, neurologische ziekten enz...…

Gefällt mir

@Rudolf Janssens Helaas.

U laat zich maar leiden door wat U wil lezen mijnheer.

Mocht u echter het bewijs van asymptomatische besmetting in de artikels terugvinden u gelieve deze dan te copy/paste. Ter bevestiging van uw these, die mij geheel onduidelijk is.

Men schrijft "ons" intellectuele armoede toe, welnu op sommigen enkelingen onder ons zou de term oppervlakkigheid ook van toepassing zijn.


Wat ik van u kan leren mijnheer, is hoe pijnlijk het wel moet zijn voor de msm believers wanneer die geconfronteerd worden met (gefundeerde) inzichten die hun mening/geloof en de illusie van hun bestaanszekerheid/toevlucht doorprikken. In die zin hartelijk dank voor uw inbreng, doe zo voort. Enkel dat vind ik voor mezelf een belangrijk leermoment.


Aansluitend wil ik…


Gefällt mir

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
26. Sept. 2020

dirk Daniëls,


Wat is het punt dat je wil maken ivm de belangenverstrengeling van dr. Loeb?


Kieper je daarom heel dit artikel en onderzoek in de vuilbak?

Gefällt mir

Indringende bijdrage van Neurologe Margareta Griesz Brisson over het dragen van mondmaskers met accent op zuurstof gebrek.(zal wel eerlang gewist worden) toegankelijk ook op Telegram.com

https://www.youtube.com/watch?v=WAQfkwwx8zs

Gefällt mir

@RUDOLF JANSSENS


Als je jouw link opent en nadien doorklikt op JAMA Internal Medicine en bij dat artikel naar de bronvermelding kijkt staat daar onder de toevoeging:

Openbaarmaking van belangenverstrengeling: Dr. Loeb meldde dat hij subsidies en persoonlijke vergoedingen van Seqirus, persoonlijke vergoedingen en niet-financiële ondersteuning van Sanofi en persoonlijke vergoedingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en Pfizer ontving buiten het ingediende werk om. Er werden geen andere onthullingen gerapporteerd.


Tot daar.

Gefällt mir
bottom of page