top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Europarlementsleden: “Coronapas is zeer discriminerend” (video)Terwijl hier een Vandenbrouckeventje graag het Covid Save Ticket in gans het land wil invoeren, denken ze daar in het Europees Parlement gelukkig anders over.


Het Covid Safe Ticket is even effectief in de strijd tegen het coronavirus, als met en wortel tussen je de horlepiep dansen. Dat blijkt in de praktijk zo: dat hadden we gisteren al gezegd. Vorige week een Covid Safe Ticket-event, gisteren zaten drie op vier van de aanwezigen in quarantaine. Sommigen alleen omwille van een positieve test, anderen met verkoudheidsverschijnselen. Vanochtend werden we er trouwens van op de hoogte gebracht dat dit aantal inmiddels is gestegen naar 85 procent.


Het is ook logisch dat het Covid Safe Ticket voor geen fluit werkt. Ten eerste omdat ook gevaccineerden het virus nog kunnen overdragen en ziek worden: dat is inmiddels geen geheim meer. Ten tweede omdat een negatieve PCR-test (voor diegenen die niet gevaccineerd zijn) vals negatief – en ook vals positief – kan zijn. Diep in hun binnenste moeten onze ‘experts’ dit toch beseffen, tenzij ze echt zo loemp zijn als


Desondanks is Frank Vandenbroucke – je weet wel, de minister die ook al eens een maatregel invoert, niet zozeer voor het nut, maar ook om te tonen dat hij de baas is – resoluut voor de uitbreiding van het Covid Safe Ticket naar Vlaanderen toe. N-VA is tegen, maar we weten inmiddels al dat de grootste partij van het land geen blokfluit te zeggen heeft.


Ook in het Europees Parlement zitten er leden die tegen de coronapas zijn. Omdat die zwaar discriminerend is, en het vaccin geen ‘vrije keuze’ meer laat zijn. Omdat ‘dankzij’ die coronapas heel veel mensen in Europa hun job verliezen, en honger lijden. Omdat de coronapas compleet zinloos is. Omdat die coronapas de mensenrechten schendt.


Wat wel opvallend is, is dat zij zich pas uitspreken, nu ook zij er mogelijks mee geconfronteerd gaan worden, misschien hebben ook zij straks een coronapas nodig. Kunnen we daaruit afleiden dat er ook in het Europees Parlement jongens en meisjes zitten die stiekem ‘antivaxer’ zijn? Zo niet is het toch maar ‘even een app tonen’, zoals ze bij de CD&V zeggen?


____

Bron: P-magazine, 22 oktober 2021

1,707 views24 comments

Recent Posts

See All
bottom of page