top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Europarlementsleden: “Coronapas is zeer discriminerend” (video)Terwijl hier een Vandenbrouckeventje graag het Covid Save Ticket in gans het land wil invoeren, denken ze daar in het Europees Parlement gelukkig anders over.


Het Covid Safe Ticket is even effectief in de strijd tegen het coronavirus, als met en wortel tussen je de horlepiep dansen. Dat blijkt in de praktijk zo: dat hadden we gisteren al gezegd. Vorige week een Covid Safe Ticket-event, gisteren zaten drie op vier van de aanwezigen in quarantaine. Sommigen alleen omwille van een positieve test, anderen met verkoudheidsverschijnselen. Vanochtend werden we er trouwens van op de hoogte gebracht dat dit aantal inmiddels is gestegen naar 85 procent.


Het is ook logisch dat het Covid Safe Ticket voor geen fluit werkt. Ten eerste omdat ook gevaccineerden het virus nog kunnen overdragen en ziek worden: dat is inmiddels geen geheim meer. Ten tweede omdat een negatieve PCR-test (voor diegenen die niet gevaccineerd zijn) vals negatief – en ook vals positief – kan zijn. Diep in hun binnenste moeten onze ‘experts’ dit toch beseffen, tenzij ze echt zo loemp zijn als


Desondanks is Frank Vandenbroucke – je weet wel, de minister die ook al eens een maatregel invoert, niet zozeer voor het nut, maar ook om te tonen dat hij de baas is – resoluut voor de uitbreiding van het Covid Safe Ticket naar Vlaanderen toe. N-VA is tegen, maar we weten inmiddels al dat de grootste partij van het land geen blokfluit te zeggen heeft.


Ook in het Europees Parlement zitten er leden die tegen de coronapas zijn. Omdat die zwaar discriminerend is, en het vaccin geen ‘vrije keuze’ meer laat zijn. Omdat ‘dankzij’ die coronapas heel veel mensen in Europa hun job verliezen, en honger lijden. Omdat de coronapas compleet zinloos is. Omdat die coronapas de mensenrechten schendt.


Wat wel opvallend is, is dat zij zich pas uitspreken, nu ook zij er mogelijks mee geconfronteerd gaan worden, misschien hebben ook zij straks een coronapas nodig. Kunnen we daaruit afleiden dat er ook in het Europees Parlement jongens en meisjes zitten die stiekem ‘antivaxer’ zijn? Zo niet is het toch maar ‘even een app tonen’, zoals ze bij de CD&V zeggen?


____

Bron: P-magazine, 22 oktober 2021

1,709 views24 comments

Recent Posts

See All

24 Comments


jizzanova
jizzanova
Oct 24, 2021

ik vraag me af of we die apen zoals De Croo, Rutte, De Jonge, Van Ranst kunnen testen of ze ook daadwerkelijk zijn "gevaccineerd". Of hebben ze het placebo gekregen. Dat gaan we doen. Als deze bende valt dan gaan we ze testen. En als blijkt dat ze allemaal het placebo hebben dan bedenken we wel wat Middeleeuwse straffen

Like
Replying to

Die zijn natuurlijk niet gevaccineerd, zelfs geen placebo!!!!. Maar ik weet niet of er een test bestaat om te zien of men al dan niet is gevaccineerd.

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Oct 24, 2021

De beslissingen van het Europees Parlement worden overvloedig bejubeld t.t.z. wanneer ze passen in de strategie en denkwijze die ze zelf uitgevonden hebben , of van andere landen hebben gekopieerd . Wat hun onderdanen ervan denken is niet belangrijk , schitteren aan het EP-firmament is veel belangrijker .

Like
Judith 1
Judith 1
Oct 24, 2021
Replying to

Alles inzetten om de top te bereiken. Wat een ander denkt is zwak en staat in de weg voor succes. Dat wij de strijd moeten aangaan met hen en niet andersom motiveert hen nog meer in hun meedogenloosheid.

Like

Ik diende al 15 verzoekschriften in bij het Europees Parlement over de corona maatregelen en ook over het coronacertificaat. Meerdere van mijn verzoekschriften werden reeds afgesloten, andere zijn nog in behandeling!!!!. Mijn verzoekschrift tegen het vaccinatiepaspoort (certificaat) werd trouwens ook reeds afgesloten!!! https://www.europarl.europa.eu/petitions/nl/petition/content/0321%252F2021/html/Verzoekschrift-nr.%25C2%25A00321%252F2021%252C-ingediend-door-Bert-Vanhelmont-%2528Belgische-nationaliteit%2529%252C-tegen-een-vaccinatiepaspoort


Zoals jullie kunnen zien geen medeondertekenaars en status afgesloten. Het systeem om petities te kunnen medeondertekenen werkt niet. Wie kan deze petities vinden, probeer maar eens als je de link niet hebt! Hoe kan je ze dan ondertekenen. Als er miljoenen Europeanen tegen het vaccinatiecertificaat zijn , waarom is mijn petitie dan door niemand medeondertekent?!!! In dit geval is het zeer simpel, de truc van het Europees parlement om te verhinderen dat iemand een petitie kan tekenen.…


Like

Ik hoop natuurlijk dat deze Europese parlementsleden effectief ten strijde zullen trekken om de fundamentele mensenrechten terug in ere te herstellen en korte metten te maken met dat discriminerend gebruik van het nutteloze en onzinnige Green Certificate. Ik vermoed dat videocensorkanaal YouTube deze video binnenkort zal verwijderen omwille van schending van de YouTube "community" regelgeving inzake informatieverspreiding over Covid-19.


Het lijkt mij een goede actie indien Viruswaanzin vzw deze video naar alle parlementsleden in België (federaal en communautair) zou zenden. Dit omdat ik vermoed dat de hoofdstroommedia geen enkele aandacht aan deze kritische stem in het Europees Parlement hebben besteed, omdat een kritisch commentaar wat betreft het beruchte virus en de gentherapeutische entstoffen dood en begraven is in het landschap…


Like
Replying to

Doen!!!

Like

smartbleach
smartbleach
Oct 23, 2021

At last……….

Like
bottom of page