top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Erika, laat uw ego Vlieghe(n)!
Prof. Vlieghe, uw maatregelen werken NIET. U gelooft in een door uzelf gecreëerde fantasie. Het wordt tijd dat u uit uw black box stapt en over iets anders gaat nadenken want uw ongefundeerd geloof veroorzaakt doden en nog veel meer besmettingen.

- De maatregelen van de regering begin oktober hebben de cijfers niet beïnvloed. U zegt het zelf. - De maatregelen in Brussel van eind september zijn niet zichtbaar op de grafieken in Brussel.


Geen knikje, niets.

- De maatregelen deze zomer in Antwerpen zouden gewerkt hebben: keep on dreaming, en kijk naar de grafieken van de sterftecijfers. Effect = 0 - Uw lockdown in maart, zelfde grafiek als in de landen zonder lockdown. Rt daalde al voor de maatregelen. Effect = 0. Uw statistische verkeerde waarzeggers ten spijt.

Intussen doen we nog steeds allemaal braaf het volgende:

- Mondmaskers in de winkel. - Mondmaskers op het openbaar vervoer. - Plexischermen en allerlei voorzieningen in de winkels. - Idem in openbare gebouwen. Mondmaskers ook overal. - Allerlei poespas in de horeca, mensen die honderdduizenden euro's hebben geïnvesteerd in uw gekke wondermiddelen. - Geen evenementen. - Geen betogingen van meer dan 400 man. - Cultuursector op zijn gat. - Sportwedstrijden met beperkt of geen publiek. - We gaan bijna niet meer op reis met het vliegtuig en als we dat doen volgen we belachelijke rituelen. - In de kerk en de moskee, en andere etablissementen mogen we voorwerpen niet met 2 aanraken en zijn we beperkt in het aantal aanwezigen. - Er is contactopsporing. - Er wordt massaal getest. - De ouderlingen in de WZC worden met allerlei maatregelen overladen. - In de ziekenhuizen zijn er afzonderlijke diensten gecreëerd. - Op de markt zie je bijna geen kat.


Het enige dat we niet zo braaf doen is uw gebubbel naleven. Dat komt omdat geen mens dat volhoudt. Wij zijn mensen en geen robots. U moet daarmee ook rekening houden bij uw maatregelen.


Al deze maatregelen die toch bepaald indrukwekkend zijn, doen uw curve niet beperken. Ze gaat gewoon nog vlugger door dan u dacht.


Uw collega Van Gucht beweert dat de ziekenhuizen veilig zijn, maar zelfs daar krijgen we 14 % van de besmettingen. In een omgeving waar de mensen zo ongeveer ruimtepakken dragen, er afschermingen zijn, en de meest strenge voorzieningen. Voorzieningen die we nooit ofte nimmer in het dagelijks leven kunnen nadoen.


Wat rest u dan nog? Iedereen helemaal thuiszetten. Een nieuwe lockdown die nog meer doden veroorzaakt dan bespaart. 100 miljoen doden worden voorzien in een recent artikel in een tijdschrift dat u graag citeert.


Blijft u nog geloven in uw eigen onzin, Prof. Vlieghe, of ziet u eindelijk de realiteit onder ogen?

Zelfs de WHO wil geen lockdown meer.

Maar u blijft vastgekluisterd aan uw blind geloof.

Is het omdat u zo graag gelijk krijgt na uw zwijgstaking? Is het uw ego en dat van Prof. Van Ranst waarom er nog wat meer mensen moeten besmet raken en sterven door uw verkeerde maatregelen? Is het de prijs voor de communicatie die u ook graag wil?

Wel, verlaat uw ego en stel uw modellen en geloof eens grondig in vraag. Het wordt tijd.


___

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie. Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk. De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


1,108 views2 comments

Recent Posts

See All

2 comentarios


Ik vind groepen zoals Viruswaanzin fantastisch en ik moedig elke kritische kijk op de gang van zaken aan. Echter, het kan ook geen kwaad om met diezelfde kritische blik naar de kritische blikken te kijken :-)


Dat de data niet 100% correct zijn wil ik gerust geloven en dat dit deels bewust wordt gedaan om de angstpsychose in stand te houden wil ik ook in mee gaan. We kunnen wel niet ontkennen dat de situatie in de ziekenhuizen momenteel alarmerend is. Ikzelf heb vrienden die in ziekenhuizen in Lier, Mol en Wilrijk werken en in de laatste twee is het complete chaos momenteel. In Lier is de trend ook stijgende, maar vooral met mensen uit het Brusselse.


Ja, het virus…


Me gusta

Tja , wiens brood men eet wiens woord men spreekt ...

Me gusta
bottom of page