top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Factcheck Sciensano


Volgens Frank VDB, alias "The joker", situeert het probleem zich niet in de winkels maar buiten op straat. Want "schokeffect" was een eufemisme, de sluiting is er om de verplaatsingen te fnuiken.


In de laatste factsheet van Sciensano wordt aangeraden om binnenruimten te verluchten. Dat reduceert de kans op besmetting tot zelfs minder dan 1 %.


Misschien moeten we de buitenlucht op straat voldoende verluchten. Zou dat geen goede maatregel zijn?


Of omgekeerd, misschien is het geen goed idee om de binnenruimten te verluchten want het virus bevindt zich in de buitenlucht op straat.


Wie nog kan volgen, blijft beter thuis.


1,635 views18 comments

Recent Posts

See All

18 comentários


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
04 de dez. de 2020

Ik heb ook "meegedaan" aan de 5de "gezondheidsenquete" van sciensano .

Het is inderdaad zo dat sommige vragen heel dubieus en listig zijn geformuleerd , je voelt gewoon dat je in de val wordt gelokt . Het werkte voor mij echter therapeutisch om op het einde mijn visie eens kenbaar te kunnen maken ( het zal wel genegeerd worden maar soit ) .


Curtir

Membro desconhecido
04 de dez. de 2020

Ik heb eens "meegedaan" aan de 5de "gezondheidsenquete" van sciensano om te zien welke vragen er gesteld worden... Allemaal vragen in de negatieve vorm ("Ik kon mij niet veroorloven om gezond en evenwichtig eten te kopen: vaak waar, soms waar, nooit waar?...."Afgelopen 2 weken last van angst?", "Zich bevreesd voelen alsof er iets afschuwelijk gaat gebeuren?", "De gedachte gehad dat u beter af zou zijn als u niet meer zou leven?") = Checken of we een derde lockdown gaan invoeren. Vervolgens: "Hoeveel personen stonden u zo dichtbij dat u op hen kon rekenen indien u met zware problemen zou geconfronteerd geweest zijn?" =Checken of de contacten nog beperkter moeten worden. Vervolgens enkele vragen hoe het staat met je online activiteiten…


Curtir

Social distance barfight( 7 jaar geleden gemaakt):

https://www.youtube.com/watch?v=3juaQvrlsZw&t=41s

Curtir

@pv6

...zo draag je dus een masker, goede voorlichting.

Doet me denken aan zelfmoordpreventie bij de spoorwegen..;en nadien de slogan; met de trein was je er al geweest.


Curtir

Patrick denk je niet dat dit ook de sjaapjes zullen zijn na de inenting met het is eender welk "vaccin " waarvoor we ons dan ZEKER zullen moeten hoeden - arme sjaapjes -

Curtir
bottom of page